Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***279***


214 raspunsuri la acest subiect

#201
Gianina34

Gianina34

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.961 mesaje

Postat 02 decembrie 2010 - 15:01

oli - stergatoarele le pornesti dupa ce torni apa si se topeste gheata, ca sa se curete geamul mai repede sa nu apuce sa inghete la loc

nu stiu la tine cum e, dar la a mea, butonul din care reghez oghinzile are mai multe pozitii - pentru fiecare in parte, pentru "strans" daca sunt in masina si un pic in spate pentru dezaburit


Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sapte luni



#202
dyana27

dyana27

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.710 mesaje

Postat 02 decembrie 2010 - 15:36

[pup][pup][pup]

am bagat mutzuniciul mic la somnic, am vazut stirea ca pana luni nu-i rost de legea mamelor... si au aparut inca 2 variante... e de rasu'-plansu'!!

o colega a surioarei mi-a dat o idee foarte buna pentru bona; ea a pus anunturi la blocurile din jur si au venit o gramada de "tanti" sa-si ofere serviciile. si-a gasit o bona foarte simpatica, fiind exact langa blocul ei poate sa o verifice oricand, cunoaste cartierul/ spatiile de joaca/ copii. ieri cand a fost vorba de vaccin a venit singurica, nechemata, sa le ajute sa tina bebelina si sa o calmeze ea ca sa stea mami de vorba cu surioara dupa aia. plus ca fiind aproape o poate chema oricand.

probabil o sa incerc si eu varianta asta (nu ca nu ma gandisem la ea... dar mi se parea cam ciudat....), ca cine stie de unde sare iepurele (din vecini)[:D][:D][:D].

mi-am propus sa abordez problema bona foarte relaxata, pentru ca in ultima vreme am auzit o gramada de lucruri bune despre bone de la cunostintele mele; toti sunt multumiti ca au pe cineva in fundul puilor toata ziua, si cei mici nu au probleme cu ele. asa ca sunt cinvinsa ca Doamne Doamne ne ajuta sa gasim o bona asa cum merita sufletelul nostru mic, si totul o sa iasa perfect.

acum sper din toata inima sa nu se impuna legea de intoarcere la servici incepand cu 1 ianuarie... cred ca ar iesi rascoala, eu una sigur m-am duce la miting .... ca bona in 2 saptamani chiar superman sa fii- n-ai cum sa gasesti. nu mi-a ramas decat sa ma rog la Doamne Doamne sa le dea astora o graunta de minte in postul Craciunului.

si am mai luat o hotarare: bebe 2 nu o sa vina prea curand[q][q][q].... sau chiar deloc. faptul ca mi-a venit ciclul a 6-a luna consecutiva azi m-a facut extrem de nefericita- pentru ca eu n-am avut 6 cicluri naturale vreodata in viata mea, d-apoi 6 luni consecutive; si stiu ca pierd un tren care probabil n-o sa-l mai prind; chiar surioara azi zicea ca am avut 6 ovule in 10 ani de ciclu... si acum 6 in 6 luni.... daca nu profit de ele... cine stie cate mai am bune. are dreptate.... dar nu as putea sa aduc pe lume acum un alt copilas langa care sa stau 6 luni, ca n-am cu ce sa-i intretin pe amandoi dupa aia. mai ales stiind cata nevoie are puiutul mic de mama langa el; intotdeauna am zis ca hotarea de a face un bebe n-o sa fie vreodata conditionata de bani... dar uite ca este.

eu imi doresc din tot sufletul un alt pui mic, pentru ca nimic nu se compara cu ei[olala][olala][olala]; azi am vazut o secventa din harry potter si ii punea pe pustii aia sa se gandeasca la cel mai fericit moment din viata.... ei si stiti ce mi-a aparut mie instant in fata??? ochisorii de mutzunel.... cand i-am vazut prima data.... am momentul atat de intiparit in cap ... parca simt si mirosul din sala de operatie. alte trasaturi nu-mi amintesc, doar ochisorii aia larg deschisi care se uitau la mine cand i-am zis prima data 'puiul lu' mami mic si scump"[q][q][olala][olala][olala]

deci cu gandul asta ... o sa lucrez la psihic ca sa-mi intre bine in cap ca fac puiul 2 indiferent de situatia financiara; dar la un moment dat.[:-@]



Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

[bis]GANDACEL DE TOAMNA[bis]




#203
m_monique

m_monique

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.906 mesaje

Postat 02 decembrie 2010 - 15:56

dyana27 daca mai vrei un copil, fa-l. iti spun din experienta ca al doilea copil se creste mult mai usor, atat financiar, cat si ca experienta mamei.
eu cand am ramas gravida cu ioana, era inca legea cu 600 ron. cand am decis sa pastrez sarcina, i-am spus sotului: "daca DD ne-a mai dat un copil, ne da si cu ce sa-l crestem". si asa a fost.
ioanei nu a trebuit sa-i cumparam decat carucior si saltea de pat, ca restul obiectelor de puericultura mare le aveam de la andrei.
au mai ramas de la andrei o multime de haine. ioanei i-am cumparat doar rochite si incaltaminte.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)


#204
dyana27

dyana27

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.710 mesaje

Postat 02 decembrie 2010 - 16:02

sa va povestesc si eu ce pofta de curatenie m-a pocnit pe mine ieri... asa ca m-am apucat de jucariile lu' mutzu mic; si am rasturnat toate cutiile in mijlocul sufrageriei, ca sa le aranjez chipurile in cutii asortate, cu cate ceva din fiecare tip de jucarie; pai cand s-a vazut mutzu pe un munte de jucari.... balamucul de pe lume a iesit[:D][:D][:D]. ce aranjat... sortat.... ne-am pus toti pe jucat, mutzu escalada de la unul la altul, jucariile cantau toate in toate colturile.... ce pot sa va spun este ca abia azi am reusit sa strang 3 cutii.... si mai am 3[:D][:D]

norocul nostru ca suntem extrem de relaxati in privinta "deranjului" facut de jucarii, ca aseara calcam pe varfuri printre ele sa nu trezim mutzi mic[:D][:D]; bine, v-am zis ca o sa acupam 1,5m din sufragerie cu casuta... deci va dati seama cam cum tinem noi la ''aparente" pentru musafiri[:D][:D][:D][:D]

eu si cristi suntem cei mai fericiti din lume daca mutzu este fericit; ne-am propus ca asta sa fie telul nostru suprem, sa-l facem fericit, multumit... si pentru asta sa invatam cat mai mult din jur, sa nu facem greseli mari si multe; hai sa va povestesc 2 faze de ieri:

- mutzu se juca cu cristi, cotrobaiau prin debara; la un moment dat il aud pe mutzu racnind, cristi ii tot spunea ca nu e voie.... se bateau pe o cutie de panetone care avea sticla de sampanie in ea; ei... sticla era scoasa de mine, si mutzu se mai jucase cu cutia... dar cristi n-a stiut; eu acum, intervenind intre ei, a trebuit sa iau o hotarare grea: sa-l contrazic pe cristi (care n-a stiut ca e goala cutia, si i-a interzis sa o ia pe buna dreptate, cu gandul la siguranta copilului) sau pe mutzu (care s-a mai jucat cu cutia, si stia ca are voie)??? pana la urma am facut cum a zis cristi, pentru ca am luat amandoi hotararea ca ce zice unul sa nu fie contrazis de celalalt in fata copilului nicodata. din fericre mutzu a reactionat imediat la masinuta adusa de mine si a uitat. asta a fost o situatie exceptionala la noi, pentru ca nu avem pareri diferite cu privire la ce are voie (m-a lasat pe mine sa pun limitele... ca dupa el.... putea sa faca cam orice), asa ca n-au aparut conflicte din astea pana acum.

- ei, partea a doua a fost mai complicata; adica a venit mutzu cu un bat in mana si habar n-am cum, dar m-am trezit cu batul direct in buza mea, nu foarte tare... dar nici prea incet; eiiiiiii, el si-a dat seama pe loc ca m-a lovit, s-a uitat cu ochii mari la mine...; eu i-am aratat ca m-a lovit, ca ma doare, l-am pus sa arunce batul, l-am luat de mana si i-am zis sa stea la el in camera pana-mi trece durerea; l-am dus acolo, nici n-a miscat, se uita pe sub ochi cu caputul in pamant. a stat ce-a stat langa pat, se tot uita la usa (eu eram pitita dupa usa, nu-mi venea sa cred ca ma asculta); a iesit de acolo si eu il asteptam in hol; i-am aratat iar buza, i-am zis ca ma doare inca si sa se duca inapoi la el in camera!!! ce credeti????? s-a intors si a intrat singurel iar in camera, cu aceeasi mutrita spasita. m-a impresinat de-mi venea sa ma duc sa-l mananc... dar m-am tinut tare. l-am astepatt dupa aia sa vina la mine in dormitor, a venit asa tiptil direct la mine, l-am intrebat unde m-a lovit si ma doare... el mi-a aratat buza si a zis "bubu" [olala][olala]... i-am mai explicat o data ca nu are voie sa dea , ca m-a durut si mi-a facut buba... si ne-am pupat cu spor.l-a impresionat si pe cristi, nu-i venea sa creada ca stie ca a gresit atat de clar, si accepta sa fie pedepsit pentru ce a facut. la mine este clar, pedeapsa nu o sa fie niciodata aplicata decat la chestii nasoale, lovitul fiind una din ele.

edit.... ca am facut 2000 de greseli de toate felurile[bang][bang][bang]

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

[bis]GANDACEL DE TOAMNA[bis]




#205
Monnvas

Monnvas

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.585 mesaje

Postat 02 decembrie 2010 - 16:12

Dyana, in perioada asta tuturor ne e greu... Dar zau ca tu ai atata familie in jurul tau, ca n-ar trebui sa-ti faci griji. Chiar daca va va fi mai greu cu banii avand 2 copii, fii sigura ca n-o sa muriti de foame si ca n-o sa va lase ai tai fara jucarii si alte nebunii si pentru mutz 2.



