HILDE pt reteta,mie mi-ar place sigur dar sotului sigur nu,ca nu are carne
Ei,eu aici nu gasesc dovlecel niciodata,doar zucchini si nu iese la fel mancarea...iar visine am gasit la un magazin rusec congelate,fara samburi,au fost super gustoase,nici nu mi-a venit sa cred
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.web...ser/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.web...user/CRISMIR100
Americancele gatesc - 8
Deschis de
CamiM
, apr 01 2009 23:44
237 raspunsuri la acest subiect
#231
Postat 25 iulie 2009 - 21:25
#232
Postat 26 iulie 2009 - 00:54
crismir- daca eram in locul tau ,le mancam pe ascuns[pk]m-a pus ceasul rau sa ma uit la [prajiturile tale[bang]mama,ce bine arata![pofta][pofta]
hilde- fasole merge?
hilde- fasole merge?
#233
Postat 26 iulie 2009 - 02:29
Aia am vrut sa zic si eu, fasole sau linte.
Hilde suna bine ciorbita aia dar eu am o problema cu dovlecelul fiert. Cred ca numai daca fac supa-crema, altfel nu-l poci minca.
Chefirul cred ca se face intr-o ora daca-l scot acum afara!
Mirela, sint carti de bucate din toate colturile lumii, nu trebuie sa te uiti numai la cele americane.
Hilde, mie imi place Cook's Illustrated, dar sint cheap si m-am abonat la Saveur ca a fost mai ieftin. E interesanta si asta, imi plac articolele de acolo. Am gasit la un moment dat un abonament gratuit pentru La Cucina Italiana. Buna si asta, desi la jumate din retetele de acolo nu am de unde sa gasesc ingredientele. Dar am facut de exemplu niste dovlecei foarte simpli, care mi-au si placut.
Per total mie imi place Better Homes and Gardens, dar numai o mica parte e si cu retete. M-am abonat la asta si la Southern Living, dar inca n-au inceput sa vina.
Am si multe carti romanesti, dar le folosesc putin. Cele de baza sint Silvia Jurcovan, Petrisor Tanase si Sanda Marin. Mai am o multime de carti din astea aparute mai recent, cu tematica (pui, dulciuri de casa etc.) Daca am o nelamurire caut aceeasi reteta in cele trei carti si apoi hotarasc pe care cale sa apuc. In general imi place Jurcovan cel mai mult.
Lume multa, oameni putini
Hilde suna bine ciorbita aia dar eu am o problema cu dovlecelul fiert. Cred ca numai daca fac supa-crema, altfel nu-l poci minca.
Chefirul cred ca se face intr-o ora daca-l scot acum afara!
Mirela, sint carti de bucate din toate colturile lumii, nu trebuie sa te uiti numai la cele americane.
Hilde, mie imi place Cook's Illustrated, dar sint cheap si m-am abonat la Saveur ca a fost mai ieftin. E interesanta si asta, imi plac articolele de acolo. Am gasit la un moment dat un abonament gratuit pentru La Cucina Italiana. Buna si asta, desi la jumate din retetele de acolo nu am de unde sa gasesc ingredientele. Dar am facut de exemplu niste dovlecei foarte simpli, care mi-au si placut.
Per total mie imi place Better Homes and Gardens, dar numai o mica parte e si cu retete. M-am abonat la asta si la Southern Living, dar inca n-au inceput sa vina.
Am si multe carti romanesti, dar le folosesc putin. Cele de baza sint Silvia Jurcovan, Petrisor Tanase si Sanda Marin. Mai am o multime de carti din astea aparute mai recent, cu tematica (pui, dulciuri de casa etc.) Daca am o nelamurire caut aceeasi reteta in cele trei carti si apoi hotarasc pe care cale sa apuc. In general imi place Jurcovan cel mai mult.
Lume multa, oameni putini
#234
Postat 26 iulie 2009 - 05:12
PUMBA[pup]
Before you judge me, try hard to love me.
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.web...ser/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.web...user/CRISMIR100
Before you judge me, try hard to love me.
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.web...ser/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.web...user/CRISMIR100
#235
Postat 27 iulie 2009 - 18:08
Cartea mea de bucate de baza este "Joy of Cooking"...absolut tot ce-am incercat de acolo mi-a iesit.
Mai am citeva care le consult mai rarut: una de Bobby Flay si una de Florence Tyler dar nu prea le gasesc "solide" ci mai de moft.
Mai "ciupesc" retete din reviste (sint abonata la Cooks Illustrated si Food & Wine).
Cele mai nesuferite retete sint cele de la Martha Stewart..NIMIC nu-mi iese si are nevoie de 100 de castroane/castronele/castronute si 1000 de ustensile ciudatele.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Mai am citeva care le consult mai rarut: una de Bobby Flay si una de Florence Tyler dar nu prea le gasesc "solide" ci mai de moft.
Mai "ciupesc" retete din reviste (sint abonata la Cooks Illustrated si Food & Wine).
Cele mai nesuferite retete sint cele de la Martha Stewart..NIMIC nu-mi iese si are nevoie de 100 de castroane/castronele/castronute si 1000 de ustensile ciudatele.
Anamaria
#236
Postat 27 iulie 2009 - 21:08
Nici mie nu-mi plac deloc retetele lui Martha Stewart. Ma gindesem ca poate n-am incercat eu destul.
Am rasfoit si eu odata Joy of Cooking, poate o iau de la biblioteca sa vad daca-mi place s-o cumpar. Presupun ca da, ca numai lucruri bune am auzit despre cartea asta.
Lume multa, oameni putini
Am rasfoit si eu odata Joy of Cooking, poate o iau de la biblioteca sa vad daca-mi place s-o cumpar. Presupun ca da, ca numai lucruri bune am auzit despre cartea asta.
Lume multa, oameni putini
#237
Postat 27 iulie 2009 - 22:23
Poftiti la capitolul 9 - http://forum.desprec...TOPIC_ID=140363
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008