din cauza caldurii mutunelul meu vrea papica si noaptea, din nou
[bang]; e adevarat ca e cuminte, maraie, ii dau papa, si-l pastrez cu noi in pat
[olala]
ca dormim foarte bine toti 3, dar... tot e trezire noaptea; mai maraia si pana acum, dar se potolea; acuma daca nu-i dau se pune pe plans adevarat, deci nu mai e loc de incercari; si culmea, ca nici nu mai doarme dimineata asa mult; adica el papa la 6 si dormeam lati pana la 9, iar acuma papa pe la 3-4 , din nou la 7, 7-30 si gata somnul
[bang]
azi m-am trezit chiar nasol, cu niste greturi infernale si o stare cumplita de somnolenta, efectiv imi era rau de somn- ce pisici sa am??????? ca eu nu sunt asa, sunt foarte energica chiar, ca si bebe e cumintel (e adevarat ca ieri a avut o ziiiiiiiii
[alcool]
[alcool] de maraiala continua, tinut in brate aproape non-stop, cateva reprize de plans- dar sunt foarte rare zilele astea)
si ca sa fie tacamul complet il trimit pe cristi la cumparaturi cu o lista imensa si se intoarce in 5 minute ca ne-au spart masina azi-noapte
[bang]
ce puii mei or fi crezut ei ca gasesc intr-un matiz obosit????????? evident ca nu au furat nimic ca nu aveau ce, dar ne-au spart geamul si au cotrobait prin toate alea; acuma asteapta cristi sa pleca la politie si la asigurari, sa reparam geamul
asta da zi de cacao nu asa
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David