CRISTIAN (7.03.2009)

--------------------------------------

Where there's a will there's a way

cioburi de viata in 3

SILUAN are dreptul la viata!


#206
dyana27

dyana27

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.710 mesaje

Postat 02 decembrie 2010 - 17:04

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Dyana, in perioada asta tuturor ne e greu... Dar zau ca tu ai atata familie in jurul tau, ca n-ar trebui sa-ti faci griji. Chiar daca va va fi mai greu cu banii avand 2 copii, fii sigura ca n-o sa muriti de foame si ca n-o sa va lase ai tai fara jucarii si alte nebunii si pentru mutz 2.
o, pai asta stiu mai fetelor... doar ca trebuie sa fiu si eu impcata cu ideea. stiti care e partea ciudata? ca nu ma sperie faptul ca ar putea ajunge indemnizatia la 6 milioane.... ci reducerea ei este cea care ma omoara; eu sunt sigura ca as sta acasa si la bebe 2 atat cat ar fi legal, chiar si 2 ani, indiferent ca e 6 milioane indemnizatia; asa ca trebuie luata o hotarare... cu cap.
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 [bis]GANDACEL DE TOAMNA[bis]


#207
dyana27

dyana27

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.710 mesaje

Postat 02 decembrie 2010 - 19:01

unde sunteti toateeeeeeeeeeee????????[q][q][q][q]



Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

[bis]GANDACEL DE TOAMNA[bis]




#208
Anaan

Anaan

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.342 mesaje

Postat 02 decembrie 2010 - 19:02

Salutare!

Eu sunt ocupata pana peste cap cu lucrarea si cu orele, dar ma consolez ca o sa trag tare acum si apoi sunt free like a bird[:)], evident cat de free poti sa fii cu un copil de doi ani[:D]. oricum, imi e dor sa stau cu el si sa n-am niciun gand, dar vine si vremea aia fericita!

Monnvas, urat cu buful[bang], eu am patit acum vreo trei ani o traznaie de-asta: am cazut de-a berbeleacul pe niste scari si tare dureros a mai fost!

Dyana, eu nu prea cred in planuri cand e vorba de facut copii. Situatia mea demonstreaza perfect ca treaba cu planul nu functioneaza: m-am maritat la 25 de ani si pana la 33 m-am macait ca nu-i momentul,ca am alte prioritati,ca n-avem una, n-avem alta...si vreau sa zic ca, atunci cand m-am decis sa fac copilul, nu eram cu nu stiu cat mai grozava ca la 25 de ani, doar mai batrana si mai fara rabdare si cu riscuri mai mari in sarcina. Chestiile materiale sunt, in cele mai multe cazuri, mai importante pentru noi decat pentru ei. Cred ca oricare dintre copiii nostri ar prefera sa se joace cu noi decat cu vreo jucarie ultimul racnet. Mie imi pare foarte rau ca n-am facut copii cand eram mai tanara si nu mi se pare ca are Andrei o copilarie mai fericita fiindca am reusit noi sa renovam casa.[alcool] Eu zic ca, daca dorinta de a mai avea un copil exista, restul sunt doar amanunte. ( nu neaparat nesemnificative, dar amanunte care pot fi rezolvate din mers!)[pup]

#209
m_monique

m_monique

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.906 mesaje

Postat 02 decembrie 2010 - 19:14

am disparut la serial. ma uit la 1001 de nopti pe kanald...

Anan ai mare dreptate cand spui "Cred ca oricare dintre copiii nostri ar prefera sa se joace cu noi decat cu vreo jucarie ultimul racnet".

edit: copii se bucura si cand au frati cu care sa se joace.
-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)


#210
dyana27

dyana27

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.710 mesaje

Postat 02 decembrie 2010 - 20:41

Citat:
citat din mesajul lui m_monique
am disparut la serial. ma uit la 1001 de nopti pe kanald...Anan ai mare dreptate cand spui "Cred ca oricare dintre copiii nostri ar prefera sa se joace cu noi decat cu vreo jucarie ultimul racnet".edit: copii se bucura si cand au frati cu care sa se joace.
pai exact de aia am facut si eu completarile; si eu gandesc la fel, cum spuneam stau si pe 6 milioane acasa... numai sa ma lase sa stau acasa!!!!! spaima mea e ca ajung sa ma oblige la 6 luni sa ma intorc la lucru!!!!! sau sa ajung la concluzia ca , chiar nu ne descurcam cu banii si trebuie sa ma intorc[:-@][:-@]
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 [bis]GANDACEL DE TOAMNA[bis]



Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Nasterea prin cezariana

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 10:27

  • Alăptare 🤱🏻

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 09:57

  • Burtica 35

    Roxana3001
    - Astăzi, 09:02

  • Tantrumuri bebe 1 si burtica care pune presiune

    Deutzuk
    - Ieri, 22:26

  • Sarcină

    Erika91
    - Ieri, 21:11

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -