Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Puisori de mai 2003 (8)


219 raspunsuri la acest subiect

#211
DanaMario

DanaMario

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 505 mesaje

Postat 25 iulie 2012 - 23:21

Parpalak asa-i mai la batrinete ...
Auzi sa ai cupon acasa si sa nu-l folosesti.

Ca sa nu spun ca dupa ce ai scris tu mi-am adus aminte ca am/am avut si eu ca le-a dat de la scoala :)

Dana_d nu te-ai intors din vacanta ?

Daiopri disparusi ?

Alycia nu mai pui si tu ceva poze cu Mircea si vreun festival

Eu intru destul de des pe forum ca ma intristeaza tare povestea lui Monica70 si tare mult as vrea sa o ajut si as vrea sa citesc ca o sa se faca bine.

#212
Aalina

Aalina

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.708 mesaje

Postat 26 iulie 2012 - 15:49

Eu sed molcom, ardeleneste. Ca e cald de mori.

Va citesc si sunt lesinata de incantare ca aud de voi da imi e lene sa scriu [:D] Imi propun zilnic da nu imi iese. [bang] Oricum in general si in particular le cam vegetez. Si astept sa vina concediul, da de...

Pruncii sunt bine. Unul merge deja singur la aniversari de colege (co-le-ge [:D] da? Clar????) iar alalalt inca ma pupa de ma albeste si imi zice ca ma iubeste si sunt (mai nou) "cagica" lui [:D]

Nu promit da poate ma stradui zilele astea sa scriu mai mult si sa pun poze. Acu ma duc sa ma uit la ale voastre.

Va pup cu drag si daca trag de mine sper sa va raspund si in parte ca asa ma bucur de "revedere"...

#213
DanaMario

DanaMario

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 505 mesaje

Postat 26 iulie 2012 - 18:53

Aalina daca motivul pentru care nu prea scrii e "sed molcom, ardeleneste" este cel mai placut motiv. Bine ca sinteti bine.

Si Joshua are o prietena Alina e prin pozele de pe webshot dar de fapt Joshua o cam ignora uita a doua ze de ea, dar ea e mai insistenta tot vrea sa ne intilnim sa se joace.
Am fost intr-o excursie cu ea si acolo Joshua a uitat complet de mine erau numai impreuna dar cum am ajuns acasa nu mai pomeneste nimic el acuma vorbeste numai Science Center

#214
alycia

alycia

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 326 mesaje

Postat 28 iulie 2012 - 13:42

Buna fetelor!
Vazut copii frumosi si tare m-am mai mirat cum au crescut ei asa frmos mai ales ca Paul si Josh au fost cam scumpi la vedere...ma uit cu jind la toate locurile frumoase prin care va petreceti timpul...nu ca noi nu am avea locuri frumoase dar daca concediu nu e...raman numai cu privitul...incercam sa ne descurcam cu distractiile locale.Pe la sfarsitul lui august vom avea cateva zile libere si vom trage o fuga la mare...in rest vorba Aalinei sed si eu molcom ca si sa gandesc mi greu de la atata caldura.
In alta ordine de idei ne-am apucat de tabla inmultirii si cateva probleme in fiecare zi, plus citit cateva pagini din "Fram ursul polar" si lucrat in caietele de romana si matematica...per total cam 1,5-2 h /zi. Nici prea mult nici prea putin dar tot sunt o mama rea pentru ca il pun..asa zice Mircea, mai ales ca s-a documentat copilul si spune ca nici un prieten de joaca nu s-a apucat de nimik.
Dana Mario eu zic ca un mik program zilnic nu-i strica...noi nu cautam neaparat performanta doar sa nu uite ce a invatat. Dar daca zici ca Josh e tare la mate...poate ca e bine sa lucrati la ce crezi ca are nevoie.
Parpalak, baga bine de seama cum e cu zburatul din cuib...nici nu iti dai seama cum zboara timpul si te trezesti ca e gata..iti vine cu chestii de genul...vezi ca plec in club, sau la mare sau la munte...si cand il intreb cand te intorci imi zice nu stiu..in cateva zile...daca il intreb cu cine mergi imi zice "degeaba ma intrebi ca oricum nu-i cunosti"...cand vopiam sa-i cunosc nu voia el...si uite asa...e destul de greu sa ai un adolescent in casa..vrea sa fie tratat ca adult dar responsabilitati O...degeaba imi racesc gura cu "pune-ti lucrurile la loc, aduna dupa tine, aduna de la masa unde ai mancat"...eu zic eu aud, eu ma enervez. si chiar daca nu fac imediat dupa el de nervi, ma zgarie pe retina imaginea de razboi lasata in bucatarie sau in camera lui....asa ca in cele din urma cedez si adun dupa el.
Dana d felicitari Alexei pentru atestatul de limba...aveti de ce fi mandra de ea...distractie placuta in concediu
Daiopri bine macar ca vrea sa mearga la cursurile de care zici...noi de aia trebuie sa facem acasa chestiile cu dezvoltarea scrisului, a ideilor, mate si altele pentru ca nu avem cursuri pe vara pentru asa ceva...si ca urmare sunt o mama rea ca il pun sa faca.Asteptam poze din concediu!
Aalina ai vazut...Dori e cu fetele...si cel mik inca se lipeste de tine, asa facea si Mircea pana pe la 5-6 ani dar usor usor a rarit-o cu "mami te iubesc si esti cea mai frumoasa din lume"...parca-mi lipseste sa se mai lipeasca asa de mine...incet incet devine si el independent..deja cand mergem pe afara si se intalneste cu vreun prieten isi trage mana dintr-a mea..ca si cum i-ar fi jena...uffff
Asta e...trebuie sa ma obijnuiesc cu gandul ca-mi creste si puil mik..care nu mai e asa de mic.
Va pup si va astept cu vesti de bine!


Alycia si cei doi flacaiasi!




#215
alycia

alycia

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 326 mesaje

Postat 28 iulie 2012 - 14:49


Mostra de gandire pozitiva



Sunt recunoscatoare :
Sotului care sforaie toata noaptea,
Pentru ca doarme acasa cu mine si nu cu altcineva
Fiului meu adolescent care se plange ca trebuie sa-si faca
ordine in dulap,
Pentru ca inseamna ca este acasa si nu pe strazi.
Impozitelor pe care le platesc,
Pentru ca inseamna ca sunt angajat.
Murdariei de curatat dupa o petrecere,
Pentru ca inseamna ca am fost inconjurat de prieteni.
Hainelor care sunt putin cam strimte,
Pentru ca inseamna ca am destul de mincare.
Umbrei mele care ma insoteste la munca,
Pentru ca inseamna ca sunt afara la lumina soarelui.
Zgomotului pe care trebuie sa-l suport de la vecini,
Pentru ca inseamna ca pot auzi.
Gramezii de rufe de spalat si calcat,
Pentru ca inseamna ca am haine de imbracat.
Oboselii si durerilor musculare la sfarsitul unei zile,
Pentru ca inseamna ca am fost capabila sa muncesc din greu.
Soneriei care ma trezeste in zorii zilei,
Pentru ca inseamna ca sunt vie
Locului de parcare pe care il gasesc tocmai la capatul parcarii,
Pentru ca inseamna ca pot sa merg si
ca am fost binecuvantat cu un mijloc de transport
O zi frumoasa...si incercati sa
ganditi pozitiv! [:D]

Alycia si cei doi flacaiasi!




#216
parpalak

parpalak

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 569 mesaje

Postat 30 iulie 2012 - 04:33

alycia, ma gindeam... Andrei era cam de seama astora de la subiect atunci cind s-a inventat subiectul.. si na, uite ce s-a intimplat, nici nu clipesti bine din ochi c-au trecut 10 ani (aproape). Nici noi n-avem concediu (mai prin noiembrie, incolo) asa ca iesirile noastre sint tot in weekenduri.. Or fi frumoase, da' si costa.. "Locuri de distractie", ce sa-i faci... nu stiu ce-o face cind o fi mare, ca nu-s asa multe distractii pentru adulti cite sint pentru copii.. Cu strinsul dupa el, Paul se executa, da' daca-i zici! Tot lucram la asta, poate incepe sa-si faca obicei sa stringa si fara sa-i spun, inainte de adolescenta rebela..



Aalina, leneveala placuta. Noi ne prajim aicea. Ori nu mai suport eu caldura ca pe vremuri, da' mi se pare cald rau. Si noi am mers la colege in astia 3 ani, si tot singur, ca erau petreceri d-alea unde parintii isi lasa copiii si vin sa-i ia dupa 2 ore, c-asa-i p-aici. Fiul nasilor are 14 ani si-o prietena, si discutau ei anul trecut despre fete si s-apuca ala sa-l intrebe pe Paul daca el are asa ceva, la care fi-miu cica "e prea personala intrebarea".. :) nu ma vad bine daca mi-o servi si mie texte d-astea.. (nu stiu de unde le culege). Felicitari pentru noul "cagic" :)



dana d, cum a fost, mai la mare?



DanaMario, mai citeste si subiecte mai vesele. Eu m-am afundat in ala de creme, si daca tot m-am dus la magazinul romanesc mi-am luat si Gerovital, deocamdata imi place cum miroase, acu sa vedem efectele... Desi, drept sa spun, cam uit sa ma dau, in general, asa ca nu-mi fac sperante prea mari.



Daiopri, cum e cu cursul de creative writing? Scrie romane deja? :)



Sanatate la bebei si mamici.

Poze pe webshots

Nebunia cu pestii

#217
dana d

dana d

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.029 mesaje

Postat 30 iulie 2012 - 23:35

Mai voi n-aveti facebook? Am pus poze acolo, de cand sunt activa pe facebook, saptamani intregi nici nu-mi mai aduc aminte de DC. Saptamana trecuta mi s-a bulit laptopul, monitorul s-a dungat pe partea de jos, cam o treime. Asa ca mi-am adus aminte de DC sa cer repede ajutor, pareri, lamuriri. O pornire gresita ca si alta data nu am gasit aici prea multi dornici sa dea sfaturi, in schimb pe softpedia sunt subiecte de gen multe, stufoase si foarte populate de persoane cunoscatoare.

Asa ca DC ramane numai pt probleme de copii.

Ne-am intors din concediu de o saptamana si am inceput seria weekendurilor la casa noastra de la tara, asa ca de vineri la pranz pana duminica seara suntem inca in concediu. Zilele astea la tara Ilinca alearga toata ziua pe ulita, prin albia unui parau si prin curtile prietenelor a caror animale chinuie. Duminica mi-a venit acasa cu o dara de sange inchegat de la genunchi pana jos la laba. Dupa ce am spalat-o am descoperit o taietura urata( cu lipsa de material) in genunchi. Cazuse in albia paraului si m-am dus sa studiez locul sa vad daca nu o fi nevoie de un antitetanos. Pietre sarate si cioburi. Paraul ala e din apa/mal care se scurge de la vulcanii noroiosi si e apa foarte sarata. Ma gandesc ca sarea dezinfecteaza... sper, si doar am clatit-o cu apa si i-am pus un pansament sa-i opresc sangele. E clar ca o sa-i ramana semn.

Aici e inca foarte cald dar vad ca la voi in vest si nord s-a racorit deja de cateva zile. Ferice de voi. Asteptam si noi maine 3 grade mai putin si poate si niste picaturi.

Despre teme nu prea pot sa ma laud, am cam obosit sa ma rog de ea si momentan am slabit putin fraiele. O pun sa faca doua seturi de pagina de romana si pagina de mate din caietele de vacanta iar de tabla inmultirii si uitasem pana acum cand am recitit ce scriseram mai sus. Off, are un chef, dar si eu ..

Doina ma bucur ca ti-ai gasit jobul potrivit, e mare lucru. Iti doresc sa iesi la pensie de acolo si sa-ti placa din ce in ce mai des. Si visul meu e sa lucrez la 5 minute de casa, da e un vis greu de atins. Stiti, am multe vise imposibile, sunt cam visatoare de felul meu. Mai noi sunt indragostita de tarile nordice si de Marea Britanie, cam cum eram de canada. Calatoresc ore intregi cu Google Earth si vizitez oarasele pitoresti dar si pamanturi nordice si pustii. Ce n-as da sa ajung acolo!! Daca nu as avea obligatii as vinde tot ce am si as pleca in lume cu un geamantan...

Gata cu batut campii. Am fost la mare tot acolo la Flamingo Grand Albena. Acelasi hotel, aceleasi conditii de 5 stele, aceleasi piscine, spa si plaja, dar mult mai plictisitor si banal... a treia oara, da-o-n-colo de treaba, cine se duce de 3 ori in concediu in acelasi loc? Oricum am hotarat ca a fost ultima.

La Varatec nu mai mergem ca nu vrea Alexa. Are si ea un prieten si nu mai poate sa stea atat despartita de el, alta saptamana... iar eu nu pot s aplec fara ea, asa ca ramanem cu ea si il primesc pe baiat in vizita cateva ore aproape zilnic. Imi place tare mult baiatul, serios, studios, cuminte, se pricepe la calculatoare (asa ca am si eu un depanator in/langa familie). Se vorbeste sa plece amandoi la studii la anul, cica in Anglia dar poate ii conving eu ca e mai frumoasa viata in Danemarca. Alexa lua in calcul si Danemarca dar el numai in Anglia ar vrea sa plece, ii conving eu, asta e specialitatea mea.

Ma bucur ca ne-am reunit iar mai multe si promit sa vizitez mai des subiectul. Mai si cautati-ma pe facebook (Daniela Filimon). Va caut si eu pe care stiu cum va cheama [:D]

Aaa, uitasem, ai mei sunt in Toronto de mai mult de o luna si mai au de stat vreo 3 saptamani. Curand pleaca cu totii in concediu pe la un cottige.

Pupici



Fetele mele



Iremediabil indragostita de CANADA

#218
parpalak

parpalak

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 569 mesaje

Postat 31 iulie 2012 - 15:55

dana d, pe caldurile astea as visa si eu la tari nordice :) Vara trecuta era cit p-aci sa ne relocam pe coasta ailalta, unde-i clima mai blinda, ne prinsese o agenta si ne cauta la amindoi de lucru. Pina la urma nu ne-am mai smuls de-aici, ca nici industria nu-i asa activa p-acolo, oraselul era mic, si daca ramii fara job (ala initialu, pentru care voiam sa plecam) mai dificil sa gasesti altul. Si eu trag de ei sa mergem pe unde n-am mai fost, si... uneori iese bine, alteori plingem dupa bani. Si tot facem lista cu unde-am vrea sa ne reintoarcem, da' n-apucam.. N-am mai fost de doi ani plecati undeva o saptamina intreaga, ca de unde bani c-o studenta la zi in familie? Da' facem planuri pentru noiembrie..



Sanatate la bebei si mamici.

Poze pe webshots

Nebunia cu pestii

#219
Daiopri

Daiopri

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.796 mesaje

Postat 01 august 2012 - 03:47

Da de unde atata scris... Acuma, sincer cred ca am dat banii degeaba, ca pe langa faptul ca nu am scos nimic de la el despre ce si cum au facut acolo, nici de acolo nu am primit nimic nimic, unde de obicei iti mai trimite un desen ceva sa stii ca a participat copilul:)))
Ca tot se vorbeste despre ce si cum ar trebui in vacanta, eu am zis sa il las mai lejer asa, ca nu de alta dar destul imi bat gura in timpul scolii. Dar la el asta inseamna chiar relaxare totala... Pe bune, si eu am obosit sa tot ii zic. Lene lene si iar lene. Si ma tot gandesc daca e normal asa :))) (da imi aduc aminte ca nici pe mine nu ma dadea harnicia afara din casa pe vremuri) da parca nici chiar asa nici o responsabilitate. Si stiu ca e vina mea ca nu “il fac responsabil” dar necesita atat de multa energie treaba asta ca nu am forta sa o fac (ca trebuie sa ii spun de milioane de ori un lucru). Ei, in fine, ma mai vait si eu sa ma aflu in treaba:))
Vazut poze frumoase ce mari au crescut si ai vostri. Incerc sa va trimit si eu link sa ne mai vedeti, da dati cu skip ca sunt multe si tot nu am reusit sa le pun pe toate ca m-am plictisit...
Parpa, unde erai sa vii? Aci vecina cu mine? Noi avem o vreme destul de ciudata vara asta, cand zici ca e mai cald asa tzop o zi inourata si cam rece:((( Destul de slabut stam la capitolul asta.
Alycia, faina pilda:)
Aalina, da sezi cam mult nu crezi? Ia mai da matale cu manichiura si mai zi-ne cate ceva;) Al meu nu zice nimic de fete. Sa ma ingrijorez?:))) La cat e de distrat nu cred ca se uita nici una la el...
Danad, sa va fie de bine vacanta. Esti durere cu calatoriile.
Noi cum stiti, cu munca, ma stradui sa mai iau cate o zi de vacanta sa ma bucur cu copii de soare da fuge tare repede soarele asta, asa ca am sa ajung sa iau ziua de vacanta ca pe cea de boala, dimineata devreme:))
Nu mai stiu daca vroiam sa mai zic ceva. De la an la an mai bine....


Numai bine tuturor[pup]

“Wisdom is learning what to overlook”. William James

#220
Aalina

Aalina

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.708 mesaje

Postat 01 august 2012 - 12:47

Vedeti ce cuminte sunt? Am facut ceva, am facut subiect nou [:D]
Sa nu ziceti ca mai vreti sa si scriu acum...

Va pup!


URMATORUL

http://forum.desprec...i-de-mai-2003-9


Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Diabet gestational

    ClaudiaRamona24
    - Astăzi, 09:07

  • Bebe s-a intors deja, 28 saptamani

    marile11
    - Ieri, 22:17

  • Dublu test pozitiv È™i nopÈ›i întregi nedormite!

    Ana1298
    - Ieri, 17:26

  • Gata vacanta!

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 16:16

  • Minunea asteptata din burtica

    RoxiMada
    - Ieri, 15:26

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -