Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Comori de nov-dec 2004 (199)


219 raspunsuri la acest subiect

#21
andreap

andreap

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 859 mesaje

Postat 07 august 2009 - 13:50

salutare!

va mai amintiti de mine?din pacate vara asta am fost pe acasa doar cateva zile,in rest pe la Felix,la mare,la bunici..am 5 minutele de petrecut cu voi si am intrat sa va salut.

in primul rand felicitari Onitza!!!!!!Sa fie intr-un ceas bun.sa fie sanatos(a) si sa va bucurati de minunea mica.am aflat de ceva vreme,dar din pacate timpul meu(liber..) e extrem de limitat[q]..o sa vezi tu la anu'!

Monica,te-am sunat de cateva ori,dar probabil erai plecata.suntem bine,multumesc de intrebare[pup].Azi plecam la Moinesti,apoi mai ramanem 1 saptamana la Pitesti,deci dupa 20 august revin acasa....apoi plecam iar la amre..o vara plimbareata!

alte noutati nu am..Sara e cam rea si total dependenta de mine[bang]..asa ca toata ziua stau dupa fundul ei si nici asa nu e multumita.e un copil tare capricios...plangacios..dar e a mea si iubesc..sper sa se mai schimbe ca altfel[q][q][q]Maria e cumintica si saracuta imi mai reproseaza ca nu ma ocup de ea[:I]...offff..daca Sara era mai intelegatoare....dar asa stau numai cu ea ca altfel urla pana vomita..face niste crize de plns..sunt oarecum debusolata,Mariuca nu facea asa ceva si ma enerveaza uneori de-mi vine sa[bang]..chiar ma gandeam sa consult un psiholog specializat ptr.copii sa vad ce pot face....nu pot sa plec nicaieri fara ea,nu adoarme fara mine,nu sta fara mine si non-stop striga 'mama..mama'..

gata cu 'plasul'...nu vreau s aintelegti ca e un monstrulet..e dulce si frumisca(sper sa-mi fac timp candva sa pun poze[:I]),dar simteam nevoia sa ma 'descarc'

acum pupici si o vara minunata in continuare..nu ma uitati[pup]



BOTEZ SARA

Noiembrie2008

FILMULET

Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

#22
monica-elizabet

monica-elizabet

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.288 mesaje

Postat 07 august 2009 - 21:01

andreap ce ma bucur ca ai mai scris cate ceva despre voi... [pup] pe toate 3 si sa ne vedem sanatoase si fara atata rasfatz [:D]

si voua o vara frumoasa



[pup] pe toate sa aveti un we fain



monica



Prajituri si papa bun

Prajituri si Papa bun 1

Prajituri si papa bun 2

Papa de post











#23
raluca.gabriela

raluca.gabriela

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 33 mesaje

Postat 08 august 2009 - 12:38

Uite cum ma vindeca Andreea de bb2 [:D]

Otilia, eu zic de mult timp de bb2, insa socoteala de acasa nu se potriveste cu aia din targ , unde ne-am cumparat un apartament pt care facem imprumutul la iarna, sa il platim. Si daca am bb2 sau sunt insarcinata sau in crestere copil, se duce-n plopi imprumutul ala. Si sunt multi bani, nu ne permitem sa riscam, mai ales pe vremurile astea.

Dar, cum spune Florin, a doua zi dupa imprumut... [:I]

Maria oscileaza intre incantarea de a avea o papusica vie de care sa aiba grija si disperarea ca o sa ii ia jucariile. Oricum, a progresat de anul trecut, de cand lucram la ideea asta cu ea.



Maria nu exceleaza cu mancatul, in sensul ca nu mananca orice si oricat, dar daca ii dai ce-i place, nu te doare capul. E mai degraba slabuta, dar asta i se trage de la ma-sa si de la energia debordanta (care energie se trage de la somnul de pranz, de minimum 2 ore...)



Meniul e cam asa:

- dimineata lapte cu "ceva" (ou, cremwursti, sunca, cereale)

- fructe cu branza dulce (nu si-a scos masa asta de bebelus, dar eu ma bucur, ca mananca branza...)

- 2 feluri de mancare cu paine si in loc de salata - pepene rosu

- o canita de lapte la desert (nu se culca la pranz fara ea)

- dupa somn - popcorn, o prajiturica, iaurt

- seara lapte cu sandwich (smantana sau dulceata).



Pe mine ma intereseaza CAT doarme si CE mananca intr-o zi. Din fericire, una peste alta, accepta alimente care sa ma asigure de un meniu echilibrat. Sunt fericita ca nu a renunta la somnul de pranz si lapte (bea cam 1.5 l in 2 zile).



Ce NU mananca:

- mazare, spanac, branza sarata, legume crude, paste fainoase (doar in supa), mamaliga [q]



ce adora:

- fructe, lapte, mancarea cu sos (.. mai ales cu usturoi), varza, cranaciori, smantana, clatite si... slanina de casa [:D]



POZELE MAMARUTZEI

POZE NOI

mamica de Mamaruta

#24
raluca.gabriela

raluca.gabriela

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 33 mesaje

Postat 09 august 2009 - 10:29

Neata,



azi m-am trezit tare prost dispusa (din suflet si de la vremea asta urata), asa ca am inlocuit cafeaua neagra si amara cu o ciocolata calda made by me.

Daca mai sunt suflete nealinate pe aici, va spun cum am facut:



- am pus la fiert un pahar cu lapte si doua patratele de ciocolata neagra (cu coji de portocala era a mea, ceea ce a dat o aroma de craciun in plina vara)

- am batut separat un albus cu o lingura de zahar, doua de cacao si un varf de scortisoara

- am turnat amestecul in laptele clocotit si am amestecat bine spuma

am frecat galbenusul cu 1 lingura de zahar, un pliculet de zahar aromat, o jumatate de pahar de lapte si o lingura de cacao

- am turnat laptele fierbinte peste amestec si m-am cuibarit cu Maria pe canapea la desene animate

[:)]



POZELE MAMARUTZEI

POZE NOI

mamica de Mamaruta

#25
onitza

onitza

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.020 mesaje

Postat 09 august 2009 - 19:09

Salutare!



ANDREAP, se poate, cum sa va uitam? pupam pe Mariuca cumintica si pe Sara atomica! Foarte tare mi-a placut, de fapt, recunosc mi-au dat lacrimile cand ai scris ca desi rasfatica, e a ta si o iubesti!!!! [pup] [pup] [pup] Esti o mamica extraordinara! Eventual sa incerci sa o lasi cate putin in fiecare zi cu mamaia? 15 min in prima zi, 30 a doua zi si tot asa, poate se invata si cu altcineva in viitorul apropiat.



RALUCA, Maria chiar ca are un meniu echilibrat. Nici Paul nu mananca mazare si spanac. [alcool] Si el e fan lactate , as putea spune ca tinde sa fie un copil lacto-vegetarian, nu ii prea place carnita, o accepta decat in ciorbita, dar daca nu as insista, nu ar manca deloc.



In noaptea asta ne intoarcem si noi acasa. Abia astept. Mi-e ffff dor de PAUL, azi am vb cu el la tel, l-am rugat sa fie cumintel , sa nu le mai supere pe bunici ca maine venim sa il luam si s=a mai linistit. Mi-a povestit mama ca le supara, ca e agitat, dupa ce am vb cu mama la tel, am plans o juma de ora ca sunt o mama rea, plec si las copilul cu dor de noi, care se razbuna pe bunici din cauza asta, uaf, si dupa ce m=am linistit, l=am sunat, i-am vorbit calm si i-a facut mult bine. I-am luat un tricou ffff frumos pe care i l-am sfintit pe piatra pe care a fost uns trupul Domnului nostru Iisus Hristos. Avem si pozici, le descarc maine si sper sa va placa. Eu am fost tare incantata de aceasta calatorie, visul meu de a vizita Mormantul Sfant s-a implinit. Sunt foarte fericita! [:)] [:)]



Va pup cu drag!



Faptele bune ale tale vor fi pornirile copiilor tai! (N. Iorga)



Oana [9cer] si [bonjovi]Paul Constantin (28.11.2004) [gravi] 11+



PAUL



#26
roserb

roserb

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 147 mesaje

Postat 09 august 2009 - 20:57

Hello si de la noi dupa o lunga absenta!



Felicitari Onitza pt bebeul din burtica, tinem pumnii sa mearga totul bine si sa fie fetitza :)



Din pacate n-am mai apucat nici sa citesc in ultima vreme, abia am reusit sa imi iau saptamana trecuta concediu, am fost un pic pe la munte la noi, de maine urmeaza iar cateva saptamani la servici si apoi concediul adevarat de peste "mari si tari" :)) pe care abia il asteptam.



Noi evenimente deosebite nu am avut, copiii au fost si sunt sanatosi (bat in lemn!) au inceput sa se inteleaga mai bine, se joaca impreuna, ce sa mai zic, deja vad luminita de la capatul tunelului si e mult mai usor, bineinteles cu nelipsitele ajutoare fara de care nu s-ar putea!



Onitzo nu iti mai face probleme ca esti mama rea, daca te consoleaza eu sunt si mai si, adik, ii vad cam 2-3 ore pe zi de cand ma adun pe la 6 jumatate si pana se culca, si asta in mod curent:) si apoi , meriti si tu cateva zile singurica cu al tau sotz!



Ai mei , pe timpul vacantei merg amandoi la tenis si engleza, inot nu am reusit sa gasim ca sa fie aproape pt bunicile noastre ,imi pare rau ca tare isi mai doreau amandoi. Bianca e deja maricica, are tot felul de preocupari , citeste si deseneaza f mult si cu talent. Mihnea e cumintel in general, si daca sunt conflicte, nu de la el pornesc in majoritatea cazurilor :)



Am pus cateva poze mai recente AICI, sper sa reusesc sa ma mobilizez sa mai pun.



Am mai vazut pozici cu copilasii din gasca, toti au crescut fantastic si sunt niste frumosi si ii pup pe fiecare dintre ei!



Raluca, spor la nr 2 (imediat dupa imprumut :)) ) ca , daca amani prea mult, nici ca iti mai vine!



Andreea, ce plimbareti sunteti, de fapt, ca de obicei, poate mai pui poze cu domnisoarele!



Sper sa revin mai curand decat am facut-o!



[pup]

Roxana&Co



POZE CU PITICII

#27
danette

danette

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 146 mesaje

Postat 10 august 2009 - 16:54

Salutare!



si eu sunt in goana pe aici.. suntem bine, ne pregatim de concediu.

m-am bucurat sa va revad, Roxana!



Dana & Iris (23.11.2004)



Iris

Iris - 2 ani

#28
monica-elizabet

monica-elizabet

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.288 mesaje

Postat 11 august 2009 - 00:57

Roxana, ma bucur tare mult ca v-am revazut..copilashii au cresctu si sunt niste frumosi...la fel si tu draga mea...[pup] pe toi

danette...co placut [pup]

Onitza, nu mai plange...si nu-ti mai fa probleme...sigur Paulica este pe maini super bune [:D][pup] ati ajuns deja acasa? pozeee....

raluca...parca am simtit si eu mirosul bauturii tale miraculoase [:D][pup]

[pup] pe toate si pe pitici...



monica



Prajituri si papa bun

Prajituri si Papa bun 1

Prajituri si papa bun 2

Papa de post











#29
ad_rianna

ad_rianna

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 487 mesaje

Postat 11 august 2009 - 20:53

salutareeeee!!!![hopsieu]



onitza, fulgulezt!!!![pup] [pup] multu ca nu ne-ati uitat

eu nu mai stiu cum sa-mi impart timpul...nu se mai termina lucrul never...ajung franta acasa...ne pregatim si noi de concediu, plecam sambata, iar maine e ultima zi de serviciu. poate dupa concediul asta vin si eu cu ceva poze...asa ca sa nu ne uitati de tot. doamne! cum trece timpul! si cum ne-au mai crescut piticutziii! la noi fitzele sunt maxime la fetitza si smecherul face poznele cu regularitate, dupa care evident isi cere iertare si promite ca nu mai face alta data....[:D] donsoara mea nu pleaca din casa la plimbare fara sa-si mai puna inca vreo 2-3 agrafe pe langa cele pe care i le aplic eu iar glosss-ul nu-l uita ever! maica-sa i l-a luat impreuna cu o revista barbie [bang]...si mai nou poate nu stiti cine-i aplica fetii oja ( ca doar cu mana stanga e cam greu [bang]) : frate su!!! am amutit cand i-am vazut cum statea eu cumintei si tudor dadea fata cu oja maicasii of course.

no! poate mai intru eu putintel si maine daca nu...ne vedem dupa concediu!!!! [pk] [olala] [marinar] [colegi] mergem si noi la mamaia ca deh! e criza! [bang]



adriana &

[zana]Bianca si [auto] Tudor


(03.11.2004)




#30
monica-elizabet

monica-elizabet

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.288 mesaje

Postat 11 august 2009 - 21:15

[pup] adriana, ma bucur ca sunteti bine

ca haiosi trebuie sa fie gemenushii [pup][pup]



[pup] pe toate fetelor



monica



Prajituri si papa bun

Prajituri si Papa bun 1

Prajituri si papa bun 2

Papa de post












Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Control lunar

    Vasilescu Georgeta
    - Astăzi, 12:38

  • Agitatie pe final

    Roxi_pisicul23
    - Astăzi, 12:03

  • Saptamana 28

    Deutzuk
    - Astăzi, 11:08

  • Testul de toleranta la glucoza

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 09:36

  • Planificarea pe etape

    RoxiMada
    - Ieri, 19:33

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -