Sari la conținut

Sari la conținut

* * * * * 4 voturi

Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(101)

212 raspunsuri la acest subiect

mart.apr09

mart.apr09

Membru junior

• Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.117 mesaje

Postat 24 martie 2009 - 19:49

[olala]MAMICI FERICITE DE GHIOCEI DE MARTIE - APRILIE 2009[olala]

[ruga]Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin!

Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei

Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita.

Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.

Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.

Rugaciune pentru copilul bolnav

Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil(numele). Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.

Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.

O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pntru copilul acesta(numele), stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin. [ruga]

Asa a inceput odiseea noastra:

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,

36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63,64,65,66,67,68,69,70,

71,72,73,[url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPI

gigelica20

gigelica20

Membru matur

• Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.008 mesaje

Postat 24 martie 2009 - 20:00

[bang][q][bang][q][bang][q]

Alex, heeeeelp! Am pus un avatar pe pagina lui Victor si nu stiu cum sa il scoooot!

[q][q][q]

Gigelica [gravi] +37 [baietel] Victor-Andrei

http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Alex2

Alex2

Membru junior

• Membri
  • PunctPunctPunct
  • 804 mesaje

Postat 24 martie 2009 - 20:06

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

[bang][q][bang][q][bang][q]

Alex, heeeeelp! Am pus un avatar pe pagina lui Victor si nu stiu cum sa il scoooot!

[q][q][q]

Langa "manuta" din colt dreapta exista un semn gri, care are pe el un fel de varf de sageata. Dai click, si se deschid vertical mai multe patratele. Ultimul este un X rosu. Acela sterge imaginea. Daca nu reusesti il sterg eu. Vreau sa termin ce a inceput Monica, pe pagina cu Date, tickerele la ghioceii care s-au nascut deja. Coordonez mai greu mana dreapta si deja simt ca imi ingheata. Atunci am sa ma opresc si continui mai tarziu. De aceea am pus casuta de discutii pe pagina de ajutor, daca nu reusesc sa citesc aici cererile voastre.

Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

joanna27

joanna27

Membru junior

• Membri
  • PunctPunctPunct
  • 664 mesaje

Postat 24 martie 2009 - 20:06

Alex am eu grija cu Gigilica sa iti dam de lucru...pana ne smotoceste una Monica...[:D]///apropo ea nuda nici un semn azi?

[gravi] 40+ [baietel] [ruga]

Alex2

Alex2

Membru junior

• Membri
  • PunctPunctPunct
  • 804 mesaje

Postat 24 martie 2009 - 20:10

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Alex am eu grija cu Gigilica sa iti dam de lucru...pana ne smotoceste una Monica...[:D]///apropo ea nuda nici un semn azi?

[gravi] 40+ [baietel] [ruga]

Mai are loc de mine? [:-)))][:-)))]

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Gaza22

Gaza22

Membru junior

• Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.133 mesaje

Postat 24 martie 2009 - 20:12

Woaw Alex multumesc mult e ff draguta pagina mea. Defapt a gazei mici. Gata, cum am un pic de timp ma apuc sa o umplu. Am si eu insa nevoie de un sfat sau un link. Am gasit odata pe un site o animatie de genul - un grup de fluturasi, gaze , zane...etc chestii deastea zburau si urmareau ori miscarile mouse-ului ori coborau odata cu urmarirea paginii. Mi-a placut ff mult dar din pacate nu mai stiu unde le-am vazut. Sti cumva vre-un site, un link catre optiuni de genul asta. Si daca pot sa le introduc in pagina mea?.
Inca o data multumesc mult ca mi-ai dat si mie un imbold, o pata de culore. Imi palce in special tiker-ul cu varsta sarcinii. E superrr,mie mi se pare cel mai frumos. [pup][pup]

[gravi]36 + cu [fetita]

Alex2

Alex2

Membru junior

• Membri
  • PunctPunctPunct
  • 804 mesaje

Postat 24 martie 2009 - 20:13

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Woaw Alex multumesc mult e ff draguta pagina mea. Defapt a gazei mici. Gata, cum am un pic de timp ma apuc sa o umplu. Am si eu insa nevoie de un sfat sau un link. Am gasit odata pe un site o animatie de genul - un grup de fluturasi, gaze , zane...etc chestii deastea zburau si urmareau ori miscarile mouse-ului ori coborau odata cu urmarirea paginii. Mi-a placut ff mult dar din pacate nu mai stiu unde le-am vazut. Sti cumva vre-un site, un link catre optiuni de genul asta. Si daca pot sa le introduc in pagina mea?.
Inca o data multumesc mult ca mi-ai dat si mie un imbold, o pata de culore. Imi palce in special tiker-ul cu varsta sarcinii. E superrr,mie mi se pare cel mai frumos. [pup][pup]
Cursor cred ca spui tu. Dar din piczo merg foarte greu. Am sa caut. Gaza zici?

[gravi]36 + cu [fetita]

Cursor cred ca spui tu. Dar din piczo merg foarte greu. Am sa caut. Gaza doresti?
Ma bucur ca iti place.[flo]

Gaza22

Gaza22

Membru junior

• Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.133 mesaje

Postat 24 martie 2009 - 20:16

Joanna eu nu gasesc pagina ta de ghiocel. Ma uit ca vitelul la poarta noua[bang]

[gravi]36 + cu [fetita]

gigelica20

gigelica20

Membru matur

• Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.008 mesaje

Postat 24 martie 2009 - 20:18

Alex, am reusit[:D]!

Vezi, eu nu te tin foarte ocupat...

Deci, unde e Mona? Ce face Clau? Salutari de la mine!

Si [pup] pentru Luana...

florinela79

florinela79

Membru junior

• Membri
  • PunctPunctPunct
  • 913 mesaje

Postat 24 martie 2009 - 20:19

Ciresica, eu am facut dus cum am ajuns acasa (joi sera, a treia zi de la operatie), m-am spalat, apoi sterg cu vata cu spirt si pudrez cu baneocin (asa mi-a zis medicul)..nu m-am bagat in cada..mie imi scoate firele sambata.
Dar dus am facut in fiecare seara, nu am udat zona excesiv...adica sa tin dusul pe operatie. la mine a fost mai mare frica..decat operatia.[pup]
Am si eu o intrebare si o dilema....neonatologul..la externare a zis sa fac baie la bebe, pediatrul unde este inscris a zis sa fac dupa ce cade buricul...bebe face maine 10 zile si nu a cazut....il sapal?
nikoleta, shasa...mamici ce sa fac sa tin baiatul nespalat..decat sters cu ceai de galbenele?

Florinela

Panic Questions

• Geanta Bebelusului

irinan
    - Ieri, 17:31

• Sarcina

magdaandr
    - aug 31 2024 17:49

• Stafilococul auriu

Roxana2024
    - aug 28 2024 15:43

• Sarcina

barbumihaela123
    - aug 25 2024 16:44

• Inseminare asistată

Minnie4
    - aug 05 2024 15:28

Last Blogs

• Brâul Maicii Domnului

Ramonna34
    - Astăzi, 22:52

• Ședință foto în 4

MAM16
    - Astăzi, 22:36

• Bebe puternic în burtică

Gyo98
    - Astăzi, 22:14

• Acasă în sfârÈ™it! ÃŽnceput de an scolar.

albinuta.stratica@gmail.com
    - Astăzi, 18:00

• A doua saptamana de vacanta in Italia

mimi_bella96
    - Astăzi, 17:13

Ultimele aprecieri

• monicaboPoza lui %s

monicabo
    ii multumeste lui

szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

• ElkiaPoza lui %s