Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 2 voturi

care dintre voi face ce i se potriveste?


42 raspunsuri la acest subiect

#21
Burtocika

Burtocika

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.786 mesaje

Postat 13 iulie 2010 - 17:21

Citat:
citat din mesajul lui mina
Acum dansez intre doua domenii, consultanta strategica si organizare de evenimente. Obositor. Dar frumos. Fiindca fac asta in firma mea.
Ce frumos !!! Am uitat sa spun ca la un moment dat am cochetat si eu cu ideea organizarii de evenimente, de fapt mi-ar fi placut sa ma ocup de o agentie pt organizat nunti; parca nu ma plictisesc niciodata de cautat rochii de mireasa sau idei pentru nunta, mi-am ajutat toate prietenele cu idei si linkuri, mi-am facut singura invitatiile ... Dar am renuntat pentru ca ar fi trebuit sa cunosc pe cineva in domeniu sau sa lucrez intai intr-o firma de profil, ca sa-mi fac relatii si sa capat experienta, pana sa ma pot arunca singura in "afacere".*****************************... un ban in plus pe timp de criza ...mai lucreaza cineva goblen?

#22
Mik

Mik

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.229 mesaje

Postat 14 iulie 2010 - 01:41


Burtocika, e o diferenta enorma ca profesor cu mei mici (elevi) si cei mari (studenti).
Pe de alta parte, ce spune Sabina e perfect adevarat, 3h in fata studentilor e un efort teribil atunci pe loc, chiar daca cursul e pregatit.

Da, eu fac ceea ce am vrut : informatica si invatamint cu cei mari.
(cred ca mi se potriveste)

Mi-ar fi placut sa invat sa croiesc haine, sa fac medicina sau sa invat sa gradinaresc corect.
Pentru 2 din ele nu e inca prea tirziu.


Mik.

#23
Burtocika

Burtocika

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.786 mesaje

Postat 14 iulie 2010 - 13:41

Asa este, e diferenta intre copiii mici si cei mai mari. Stiu ca este foarte dificil de lucrat la catedra, am o verisoara care este profesoara si stiu ce dificultati intampina. Plus ca acum e si mai dificil decat "pe vremea noastra", e greu sa convingi copiii sa invete, cand vad in jurul lor cum se avanseaza si cum se imbogateste lumea ...



*****************************

... un ban in plus pe timp de criza ...

mai lucreaza cineva goblen?



#24
blackgirl0

blackgirl0

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.422 mesaje

Postat 15 iulie 2010 - 11:52

Eu una nu cred ca in Avon sau orice MLM de tipul acesta (cu produse de infrumusetare) poti sa faci cariera. Ca ocupatie pe langa un serviciu stabil, merge insa. Fina mea din comenzile primite isi acopera cosmeticalele ei. Ah, si eu cica sunt clienta fidela, chit ca nu-mi plac toate produsele, dar abia fac o comanda de 40-50 ron la 2-3 luni. Si ca mine sunt o groaza de femei, care mai bine pun ceva deoparte pentru copil decat sa cumpere gel de dus exfoliant sau al n-lea lac de unghii. [bibe]
Cred ca pe criza asta nu ne permitem financiar sa traim doar din pasiunile noastre, din pacate. Iar in invatamant consider ca indiferent cat de mic este venitul, nu ai ce cauta daca nu ti se potriveste. Punct. Nu am ce negocia aici, sunt extrem de intransigenta si lipsita de intelegere cand vad dascali care-si bat joc de copii. [bang]
Ah, iar ideea asta cu organizarea de evenimente cred ca nu-i mireasa careia sa nu-i fi venit dupa nunta pregatita de ea! [:D] Ca si pe mine ma batea gandul, caci vezi-Doamne ce nunta rasarita am stiut sa organizez.[:D] Cand poate era doar impresia mea. [:D]

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

#25
Burtocika

Burtocika

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.786 mesaje

Postat 15 iulie 2010 - 13:29

N-am zis ca "am facut cariera" din Avon. Doar ca mi-a deschis gustul pentru o afacere pe cont propriu si am invatat foarte multe lucruri (pe care nu le-am invatat in facultate si nici la serviciul stabil). Am invatat sa lucrez cu oamenii, sa promovez niste produse, am invatat ce implica deschiderea unei firme si o gramada de chichite economico-financiare de care habar n-aveam, si toate astea m-au ajutat sa-mi pornesc afacerea cu magazinul online.



Poti face si cariera in MLM, cu conditia sa fii potrivit MLM-ului [:D] Sau sa prinzi o marca buna la inceput de drum, ca sa-ti poti construi o retea.

Si ca mine sunt o groaza de femei, care mai bine pun ceva deoparte pentru copil decat sa cumpere gel de dus exfoliant sau al n-lea lac de unghii. Si mai sunt inca o groaza care fac exact invers, si care, indiferent cati bani ar avea, gasesc mereu resurse pentru un ruj sau un parfumel, ca sa se simta frumoase si implinite ca femei [:D] Bani se pot face si pe timp de criza ...



La fel cu nunta, faptul ca tu (si eu) ne-am organizat nnta singure, nu inseamna ca toate fetele sunt dispuse s-o faca [:D] Acum, la lipsa de timp pe care o am, as fi preferat sa-mi puna cineva in fata niste cataloage, eu doar sa-mi aleg modelele si sa dau banii [pk]



*****************************

... un ban in plus pe timp de criza ...

mai lucreaza cineva goblen?



#26
liliana27

liliana27

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 81 mesaje

Postat 15 iulie 2010 - 16:33

blackgirl, da de ce crezi tu ca toate lumea face ca tine? si de ce sa nu se poate face cariera la Avon sau in alt sistem MLM? sigur, nu e petru toata lumea dar asta nu inseamna ca nu se poate. ia incearca tu sa te destinzi un pic si sa nu il mai iei pe NU in brate si poate treci mai usor prin criza.

#27
miraklucker

miraklucker

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.854 mesaje

Postat 08 august 2010 - 23:52

Sunt farmacista si nu ma vad facand altceva.............sunt singura dintr-o familie de profesori care am calcat pe alaturi[:D] Nici nu stiu daca as putea. De fapt nu mi-am pus niciodata problema. Am terminat pe vremuri liceul sanitar, dar nu am prins clasele de asitent de farmacie (erau doar la doi ani, treapta II). Asa ca am mers mai departe la facultate.

Si aici dupa 5 ani de pauza imi practic meseria. Nu lucrez in farmacie cu pacientii dar imi place asa. Mi-as fi dorit sa lucrez ca farmacist in spital,sau in industria de medicamente dar e prea complicat. O zi pe sapt lucrez intr-o drogherie , amestec, prepar, tot felul din plante, iar alte 3 zile intr-o firma distribuitoare de medicamente.



Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)



Poze noi.....cu noi




Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.







#28
TweetyGeo

TweetyGeo

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 130 mesaje

Postat 14 august 2010 - 13:08

Eu sunt economist. Imi place sa lucrez pe calculator, insa trebuie sa fiu mereu la curent cu schimbarile legislative si asta ma enerveaza. Daca nu am citit o lege sau am interpretat-o gresit pot sa gresesc declaratiile catre stat si sa iau amenzi. Plus de asta, m-am saturat sa vad cum patronii au o groaza de bani si-i cheltuie cum vor ei, iar eu sa le gestionez averea si sa nu dorm noaptea cu gandul sa nu gresesc ceva. Si pentru ce, pentru un salariu de mizerie care-mi ajunge sa traiesc de azi pe maine. Nu-mi place si din cauza asta nici nu am dat la experti contabili. Nu ma mai atrage deloc. As pleca sa fac altceva, chiar si munca fizica, desi am probleme cu inima si obosesc foarte repede. Dar nu stiu ce, incotro sa o apuc. Nu stiu de unde sa pornesc.
Cand eram mica imi placea sa pictez. Aveam 10 la desen si profesoara se ruga de mine sa dau la liceul de arta. Nu am mai pictat de atunci. Imi placea sa crosetez macrame-uri, iar acum imi place sa cos goblen-uri, dar nu prea am timp de ele. Stiu ca din acestea nu pot scoate bani. Mileuri nu mai cumpara nimeni, iar pana fac un goblen dureaza mult si nu ma ajuta sa supravietuiesc.
Ma batea gandul sa plec in afara la cules de capsuni, zmeura etc. Dar am un copil de crescut si nu vreau sa-l parasesc. Vreau ceva aici, in orasul meu, platit bine si cu program flexibil. Dar inca nu stiu ce.

#29
Puppa

Puppa

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 328 mesaje

Postat 15 august 2010 - 00:13

cand am terminat generala, vroiam sa ma duc la uman, la neculce. ai mei au zis ca s-a intrat cu o medie mare si ca nu am sanse. au ales ei sa ma duc la kretzulescu (econimic 2), ca o sa am si o diploma, in cazul in care nu intru la facultate din prima. am intrat la cea mai buna clasa din liceu, dar am urat tot ce tine de partea economica din prima, pana in ultima zi a liceului. evident, se vroia sa merg la ASE. Numai ca am pus piciorul in prag si am zis ca nu conteaza cat trebuie sa invat, eu ma duc la o facultate de comunicare/jurnalism. iar discutii. ca sunt multi pe loc, ca nu e o meserie banoasa, blabla. Dam am tinut piept tuturor si nemaiavand ce face, ai mei au cedat. si asa am ajuns sa fac cu drag ceea ce fac. daca ma luam dupa ei, azi cred ca aveam parul alb, sau eram la inchisoare (la cat de atenta sunt cu cifrele si la cata rabdare am cu ele)...

http://picasaweb.goo...cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/




#30
nikole

nikole

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.831 mesaje

Postat 19 august 2010 - 05:29

Si eu cred ca este f important sa lucrezi in domeniul in care simti ca dai TOT si ce e mai bun din tine.

Am inceput finante , din pacate(sau nu) am abandonat dupa 2 ani,am ales sa plec din tara.



Ma atrage frumusetea si...sanatatea,insa cum la 30 de ani e cam greu sa ma apuc de medicina, mi-as dori sa profesez in domeniul esteticii.

De fapt , mi-as dori sa lucrez la fabricarea cosmeticelor,a produselor de igiena(100% naturale)insa...e cale lunga pana acolo.



Eu am lucrat ceva ani, cat am locuit in Tokyo intr-un rest. unde castigam ff bine, insa m-a "tras" mult in jos, daca pot spune asa, am urat efectiv fiecare ora petrecuta acolo...si asta si-a spus cuvantul vis a vis chiar de sanatatea mea.





Nikole, mami de Albastrel si Albastrica





SA-L AJUTAM PE ANGELO



CELE TREI RUGACIUNI








Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Analizele au arătat o deteriorare a stării ficatului. Ce să fac?

    MaryJane999
    - mar 21 2024 12:16

  • Progesteron

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

Last Blogs

  • Morfologie 2

    Erika91
    - Astăzi, 12:04

  • Locul de muncă È™i sarcina

    Ioone
    - Ieri, 23:41

  • Kinetoterapie

    Vasilescu Georgeta
    - Ieri, 23:32

  • Ecografie

    Roxana3001
    - Ieri, 21:29

  • Starile de rau si greata din timpul sarcinii

    Mica13
    - Ieri, 20:13

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -