Ghiocei de martie-aprilie 2009***208***
Deschis de
mart.apr09
, mai 18 2010 23:52
196 raspunsuri la acest subiect
Postat 18 mai 2010 - 23:52
Postat 19 mai 2010 - 00:21
Pe prima pagina s-a strecurat o greseala:
21 martie 2009-Amalia Alexandra,ghiocel de Delsim
Amalia s-a nascut pe 21 martie 2010 si mamik ei ajunsese din greseala la noi, de-aia a si disparut pe urma...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Povestea unei manute pierdute
21 martie 2009-Amalia Alexandra,ghiocel de Delsim
Amalia s-a nascut pe 21 martie 2010 si mamik ei ajunsese din greseala la noi, de-aia a si disparut pe urma...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Povestea unei manute pierdute
Postat 19 mai 2010 - 00:45
Aaa, si inc-o greseala: anul nasterii subsemnatei - Adrisimo m-a facut mai tanara decat is, nu ca nu mi-ar placea, dar, din respect pentru adevarul istoric: m-am nascut in 1975. Monnvas, poate-ti faci mila si ma imbatranesti?!
Chiar, le strig eu pe adrisimo si pe Mihaelacg!!!!!!Haideti, fetelor, macar intr-o vizita scurta pe aici!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Chiar, le strig eu pe adrisimo si pe Mihaelacg!!!!!!Haideti, fetelor, macar intr-o vizita scurta pe aici!
Postat 19 mai 2010 - 00:45
saluti,
Am vazut-o pe Eva, tare dulce si pe Anastasia la fel de dulce
Theo face urat daca iese tati afara si el nu, la sertare si dulapuri le-am pus aparatori si acum trage de ele dar macar nu se deschid.Afara cand iesim il las sa se tarasca, sa manance, sa linga pietre, numai ca il pazesc mereu,ii mai iau pietricelele mici.Acum incearca sa se suie pe masuta, scaunele din bucatarie le-am starans ca se urca pe ele si imi era frica sa nu cada.Ce ma ingrijoreaza este ca incerca sa se dea cu capul de tot ce e in jurul lui, de pereti, ieri mi-a dat un cap in nas, am crezut ca mi l-a strambat.
Eu ma enervez la maxim cand ii schimb scutecul ca nu vrea sa stea.
Lapte nu mai bea decat din canita cu pai, altfel nu vrea, de mancat mananca mai mult iaurt, branza, cascaval, pe acestea le mananca cu placere,in rest manaca mai bine daca mananca el.
Am vazut-o pe Eva, tare dulce si pe Anastasia la fel de dulce
Theo face urat daca iese tati afara si el nu, la sertare si dulapuri le-am pus aparatori si acum trage de ele dar macar nu se deschid.Afara cand iesim il las sa se tarasca, sa manance, sa linga pietre, numai ca il pazesc mereu,ii mai iau pietricelele mici.Acum incearca sa se suie pe masuta, scaunele din bucatarie le-am starans ca se urca pe ele si imi era frica sa nu cada.Ce ma ingrijoreaza este ca incerca sa se dea cu capul de tot ce e in jurul lui, de pereti, ieri mi-a dat un cap in nas, am crezut ca mi l-a strambat.
Eu ma enervez la maxim cand ii schimb scutecul ca nu vrea sa stea.
Lapte nu mai bea decat din canita cu pai, altfel nu vrea, de mancat mananca mai mult iaurt, branza, cascaval, pe acestea le mananca cu placere,in rest manaca mai bine daca mananca el.
Postat 19 mai 2010 - 00:46
Va pup! Ma duc la.
Postat 19 mai 2010 - 00:49
Ioi, imi uitam ceva important: Anastasia este delicioasa ( chiar si cu julitura buclucasa!)
Acum chiar plec!
Acum chiar plec!
Postat 19 mai 2010 - 00:56
L-am pus pe sot sa o cheme pe socrela in week-end, sa vad daca sta Theo si cu altcineva, ca a stat numai cu mine sau tati si ne-a spus ca e sarbatoare si e ziua cumnatei ei si nu stie daca poate veni,ea nu a mai stat la noi din septembrie si ultima oara a venit la ziua lui Theo, dar nu a stat decat sambata.
M-am enervat super si i-am spus sotului sa-i spuna sa nu mai vina, faza e ca s-ar putea sa mai am nevoie de ea, dar daca am nevoie si ea nu vine, degeaba.
M-am descarcat si eu un pic
Bianca fain bancul
Aris eu nu as putea sa mai fac o facultate,bravo tie!
M-am enervat super si i-am spus sotului sa-i spuna sa nu mai vina, faza e ca s-ar putea sa mai am nevoie de ea, dar daca am nevoie si ea nu vine, degeaba.
M-am descarcat si eu un pic
Bianca fain bancul
Aris eu nu as putea sa mai fac o facultate,bravo tie!
Postat 19 mai 2010 - 01:00
Ma duc la nani,pupici.