Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 2 voturi

care dintre voi face ce i se potriveste?


42 raspunsuri la acest subiect

#11
Sabina

Sabina

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 11.695 mesaje

Postat 20 iunie 2010 - 18:01

eu fac fix ce-mi place, am si cariera pe bune :), dar nu castig decat extrem de putin din asta....uneori deloc :P



Deus, eu am stiut de la 5 ani ce vreau sa fac. E adevarat ca pe la 26 am inceput sa am si a doua pasiune, pe care din fericire o exercit ca a doua (sa zicem) profesiune



____________



Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!



Cum mi-am alaptat copiii

______________



Sabina's blog, [hippi] Sofia Galagia si [yum] bb Gheo
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.




#12
SuperMami_1

SuperMami_1

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.013 mesaje

Postat 20 iunie 2010 - 18:54

multumesc mult,fetelor..... ce de idei bune imi dati.....[flo][flo][flo]

Sabina, tu ce meserie ai?esti compozitor?



Albumele noastre

#13
stockholm

stockholm

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 149 mesaje

Postat 10 iulie 2010 - 16:12

uite eu nu fac ce mi place mi as fi dorit sa fiu actrita acum sunt ghid turistic

insa fac bani buni pt Romania si am o relationare grozava cu banii imi plac mult de tot , intotdeuna mi au placut banii (nu neaparat sa ii am sa ii cheltui )ci simpla chestie ca ii pot produce ca ii am in preajma mea all day ca jonglez cu ei ma face sa am simt extraordinar

de asemenea faptul ca am avut acces la acesti bani mi a schimbat viata la 360 de grade si mi a oferit f multe satisfactii (mai mici mai mari ideea e ca exista zi de zi cate ceva care ma face sa ma simt bine ca am ales bine)

unddeva in sufletul meu mi as fi dorit sa fiu bijutier sau sa am o casa de amnet sau de ce nu sa fiu politician (imi place la nebunie sa manipulez oamenii ....)

mi ar mai fi placut de asemeena sa fiu infractor da pentru asta nu am curaj destul asa ca raamn la banala mea meserie de ghid....




#14
violetan

violetan

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.678 mesaje

Postat 10 iulie 2010 - 20:33

SuperMami,

Eu am terminat ASE-ul, Fac. de Comunicare si PR, apoi un Master in Psihologie Organizationala. Am lucrat 20 de ani (fix!), in Vanzari & Marketing, din care vreo 16 ca director de V&Mk, cu cea mai mare pondere in vanzari. Dupa 20 de ani in total si 10 intr-o singura firma, la aproape 39 de ani mi-am dat seama ca am obosit si m-am plictisit si, pentru prima data in viata am stat pur si simplu sa ma gandesc ce mi-ar placea sa fac, intr-o "lume ideala". Am decis ca as vrea sa sa intample urmatoarele:
- sa lucrez intr-o firma mare, de preferat cu capital mixt [:D]
- firma sa fie profitabila, ca sa nu existe probleme cu salariile
- sa nu mai fac vanzari, ci doar marketing
- sa primesc suma X de bani
- sa fie un mediu profesional, dar si relaxat in care sa-mi faca placere sa lucrez

Odata stabilite cele de mai sus am purces la indeplinirea visului si, culmea! in 2 luni de cand mi-am stabilit scopul s-a si indeplinit in proportie de 100%, fara "relatii", nici macar recomandare, doar o info despre existenta postului, trimis cv la agentia de recrutare, 4 interviuri si...de 2 luni jumate fac ce-mi doresc.
Iti urez din toata inima sa te ajute Doamne Doamne si pe tine sa-ti indeplinesti visul.[flo]

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007



#15
Rufus

Rufus

    Membru VIP

  • Moderators
  • 15.555 mesaje

Postat 10 iulie 2010 - 22:50

Mi-ar fi placut sa fac Dreptul. Am vrut sa fiu avocat si chiar de curand, discutand cu o avocata, aceasta mi-a spus ca pot sa-mi implinesc visul, pentru ca am reale inclinatii. Am ras amar...e prea tarziu.

Am ales constructiile si am descoperit repede ca nu mi se potriveste domeniul...dar am facut bani multi pentru familie. Acum fac acelasi lucru si spun altora: nu-i o afacere sa scoti bani din orice, exista si alte lucruri in viata in afara de bani. Nu stiu daca ma crede cineva, mai ales cei care n-au casa si bani de mancare...dar asta-i adevarul gol-golut.



RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor[foto] Surpriza 2008[foto]



"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

#16
madyrizi

madyrizi

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.070 mesaje

Postat 10 iulie 2010 - 23:46

eu am facut 10 ani, cu pasiune, o meserie pentru care nu m-am pregatit si la care nici nu m-am gandit. dupa 10 ani, prin imprejurari deosebite, a trebuit sa renunt la ceea ce faceam cu placere. acum sunt analist programator, nu-mi place si tanjesc dupa ce faceam inainte. din pacate nu mai sunt posturi vacante ca sa fac ce-mi place, asa ca raman deocamdata cramponata intr-o meserie frumoasa dar care nu-i pentru mine. acum sunt in cic, dar va trebui sa ma intorc la serviciu [q] candva, curand.



Mami [9cer]de [baietel]Mihai siAlex[roker]

AlexsiMihai

AlexsiMihai

#17
Sabina

Sabina

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 11.695 mesaje

Postat 11 iulie 2010 - 10:00

Super Mami, da, compozitoare, si mai nou fac si fotografie. daca din compozitie mai pica cate ceva, din fotografie inca nimica;)

Mai sunt si profesoara in universitar, dar asta, desi imi place foarte mult, ma seaca de energie .



____________



Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!



Cum mi-am alaptat copiii

______________



Sabina's blog, [hippi] Sofia Galagia si [yum] bb Gheo
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.




#18
Elena

Elena

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.066 mesaje

Postat 13 iulie 2010 - 00:59

Citat:
citat din mesajul lui violetan
SuperMami,Eu am terminat ASE-ul, Fac. de Comunicare si PR, apoi un Master in Psihologie Organizationala. Am lucrat 20 de ani (fix!), in Vanzari & Marketing, din care vreo 16 ca director de V&Mk, cu cea mai mare pondere in vanzari. Dupa 20 de ani in total si 10 intr-o singura firma, la aproape 39 de ani mi-am dat seama ca am obosit si m-am plictisit si, pentru prima data in viata am stat pur si simplu sa ma gandesc ce mi-ar placea sa fac, intr-o "lume ideala". Am decis ca as vrea sa sa intample urmatoarele:- sa lucrez intr-o firma mare, de preferat cu capital mixt [:D]- firma sa fie profitabila, ca sa nu existe probleme cu salariile- sa nu mai fac vanzari, ci doar marketing- sa primesc suma X de bani- sa fie un mediu profesional, dar si relaxat in care sa-mi faca placere sa lucrezOdata stabilite cele de mai sus am purces la indeplinirea visului si, culmea! in 2 luni de cand mi-am stabilit scopul s-a si indeplinit in proportie de 100%, fara "relatii", nici macar recomandare, doar o info despre existenta postului, trimis cv la agentia de recrutare, 4 interviuri si...de 2 luni jumate fac ce-mi doresc.Iti urez din toata inima sa te ajute Doamne Doamne si pe tine sa-ti indeplinesti visul.[flo]Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Felicitari, Violeta! [flo] Ma bucur mult sa aud asa vesti bune!_________________________spune-mi ceva bun perlute

#19
Burtocika

Burtocika

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.786 mesaje

Postat 13 iulie 2010 - 13:58

Citat:
citat din mesajul lui Elena
"Daca ai avea destui bani astfel incat sa nu ai nevoie sa muncesti pentru a-ti castiga existenta, ce activitate ai face toata ziua sau in cea mai mare parte a zilei?"
Frumos spus !!! Si sunt total de acord !Eu am facut Politehnica, in principiu pentru ca asa vroiau parintii mei, fara sa am vreo chemare deosebita. Ce as fi vrut eu sa fac atunci cand am terminat liceul ... nu mi-era prea clar; singurul lucru care-mi placea la vremea respectiva era sa citesc si limba franceza, iar singurele profesii la care ma puteam gandit cu "hobby-urile" astea erau profesoara de franceza sau traducatoare. Si m-am imaginat timp de 30 de ani spunand aceleasi lucruri in fata unor elevi complet neinteresati si mi-am dat seama ca nu e de mine si n-as putea in veci sa ma fac profesoara. Plus ca aveam exempul mamei, profesor universitar, din care nu ma atrageau decat vacantele [:D] Dar ideea de a sta in fata unei clase pline de elevi / studenti obraznici ...[bang][bang][bang]Asa ca am facut Politehnica, am invatat bine, dar fara pasiune, iar jobul de atunci (si cel de acum) le-am gasit cu ajutorul parintilor. E ok, ma pricep la ceea ce fac, am avut de atunci destule oferte de a trece in sistemul privat, evident pe bani mai multi, dar nu le-am dat curs.Pentru ca nu-mi place atat de mult ceea ce fac incat sa ma inham la munca la privat ! Si pt ca munca la stat mi-a lasat timpul necesar pentru a face ceea ce-mi place cu adevarat ! Am inceput sa lucrez in Avon, intai ca reprezentant, apoi mi-am format o echipa de reprezentanti si am devenit coordonator; mi-am dat seama ca sunt buna in relatiile cu oamenii, ca ma pricep sa vorbesc cu ei, ca ii "citesc" de la prima conversatie (as fi fost foarte potrivita ca "head hunter" sau in resurse umane [:D]). Dupa un timp, cand am stat in CIC mi-am redescoperit o pasiune din copilarie - goblenul - si, pe langa faptul ca lucrez cand am timp, am reusit sa pun pe picioare un mic magazin online, prin forte proprii ! ASTA a fost ADEVARATA SATISFACTIE !!! Sa faci bani, oricat de putini, prin forte proprii, sa-ti faci un loc in piata, cat de mic, pornind de la zero, sa fii recunoscut de concurenta si de furnizori ca un partener viabil, e super ok !Din pacate nu-mi aduce suficienti bani cat sa-mi pot permite sa renunt la serviciu si sa ma implic doar in asta ... Mai ales ca statul gaseste intotdeauna modalitatile cele mai eficiente de a-ti pune piedici !*****************************... un ban in plus pe timp de criza ...mai lucreaza cineva goblen?

#20
mina

mina

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.609 mesaje

Postat 13 iulie 2010 - 14:34

Am terminat ASE-ul. Statistica. O scurta cariera in asigurari, unde am cochetat cu pr-ul. Apoi un job de mk intr-o firma mica unde faceam mk doar pe hartie.

Acum dansez intre doua domenii, consultanta strategica si organizare de evenimente. Obositor. Dar frumos. Fiindca fac asta in firma mea. Tot eu ma ocup si de partea de legal, atunci cand trebuie. Fiindca inca mai oftez dupa facultatea de drept. Imi face cu ochiul si psihologia. Legata de PR. Si legata de cresterea copiilor. Imi place sa gatesc. Daca ma dumiream la momentul potrivit, acu' poate eram Le chef pe undeva. Intre timp sunt doar Le chef la mine acasa si ma consolez cu blogul. Intr-o zi (trebuie sa renunt la modul asta de a amana lucrurile, spunand "intr-o zi") voi avea, poate, restaurantul meu sau voi face ceva in privinta celor doua lucruri pe care le pot face fara sa obosesc: gatitul si scrisul. Dar n-as renunta nici la celelalte.....



Nu pot spune ca merg la birou fiindca trebuie s-o fac, dar mai am pana la a afirma cu tarie ca da, fac ce mi se potriveste. As zice doar ca sunt pe drumul cel bun. [:D]







Mina si

Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati

din:09.09.2004

cronicile vizigotului

TocanaDeCuvinte

Some people dream of success...while others wake up and work hard at it


Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Ziua naÈ™terii

    Roxanesss
    - Astăzi, 17:30

  • Eco

    Anamaria1706
    - Astăzi, 16:12

  • Usor usor..

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 15:42

  • 28 de saptamani

    kiki_2024
    - Astăzi, 15:27

  • Control lunar

    Vasilescu Georgeta
    - Astăzi, 12:38

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -