Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 2 voturi

Sarcina dupa extrauterina


134 raspunsuri la acest subiect

#131
Alice9325

Alice9325
  • Membri
  • 1 mesaje

Postat 01 aprilie 2018 - 20:04

Buna ziua, 

As dori sa imi spuneti, daca stiti, evident sau daca v-ati confruntat cu o astfel de situatie, dupa cat timp de la SEU, se poate concepe un alt bebe? Tin sa mentionez ca am 25 de ani si am avut o sarcina extrauterina in varsta de 5 saptamani, confirmata de 3 doctori, dar pe care corpul a eliminat-o, fara a fi nevoie de interventia medicului! Urmeaza al 3lea set de analize al sangelui, pt verificarea valorilor bhcg in urmatoarele 5 zile! Atunci voi discuta cu medicul si aspectul obtinerii unei noi sarcini, insa as dori sa aflu si parerile dvs, a celor care v-ati confruntat cu o asemenea situatie! 

Multumesc

 



#132
roxanaelenadraghia

roxanaelenadraghia
  • Membri
  • 1 mesaje

Postat 09 februarie 2019 - 12:13

Buna tuturor!

 

Si eu sunt un caz cu sarcina extrauterina. Dupa 2 ani de incercari, la un moment dat mi-a intarziat CM, neobisnuit in cazul meu deoarece era regulat, a venit dupa 5 zile intarziere, foarte agresiv, cu dureri si mult cantitativ, a trecut insa tot mai sangeram, m-am controlat si aveam un chist la ovarul drept, marisor (5cm) care insa nu avea indicatii de operatie...au trecut cam 4 saptamani, ciclul urmator nu a mai aparut, eu tot ingrijoarata cu acel chis care, desi tratat, scadea foarte putin. Medicul s-a decis sa imi mai dea si alte analize suplimentare, hormonale, specific ca la ecografii se vedea doar chistul. Dupa ce am primit rezultatele analizelor....una din ele mi-ar fi indicat o valoare care se incadra in 3-4 saptamani de sarcina, uminita am facut 2 teste de sarcina, in zile diferite, firme diferite....surpriza! ambele pozitive...Am anuntat medicul care, in urma unei alte ecografii, a descoperit langa chist..saculetul cu pricina cu indicatie de extrauterina. Nu mi-am facut sperante deoarece consideram ca nu poate fi ceva ok daca imi tot curge sange. Am facut testari BetaHCG, s-a confirmat ca era o sarcina de 4 saptamani si desi valoarea indica ca se poate elimina de la sine...Dna. doctor a indicat totusi sa fac tratamentul cu metotrexat. Mi s-au recomandat 3 luni de contact sexual protejat. Dna. doctor spune ca este un semn bun ca s-a prins totusi ceva, avand in vedere ca noi in 2 ani nu am avut nici macar un semn. Nu stiu ce sa zic si eu sper acelasi lucru. Exista oare un studiu in acest sens? Faptul ca dupa 2 ani de incercari, avem totusi ceva de care sa ne ,,agatam''....o speranta. Momentan sunt stabila, zic eu ca inca nu am cazut  intr-o pasa proasta dar nici nu sunt cu gura pana la urechi. Mai rea mi s-a parut asteptarea de 2 ani fata de ultima intamplare. Voi ce spuneti? Multumesc si multa sanatate va doresc!! Roxana.



#133
Georg32

Georg32
  • Membri
  • 4 mesaje

Postat 21 martie 2019 - 21:09

Buna fetele, și eu am fost operata laparascop de o SET cu extirparea trompei drepte cu complicații,am trecut peste și am rămas din nou la 2 ani distanță cu stimulare și tratament dar nu a fost bine nici de data asta,a fost sarcina ou clar fără a se dezvolta bebe care sa finalizat prin avort spontan fără chiuretaj iar la 6 luni după am rămas din nou acum sunt însărcinată cu un băiețel am 27 de saptamani am fost și încă sunt cu temeri in suflet dar mă rog la Dumnezeu ca bebe sa fie bine și sa ne bucurăm de el mai ales ca e dorit foarte mult mai ales de surioara mai mare de 9 ani care a suferit dezamăgiri împreuna cu mine.Sa nu va pierdeți speranța niciodată și  rugativa mult la Dumnezeu ca nu este bucurie mai mare decât un copil 



#134
Printesikmik

Printesikmik
  • Membri
  • 1 mesaje

Postat 05 mai 2019 - 11:10

Hristos A Înviat! Eu am 2 ani de la sarcina extrauterină cu inundaţie, am ramas fara trompa stangă, am fost operată clasic pt ca era grav. De doi ani tot așteptăm o nouă sarcină, binențeles cu ajutorul trompei drepte ..care a mai ramas! . Acum am întârziere de menstruație de pe 26 martie și am facut test pe 2 mai - negativ! Eu ametesc, obosesc, am dureri de spate fff mari, uneori de ovare, sunt slabită! Mi-e frică de o extrauterina pe dreapt dar în același timp imi doresc incă un bebe( ar fi al treilea)! Miercuri merg la control ..până atunci Doamne ajută! Am dorit sa va împărtășesc din experiența mea ...vă voi ține la curent!



#135
consu92

consu92
  • Membri
  • 1 mesaje

Postat 24 martie 2021 - 22:53

Bună fetelor, vad ca subiectul este destul de vechi, vin eu acum sa ma alătur vouă. Am 28 de ani, în 30 noiembrie 2020,mare bucurie aflu ca sunt insarcinata in decurs de cateva zile a apărut o durere destul de ascuțită în partea stanga zona pelvina, scurgeri maronii iar peste noapte chiar sangerari, în 6 decembrie 2020 aveam programare la ginecolog, surpriza, nu se vedea nici o sarcina, ma trimite dansul la spital suspecta de SEU, ajung acolo în urma controlului, trebuia sa fiu operata de urgenta laparoscopic, trompa mi a fost salvata, în decurs de 2 sapt în urma controalelor de sange beta hcg ieșea ca sarcina încă exista, starea mea era tot mai rea, în 23 decembrie mi se administrează o singura injecție cu metrotexat, apoi la o sapt de la injecție starea mea de sănătate era precoce, am ajuns de urgenta la spital și concluzia lor ca trebuie sa fiu operata din nou, ei spun ca trompa mea este salvata, iar după 3 luni de pauza pot încerca din nou, acum ar cam fi cele 3 luni consumate de pauza, uitasem sa spun, ca la a2a operație în urma controlului au descoperit pe ovarul drept un Chist de 5 cm care se sparse se iar pe stângul unul de 4 cm. Credeți că ar fi greșit sa ma apuc sa încerc din nou? Acum ma simnt ft bine, cm regulat, ovulez. Totul ok. 




Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Progesteron in sarcina

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

  • Dermatita atopica

    MGeorgi30
    - mar 02 2024 13:10

Last Blogs

  • Morfologie trimestrul 1

    ZDenisa
    - Ieri, 22:56

  • Morfologie trimestru 1

    Mica13
    - Ieri, 20:46

  • 6 luni

    EusebiaRalu
    - Ieri, 19:29

  • Vitamine preconceptie si in sarcina

    Deutzuk
    - Ieri, 14:03

  • Pregătindu-ne pentru sosirea micuÈ›ului

    AdrianaBlo
    - Ieri, 13:30

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -