Ghiocei de Martie-Aprilie***256***
Deschis de
mart.apr09
, sep 30 2010 18:08
219 raspunsuri la acest subiect
Postat 30 septembrie 2010 - 18:08
Postat 30 septembrie 2010 - 18:14
Ilinca[:D] de la spalat vase ti se trage?
Eu asa ii explic lu' sotzu', ca sunt si masina de spalat vase, si masina de calcat, mai cresc si copchil, fac si doc... adica sunt multifunctionala mai ceva ca HP-ul
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Eu asa ii explic lu' sotzu', ca sunt si masina de spalat vase, si masina de calcat, mai cresc si copchil, fac si doc... adica sunt multifunctionala mai ceva ca HP-ul
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Postat 30 septembrie 2010 - 18:15
Inapreda, Eva nu este mai bine. Tocmai m-a sunat bona sa imi spuna ca de la 12 incearca sa o adoarma, reuseste, dar dupa 5 min se trezeste tusind puternic. I-am luat acum un calmant si i l-am dus, desi nu e prea indicat pentru ca ea trebuie sa tuseasca si sa expectoreze
Mai vroiam sa spun ceva, dar nu mai stiu ce.
Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Mai vroiam sa spun ceva, dar nu mai stiu ce.
Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Postat 30 septembrie 2010 - 18:16
Tot ILINCA: poate te-am mai intrebat, nush ca ieri a fost ziua lu' tata si [alcool], ai prins si tu program POSDRU la doc?
UALI io sarisem linkul ala, da' esti indemanatica si ai gusturi faine tufato, imi vine sa ma mai marit o data doar pt buchet
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
UALI io sarisem linkul ala, da' esti indemanatica si ai gusturi faine tufato, imi vine sa ma mai marit o data doar pt buchet
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Postat 30 septembrie 2010 - 18:19
Stimabila Monnvas, sunteti iremediabil pierduta: copilul arata sucul si dumneavoastra i-l cumparati?!Vai, vai!
Glumesc, Monica
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Glumesc, Monica
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Postat 30 septembrie 2010 - 18:27
Si eu am privit buchetele de flori, si ma tot gandesc la semnificatia unui anumit batz impletit spre varf cu niste scoarte si sfoara... Reprezinta loc pentru destinatar/expeditor sau e un fel de indicator montan catre inima destinatarului?
Poze cu noi
[zana]Veronica-Elena 12 ani, [bascket]Tudor-Iulian 9 ani, [auto]Robert-Adrian 1 anisor
Poze cu noi
[zana]Veronica-Elena 12 ani, [bascket]Tudor-Iulian 9 ani, [auto]Robert-Adrian 1 anisor
Postat 30 septembrie 2010 - 18:29
Na, c-a trecut si ficatzela intr-o vajaiala. Cica sigur e faringita si fiindca e cu febra asa mare e bacteriana deci saia amoxicilina. Ea stie ca maica-mea e alergica la penicilina dar a zis ca n-au nicio legatura, sa fim linistite, ca nu stiu ce sintetic blabla...Acum na, ficatzela e ficatzela deci prefer sa fiu sigura: DENISAMADA, esti pe receptie? Dreptu-i ca poate sa ia amoxicilina, nu conteaza ca e alergica la penicilina? (a, sia zis ca alergiile astea vin si pleaca si daca a facut reactie naspa cu ani un urma nu inseamna ca mai e alergica si acum!)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
17 luni
Manole forever
Postat 30 septembrie 2010 - 18:32
Si totusi de unde putea sa ia maica-mea bacteria aia daca nu iese din casa?
Monnvas, ce-i ala POSDRU? Io inca nu stiu tare multe, daca nevasta "dean-ului", care mi-e indrumator de lucrare, zice c-am intrat la buget, io o cred! Dar astia nu se grabesc sa afiseze nimic, tare relaxati filosofii astia, ataraxici de-a dreptu'
Uali, de ce sa nu vinzi? Cine n-ar da bani pe un buchet asa frumos si de bun-gust, cand urla piatza de kitsch-uri?
17 luni
Manole forever
Monnvas, ce-i ala POSDRU? Io inca nu stiu tare multe, daca nevasta "dean-ului", care mi-e indrumator de lucrare, zice c-am intrat la buget, io o cred! Dar astia nu se grabesc sa afiseze nimic, tare relaxati filosofii astia, ataraxici de-a dreptu'
Uali, de ce sa nu vinzi? Cine n-ar da bani pe un buchet asa frumos si de bun-gust, cand urla piatza de kitsch-uri?
17 luni
Manole forever
Postat 30 septembrie 2010 - 18:40
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae Si eu am privit buchetele de flori, si ma tot gandesc la semnificatia unui anumit batz impletit spre varf cu niste scoarte si sfoara... Reprezinta loc pentru destinatar/expeditor sau e un fel de indicator montan catre inima destinatarului?Poze cu noi[zana]Veronica-Elena 12 ani, [bascket]Tudor-Iulian 9 ani, [auto]Robert-Adrian 1 anisor |