Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Retete de TORTURI


100 raspunsuri la acest subiect

#31
Anda08

Anda08

    Membru senior

  • Administrators
  • 4.849 mesaje

Postat 24 septembrie 2010 - 14:57

Arata bine! [yum] Tort Kiev (Kievskaia)







O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)

#32
Anto_Olimpia

Anto_Olimpia

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 58 mesaje

Postat 26 septembrie 2010 - 21:00

Am o reteta fffffffffffffff simpla si fffffffffffffffffffffff gustoasa de tort diplomat....daca intereseaza pe cineva [alcool]

#33
madyrizi

madyrizi

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.070 mesaje

Postat 26 septembrie 2010 - 21:52

eu, care sunt o afona in materie de torturi si imi place nespus de mult sa le mananc [pofta], sunt 100 % interesata de un tort pe care sa-l fac si eu [:D].

asa ca te rog sa pui reteta. poate o iesi si de la mine un tort [alcool].



Mami [9cer]de [baietel]Mihai siAlex[roker]

AlexsiMihai

AlexsiMihai

www.dianalaura.wblog.ro

veniti la produse diverse

pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

am nevoie de voturi

#34
Anto_Olimpia

Anto_Olimpia

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 58 mesaje

Postat 26 septembrie 2010 - 22:43

Cu siguranta acest tort va fi o reusita si pt tine chiar daca esti incepatoare madyrizi[flo]!
TORT DIPLOMAT
300 gr zahar (sau 350 pentru cei care prefera mai dulce)
se amesteca cu 4 linguri faina si un praf de sare si 4 oua
se adauga treptat 1 l lapte si se pune la foc mic mestecand sa nu se prinda.
8 plicuri de gelatina se pun la muiat, daca nu se inmoaie bine, se pune la foc ff mic cateva minute (2-3).
din 600 gr smantana + 6 plicuri zahar vanilat se face frisca.
dupa ce laptele s-a ingrosat se da la rece. cand este putin caldut se aduaga gelatina si apoi frisca. Se omogenizeaza f bine.
In vasul in care vrem sa facem tortul (rotund, patrat, tavi de chec, etc) turnam un strat de compozitie, apoi fructe mere, pere, piersici, struguri, ananas, kiwi, dupa preferinta, apoi iar un strat de crema, apoi un strat de piscoturi de sampanie, iar crema, iar fructe si ultimul stat cu crema.
Se da la rece pana a doua zi.
A doau zi se rastoarna usor pe o farfurie si se orneaza cu frisca si fructe.
Sper ca am fost suficient de explicita.
Pofta buna![pofta]
madyrizi sa-mi spui daca ti-a reusit[pk]

#35
Anda08

Anda08

    Membru senior

  • Administrators
  • 4.849 mesaje

Postat 27 septembrie 2010 - 12:52

madyrizi - daca faci tortul asteptam si niste poze. Sper sa-ti reuseasca. Succes!
[pup]



O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)

#36
madyrizi

madyrizi

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.070 mesaje

Postat 27 septembrie 2010 - 14:39

va promit ca imediat ce-l fac pun si poze.

pare usor dupa ce am studiat atent reteta.

sa nu ma intelegeti gresit, n-am facut nici un tort pana acum pentru ca m-am oprit la retete [alcool].



Mami [9cer]de [baietel]Mihai siAlex[roker]

AlexsiMihai

AlexsiMihai

www.dianalaura.wblog.ro

veniti la produse diverse

pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

am nevoie de voturi

#37
RHYANNA

RHYANNA

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 563 mesaje

Postat 27 septembrie 2010 - 15:27

chiar ca vrem poze

suntem pofticioase toate


#38
RHYANNA

RHYANNA

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 563 mesaje

Postat 27 septembrie 2010 - 15:29

http://gourmandine.r...rturi/tiramisu/

acesta pare simplu ca nu mai coci blatul

trebuie sa ne iasa la incepatoare

#39
valentinag

valentinag

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.324 mesaje

Postat 27 septembrie 2010 - 16:56

Anto,nu te supara pe mine,dar la cantitatile pe care le spui tu pentru diplomat,8 plicuri de gelatina,adica 80 de gr este enoorm.Nu iese tare ca piatra?Plus ca mai pui si 4 linguri de faina in compozitie.Cum e consistenta,nu e prea gumos?



"La vita e bella"

Explore Romania



Bijuterii hand made

De mancare

Dulciuri

Din gradina mea

#40
valentinag

valentinag

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.324 mesaje

Postat 27 septembrie 2010 - 17:02

Madalina,nucile le-am macinat si le-am amestecat in compozitia de pandispan.A iesit un blat subtirel,cat sa simti ca e acolo.

Compozitia e clasica,4 oua batute cu 250 gr zahar,adaugi apoi 400 ml lapte dulce,si le pui la bain marie pana se ingroasa compozitia,se face o ciulama.Bati 500 ml frisca lichida,incorporezi crema de mai sus in ea,apoi adaugi ce vrei,nuci prajite si macinate,fulgi de ciocolata,fulgi de cocos,fructe pasate,ce vrei tu.Pui in tava blatul,adaugi compozitia si pui la congelator 3 ore.Cred ca am o poza cu o felie de la tortul meu,o s-o aut si o s-o urc pe webshots.



"La vita e bella"

Explore Romania



Bijuterii hand made

De mancare

Dulciuri

Din gradina mea


Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Top 10 lucruri utile consumabile pentru bebeluÈ™i

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 11:05

  • bucurie dublata

    Andrevvv
    - Astăzi, 10:53

  • Diabet gestational

    ClaudiaRamona24
    - Astăzi, 09:07

  • Bebe s-a intors deja, 28 saptamani

    marile11
    - Ieri, 22:17

  • Dublu test pozitiv È™i nopÈ›i întregi nedormite!

    Ana1298
    - Ieri, 17:26

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -