Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 2 voturi

TAROT


85 raspunsuri la acest subiect

#61
raluca30

raluca30

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 579 mesaje

Postat 26 august 2009 - 16:14

ionescu.cris-ai pus punctul pe I[:D]nu stiu de ce acceseaza lumea subiectul daca nu crede in ghicit[:)]Hai sa intram si noi in vorba ca musca in lapte,cam asta vad eu in prezent ca se intampla cu anumite persoane.
Cu parere de rau va spun ca nu ma asteptam la atatea remarci "istete" primite sau reprosuri de tot felul...asta e lumea pe la noi..lasa de dorit.
Fetelor nu-mi mai trimiteti PM-uri,NU mai ghicesc pt ca nu am timp,mai inca 6 fete de dinainte de post ramase pe lista...nu stiu cand am timp,sunt f ocupata acum ,nu ma mai pot concentra pe ghicit.
Daca moderatorii doresc sa stearga subiectul si nickname-ul meu as aprecia...sa deschida alte persoane interesate acest subiect daca vor...mersi

#62
tannoo25

tannoo25

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.149 mesaje

Postat 27 august 2009 - 13:22

ca sa ma mai relaxez ... si sa vad si alte subiecte in afara de cel care ma intereseaza in mod deosebit, ionescu.cris ...

#63
ionescu.cris

ionescu.cris

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 218 mesaje

Postat 27 august 2009 - 17:16

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

.. asta e valabil numai pentru cineva care, chiar crede ca i se poate spune exact ce se va intampla ... si, realist vorbind, cine iti poate spune viitorul ? nimeni , in afara de Dumnezeu ...

[:D]Ciudat mod de a te relaxa, daca te impotrivesti vointei divine.. dovada ca liberul arbitru isi spune cuvantul in cazul tau , nu te poti stapani sa nu tragi cu ochiul la pagina Tarot... curioziatea este mai mare decat interdictia impusa Dumnezeu...

Tarotul este o adevarata arta,lamele avertizeaza, nu prezic numai moarte, evenimente dramatice si neplacute. In concluzie Tarotul nu se poate substitui unui "subiect" care relaxeaza..si e pacatul tau.

Dupa dictionarul explicativ al limbii romane:( aici se incadreaza relaxarea ta)
[:D] PACAT s. 1. v. vina 2. greseala , ispita. (A cazut in ~.) 3. cusur, defect, deficienta, imperfectiune, insuficienta, lacuna, lipsa, meteahna, neajuns, scadere, slabiciune, viciu, (livr.) carenta, racila, tara, (pop. si fam.) betesug, (reg. si fam.) hiba, (reg.) madea, teahna, (Olt., Munt. si Mold.) ponos, (inv.) greseala, nedesavarsire, rautate. (E plin de ~e.)

#64
tannoo25

tannoo25

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.149 mesaje

Postat 27 august 2009 - 23:05

merci, ionescu.cris; chiar nu stiam sa caut in DEX [:D]

#65
Yourlady

Yourlady

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 38 mesaje

Postat 28 august 2009 - 20:32


Daca moderatorii doresc sa stearga subiectul si nickname-ul meu as aprecia...sa deschida alte persoane interesate acest subiect daca vor...mersi
[/quote]

Raluca30 nu e nevoie sa insisti sa se stearga subiectul si nick-ul tau...doar n-ai nici o vina. Ai deschis o noua tema de discutie care pentru unii e foarte interesanta....pentru altii nu. Tu ti-ai exprimat clar punctul de vedere, ca nu mai primesti solicitari din partea fetelor si nu cred ca ai nici o responsabilitate de acum incolo. Cred ca subiectul poate ramane activ fara probleme pt. a-si exprima "lumea" parerile. Nu e obligatia ta sa raspunzi tu la fiecare, chiar daca ai fost initiatoarea topicului.

#66
ionescu.cris

ionescu.cris

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 218 mesaje

Postat 28 august 2009 - 22:55

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

merci, ionescu.cris; chiar nu stiam sa caut in DEX [:D]


Ma bucur ca ai simtul umorului.Cand o sa vrei un tiraj sa ma anunti!!
Weekend placut!
Cris

#67
tannoo25

tannoo25

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.149 mesaje

Postat 28 august 2009 - 23:18

dar spune-mi si la ce fel de tiraj de terefri, ionescu.cris ... [:D]

#68
ionescu.cris

ionescu.cris

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 218 mesaje

Postat 29 august 2009 - 15:38

[:D] ai dreptate...
Ca tiraj dupa DEX... inseamna numar de exemplare tiparit..deci, tiraj de carti..[:D]
O sa folosesc dar un alt termen ca sa intelegi: citesc, ghicesc, ma uit in cartile de Tarot..


#69
anda82

anda82

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 587 mesaje

Postat 30 august 2009 - 17:27

Eu sunt o persoana care a apelat la astfel de persoane care stiu sa ghiceasca si mi-au spus si bune si foarte rele si majoritatea spuselor s-au indeplinit. Toate "ghicitoarele" mi-au spus la fel...Deci sunt persoane care pot prezice intocmai destinul unui om.
Am citit foarte mult pe tema asta, deoarece nu mi dadea pace gandul ca daca viata noastra este dinainte stabilita ce sens mai are credinta, rugaciunea...faptele noastre bune sau rele asa cum ne invata biserica...

Ei bine studiind mult pe tema asta, care ma intriga, m-am lamurit. In primul rand persoanele care pot face astfel de preyiceri lucreaza cu demoni. Unele saracele nu sunt constiente de la inceput de asta, insa cand isi dau cu adevarat seama in ce s-au bagat deja diavolul a pus stapanire pe ele...si le cere si sacrificii(De exemplu o femeie pe care o cunosc care dadea in carti la un momendat a vazut in carti moartea fiului ei , dar nu a putut sa faca nimic...stia si ziua in care va muri...se spune ca diavolul i-a cerut acest sacrificiu...tot diavolul la un momendat le chinuie de nu au scapare...).

Sfantu Ioan Gura de Aur spune ca diavolul poate prezice viitorul prin intermediul ghicitorilor doar persoanelor pacatoase care nu s-au cait pentru pacatele lor, deoarece diavolul este viclean si stie consecintele pacatelor...Sfantul Ioan Gura de Aur chiar spune ca astfel de ghicitori nu ar putea sa prezica oameniilor credinciosi nimic deoarece soarta lor se afla in mainile Lui Dumnezeu...

Dar ca sa nu mai scriu eu am sa va postez din cartea parintelui Ilarion Argatu cate ceva despre astfel de practici:

"Cei ce merg la ghicitoare se despart de Dumnezeu si se spune ca cine trece de la lumina la intuneric, nu i se va mai socoti ceea ce a facut la lumina, pierde botezul, cununia si toate ale Lui Dumnezeu..."

O femeie a venit la Parintele Argatu si i-a spus ca a fost la o femeie care ghiceste spunand ca vorbeste cu Dumnezeu, iata ce i-a spus parintele:

" Aceea nu vorbeste cu Dumnezeu, vorbeste cu dracul, A pus icoane ca sa duca in eroare pe multi. La carte spune: "LA vremea de apoi vor aparea multe fete cuvioase, avand numai chipul smereniei si ii vor duce in eroare pe multi"

Cand omul ajunge la vrajitoare se supara Dumnezeu si intre om si icoane se aseaza o panza neagra care opreste rugaciunile catre Dumnezeu. N-ai voie sa fii crestin si sa lasi icoanele in casa si sa alergi la lelea Floarea - vrajitoarea, sa-ti ghiceasca

Pacatul se iarta numai cu spovedanie, canon si impartasanie cand hotaraste duhovnicul.

Oamenii vrajitorii, descantatorii, fermecatorii si ghicitorii din clipa in care incep sa lucreze li se pune pe fata masca diavolului"

Eu sunt o persoana care din pacate a apelat la ghicitori chiar de curand si acum ma simt foarte trista abia astept sa ma spovedesc si sa o iau de la capat...

Mai bine ne rugam si ii cerem Lui Dumnezeu si Maicii Domnului solutii la probleme...

Raluca mi as dori sa te lasi de ghicit sa nu ti se intample ceva rau...te rog, cum as ruga-o pe soara mea...







#70
anda82

anda82

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 587 mesaje

Postat 30 august 2009 - 17:33

Iata ce+mi scrie o prietena care s-a ocupat cu ghicitul:

"Eu spre deosebire de tine am crescut intre vrajitoare si am prins "mestesugul" ghicitului inainte sa merg la scoala
Nu mai stiu la cate ghicitoare am fost pentru orice hotatrare aveam de luat si pentru orice examen de dat.Si la cata lume am ghicit eu!!!!!!!!
Si mie mi s-a intamplat tot ce mi s-a spus incepand de la facultate, casatorie, etc,
si altora ce-am zis eu.Pana cand si de mine S-a milostvit DUMNEZEU si m-a miluit cu o palma din care sa ma trezesc! Am vazut in cartile mele moartea dar nu pentru mine ci pentru cea mai draga fiinta de pe lumea asta! Si lucrul mi-a fost confirmat si de carturaresele pe care le cunosc si mi-am adus aminte si de o clarvazatoare acum ceva vreme! Nu am suficiene cuvinte sa exprim depresia in care am cazut! Ma chinui de 2 ani si nu pot sa-mi revin dar ma straduiesc si cred!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
M-am astamparat si de 2 ani n-am mai pus mana pe carti si n-am mai fost vreodata la ghicitoare si nu cred ca ma voi mai duce vreodata!
Eu am o pornire sa cartesc impotriva voii lui Dumnezeu si niciodata nu mi-am acceptat palmele morale! DAR DE DATA ASTA MULTUMESC DIN SUFLET SI FOARTE SINCER LUI DUMNEZEU poate si pentru ca e prima "palma" pe care o inteleg. Niciodata nu am fost constienta de cat este de nociva practica asta a ghicitului si niciodata nu m-am rugat!
De la inceputul acestei experiente am inceput sa ma rog foarte mult si mai ales in mod firesc si de multe ori inconstient. Mi s-a intamplat sa ma trezesc dimineata din somn rugandu-ma ca si cum m-am rugat toata noaptea mi-am dat seama ca merg pe strada si ma rog in gand, pur si simplu m-am descoperit eu pe mine cu mare surprindere rugandu-ma. M-am rugat in 2 ani cat nu m-am rugat in 28(am 30)
Am descoperit atat de multe, lucruri atat de frumoase!!!!!
Am descoperit cat de multe icoane facactoare de minuni sunt in tara asta , cate moaste si cate locuri sfinte; le-am cautat pe toate si le-am spus oful meu!
si lucrurile au inceput sa se lumineze; intai de toate vreau sa-ti lamuresc coincidentele: ghicitoarele sunt vocea demonilor si demonii prin ele spun: vrei sa se intample asa, n-am nimic impotriva imi convine asa o sa fie (si asta e binele din carti) dar atunci am sa te atac fiindca asa am eu chef!!!!!!!
In carti se vede ce au diavolii de gand sa faca! Si fac daca le da Dumnezeu voie SI DOAR DACA LE DA DUMNEZEU VOIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"






Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Control lunar

    Vasilescu Georgeta
    - Astăzi, 12:38

  • Agitatie pe final

    Roxi_pisicul23
    - Astăzi, 12:03

  • Saptamana 28

    Deutzuk
    - Astăzi, 11:08

  • Testul de toleranta la glucoza

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 09:36

  • Planificarea pe etape

    RoxiMada
    - Ieri, 19:33

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -