mie mi s-a luat din creier. e fenomen natural si demonstrat stiintific ca gravideala prosteste. da' rau de tot. cand ne juram pe gucci si vuitoane inainte de sarcina ca noi NICIODATA nu vom reduce conversatiile DI la scutece, biberoane si bibi caca lulu bla bla, hehe, ala e ultimul strigat de lupta al xenei inainte sa pice rapusa de genocidul impotriva neuronilor. cantecul lebedei.
trebuia sa mi se explice un lucru de jde mii de ori, la televizor ma uitam numai la publicitate, ca asta era limita maxima de concentrare, si anume 3 minute. tin minte ca preferata mea era una la asigurari de case unde aratau batranei cu copii si nepoti, vai ce rauri de lacrimi plangeam de duiosie. party-urile cu prietenii au devenit dintr-odata wonderland: pentru ca nu mai pricepeam ce se discuta, nici nu mai intram in dispute. nu aveam absolut nici un interes altul decat maternitatea et comp. ma uit la pozele de-atunci, ce zambet tampitic aveam pe figura. asa arata la fatza un sfert de neuron. cu breton. celalat sfert l-am recuperat cu mult dupa nastere si l-am primit ca pe fiul risipitor. pentru ceilalti rataciti prin lume, ofer recompensa.
jumatatile voastre cum se simt? ca a mea nu prea bine, dupa ce in seara asta, cu un ochi la coptul painii si cu altul la rufe, m-am trezit ca pun faina in masina de spalat, in loc de detergent. ar trebui sa gust si painea, oare?
![[8D]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif)