Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Copii din 1995-1998(29)


195 raspunsuri la acest subiect

#21
Sanca

Sanca

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.448 mesaje

Postat 17 martie 2009 - 20:41

Salutare. Am revenit.

Am ras copios, ca Miha 007 a fost botezata de mine, ca 770 nu prea isi avea sensul ptr mine... Vad ca nu s-a prins decat Mara. [:D] Ca ea citeste cu atentie TOT, si nu-i scapa nimica.

Flower-Power aparuta dintre balarii... [:-)))] Mara, mai, daca mie mi-ar fi scris asa copilul meu, cred ca as fi fost lacrimogena o saptamana intreaga. Ce frumos sa te aprecieze copilu'. Eu scris asta dupa o sesiune de urlete dis de dimineata...asa ca sa stie vecinii ca plecam de acasa, si amenintari lui Elliot ca daca nu inceteaza cu urlatul EL la mine, merge pe jos la scoala (cam 45 de min de mers rapid) [nervo]

MQQM distracite placuta la Dominicani. Sa ai parte de multe bauturi virgine, iar despre mancare, nu mi-as face grija, ca kg extra le dai tu jos. [pup] si iti doresc o vacanta de vis.

Agho ne-ai bagat o doza de Toparceanu, sa ne trezim simturile de primavara. Dar explica-mi si mie ce-i aia cu laptele batut??

Ana sanatate, si alta raceala ... sa nu va mai prinda. V-ati facut norma pe anul asta. Poate Mariu asteapta sa deschizi si tu subiectul, sa vada care-i pozitia ta.

Miha [pk] a venit primavara si pe aleea ta. Bravo lui Ty ca te ajuta si te sustine. Vad ca baiatul tau a intrat deja n metamorfoza.

Miha 007 grea decizie ai de luat cu animalu. Dar prieteni cu caine nu ai? Ai putea sa te oferi sa ai grija de cainele unor prieteni vreo saptamana sa stii cel putin la ce te bagi. Eu tot pentru o matza votez. [:D]

Andra Sa-ti traiasca ursuletul Jr. La multi ani scumpului de Edi, 2 anisori. Azi imi fac timp si intru sa vad pozele.

Katy noi te asteptam, pe cand se mai linistesc lucrurile si ai timp de stat de vorba cu noi.

Mihaela [pup] si spor la scoala. Eu in clasa de Research si Development, o trag tare pe partea matematica. Grafice, numere, probleme.... [olala] iar colegii mei fug ca de tamaie... Vorba lui Mara, sechele ramase din Rom. Am un prof oriental, dar e cam aerian si pierdut saracul...

o saptamana insorita de primavara la toti, [flo]

#22
flower-power

flower-power

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 971 mesaje

Postat 17 martie 2009 - 22:07

Salutare la ceas de seara ,fetele

Anca ,iti dai seama c-am zis c-o inramez .Cat a fost mai mic ,in primara , imi aducea felicitari cu poezioare pe care le dicta invatatoarea .Sigur ca si alea ma induiosau ,mai cu seama ca am amintiri tare frumoase cu tot cu fotografia lor . De 1 Martie mi-a intins un buchet de frezii cu o mina cam sterteotipa asa ,imprumutata de la desene animate .I-am spus atunci ca prefer ceva din sufletelul lui ...

Pai sigur c-am prins-o din zbor [:D] ,Agho e pe post de doamna ,noi ne tinem de shotii.Da asa-i primavara ,uneori iti vine sa zburzi ...uneori te loveste astenia ,depresia [alcool]

Asea si ca sa nu crezi ca esti singura ,si pe mine ma mai aud vecinii [:I] cateodata [:D]

Lapte gros cred ca-i un fel de gasca n-are oua ,daca nici asta nu stii iti explicam

Ana ,nu vreau sa te mai sperii si eu ,n-o lua in gluma ca-i nasol tare virusul asta ,adica pe multi i-a intors de au tratat-o mai usor .Sanatate [pup]

Andra ,am vazut intre timp pozele cu micul barbatus ,tuns ,ras ,frezat , vesel si dezinvolt .

Agho ,hai sa te inseninez si eu


Miha ,asta mi-a amintit de crocsii pe care ni-i tot puneai primavara trecuta .


Katy ,noi suntem pe metereze , te asteptam cu drag . Nu m-am suparat deloc de ce ziceai de fi-mio ,asa-i el ,il iubeste femeile [:D]

Pupici la toata loomea .



The most beautiful thing in life is LIFE itself

[hippi]Mara mami de[marinar] Tibi-Mares

#23
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.843 mesaje

Postat 17 martie 2009 - 23:09

Seara buna dragelor!



Iaca si eu pe aici, ca de citit va citesc mereu, dar cand sa scriu...sigur se iveste altceva. Asa ca incerc acum sa va mai spun despre noi...ieri am avut un nou test, o compunere in care a trebuit sa scriu despre o persoana, o descriere si o scurta prezentare. Am ales-o pe mama, desi am stat sa aleg intre ea si Ovi. [:D] Am primit si raspunsul deja, proful m-a laudat ca merg din ce in ce mai bine, ca suna mai "suedeste" si am primit iar un B. Acum trebuie sa ma pregatesc pentru proba orala, vreau sa vorbesc despre familia regala si despre evenimentul care a avut loc in februarie: logodna printesei Victoria, viitoarea regina, cu un om din "popor". Nunta va fi la anul.

Nu mai stiu daca v-am scris, cred ca nu...am fost pentru prima data aici la cinema, cu prietena mea poloneza. La un film suedez foarte apreciat, dupa un roman pe care il am in romaneste dar n-am apucat sa-l citesc, se numeste Barbati care urasc femeile, poate il aveti si careva dintre voi, vi-l recomand. Mi-a placut filmul, a fost o experienta placuta sa merg la cinema cu prietena mea. Ne-am lasat sotii cu copiii acasa si ne-am "destrabalat"...ne-am luat cate un pachet maaaare de popcon si am rontait tot filmul [:D].



Diana a avut ieri test la mate, a luat 34 din 35 puncte, a gresit la un exercitiu cu virgula, n-a fost atenta si a uitat de ea...Doi copii au avut maxim, doi baieti [:D].



Cu slujba de vara trebuie sa astept 2-3 saptamani pana se termina inscrierea si vor lua ei o hotarare pe cine vor alege. Oricum, sunt mai mult decat hotarata ca vreau sa invat ce trebuie ca sa muncesc acolo, imi place tare mult.



Mara, ce bine sa te "vad" iar, pe strada noastra frumoasa si plina de flori si verdeata [:D], e mai bine decat in balarii. M-a impresionat baiatul tau sensibil. [flo] Sa stii ca deja au rasarit crocusii, am si in curte...abia astept sa infloreasca. Am si narcise si irisi care si-au scos capsoarele si chiar si capsunii...desi afara nu sunt mai mult de 2-3 grade.



agho, multumim de versuri! [flo]



Sanca, hai ca n-ai citit atenta...[:D], te intrebam la cati ani ai ajuns tu in SUA.



Andra, sa-ti cresca mare juniorul! 2 ani...cum trece timpul! V-am vazut si eu in poze, sunteti niste frumosi! [olala]

Sanatate in continuare mamei tale. [flo]



Ana-Maria, sanatate multa. Imi pare rau ca acum ai luat tu locul Luanei...asa ma simt si eu, cand sunt bolnava ma simt tare nasol psihic. [pup]



mihaela [pk], umflatel, katy, mQQm, multi multi [pup]





vorbe de copil...



Hobby



calator de profesie

#24
Ana68

Ana68

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.714 mesaje

Postat 17 martie 2009 - 23:09

Uau,fetelor...ce fain sa deschid si sa citesc ca sunteti cu veselie...parca asa mi se ridica "pisicul" la niste valori inalte...de nu mai conteaza viruseala.



Agho,sa dea Dumnezeu...May ce cunoscuta imi pare poezia...e scrisa de Magda Isanos?



Andra,saru-mana...da,am auzit si eu ca virusul asta e tare pacatos...mutantul naibii!Si voua numai bine si sa scapati de tuse!



Ei,Anca...am vazut io cum ai botezat umflatica,da' ce daca si-a schimbat nickul,ca io tot Mihaela umflatel ii spun,ca asa imi pica bine...dar nu-i sade rau nici 007.[pk]



Ancule dragule,saru-mana de urare...cand am citit ca

"V-ati facut norma pe anul asta. Poate Mariu asteapta sa deschizi si tu subiectul, sa vada care-i pozitia ta. "

m-am gandit ca Marius sa afle pozitia mea?Ce pozitie?????(hihihihihi...numai la prostii in zburda mintea),apoi am citit mai departe si ma gandeam sa fie vorba de pozitia mea fata de norma de virusi?uau....pe urma mi-a cazut fisa aia nenorocita de aluminiu....si mi-am dat seama...ce sa fac?Ma lasa conxiunile...Acuma,serios vorbind,Marius stie deja pozitia mea referitor la plecare...i-am spus clar si raspicat,stie ce vreau...eu zic dintro data.N-am ce sa mai zic.A ramas in coada de peste ca asteptam sa aflam vesti de la colegul ala.E adevarat si aici te aprob,nu l-am mai intrebat pe Marius daca a mai discutat cu colegul de servici...dar va trebui sa reiau discutia.Andra m-a citit ca pe o carte deschisa...cu adevarat.Ceea ce vad cu ochii si aud cu urechile,ma indeamna sa plec ieri,inima spune altceva.Insa stiu ca mai intotdeauna,in viata mea de adult de pana acum,ori de cate ori am gandit cu inima,am gresit uratel...Vom vedea...nebanuite sunt caile!



Moooaaammmmaaa....Mara,ce amintiri mi-ai trezit cu "lapte gros"...iuiiiii,ce joc incingeam la bloc,baieti si fete amestecati la gramada...si calareala aia era si motiv de pipaiala...hihihihihihi...ce copilarie!

Cat cu virusu...pai de ce crezi tu ca am ajuns pe Zinnatul asta?Ca am supt Tantum verde cu doua saptamani inainte,in loc sa merg la doctor la consult...si io-te ca trag acuma....Saru-mana de urare!



Frumos mai canta Tudor Gheorghe...



No,dragelor,va tzuca mandea...sa aveti o seara linistita si ne citim maine!





Ana-Maria,mami deAlex&Luana





Album pi casa



Pi casa nou







Amalgam de ganduri













#25
Ana68

Ana68

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.714 mesaje

Postat 17 martie 2009 - 23:14

Mihaela,am postat amandoua o data....multumesc de urare![asia]In primul rand,da-mi voie sa te felicit pentru rezultatele tot mai bune....uite ca poti![pup]In al doilea rand,ma bucur mult ca ai reusit sa te "desprinzi" cateva ore de familie si sa mergi sa te relaxezi...bravo![:)]E bine din cand in cand cate o destrabalare de asta...te relaxeaza.

te pup [pup]si iti doresc succes in continuare.Si bafta la proiectul cu printesa Victoria!



Ana-Maria,mami deAlex&Luana





Album pi casa



Pi casa nou







Amalgam de ganduri













#26
mihaela77O

mihaela77O

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.629 mesaje

Postat 18 martie 2009 - 00:05

Citat:
citat din mesajul lui agho
mQQm, drum bun! Vacanta frumoasa! [flo] M-ai amuzat cu prietenii vostri si ora plecarii.[:D]Mihaela 770, care nu esti deloc 007 cum gresit s-a citit [:D] Nu cred ca treb sa-ti faci mustrari de constiinta referitor la faptul ca treb musai sa luati caine acum. Cred ca poti sa ai o discutie corecta cu fetita ta si sa-i expuneti toate aspectele privind cumpararea, cresterea, educarea, ingrijirea etc a unui caine si orice alt aspect care merita sa fie mentioant in discutie. Si in niciun caz nu treb sa aiba legatura cu probl. lui Mihaita. Luati caine pt ca doriti cu totii, pt ca veti avea grija cu totii si nu dintr-un moft al nimanui din familie. Cred ca poti lamuri lucrurile astea cu fetita ta fara ca nici ea, nici voi sau Mihaita sa se simta vinovat de faptul asta: ca luati caine acum sau mai tarziu. Santajul afectiv nu e deloc bun si personal nu l-as lua in seama. Bafta si multa intelegere! [flo]Flower, un baiat si-a rupt mana la scoala la fi-miu...Varianta oficiala a fost ca a alergat si ca s-a izbit de-o usa care a fost deschisa brusc. Varianta neoficiala e ca jucau "lapte gros". (Fi-miu stia varianta oficiala [:D] ) Eu am aflat-o si pe cea neoficiala. Nu stiu daca se trage de la primavara sau de la naravuri?!...Katy, bn ca ne-ai anuntat lipsa ca altminteri ne-am fi ingrijorat. [flo]Spor la treburi!
doamne,ca bine zici,agho...vom lua catel pt familie...dar inca nu stim ce...mai dezbatem!MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)Blogul lui MihaitaDespre noi,aici!A&MBAZARUL LUI MIHAITA

#27
mihaela77O

mihaela77O

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.629 mesaje

Postat 18 martie 2009 - 00:51

ana68,multa sanatate,sa te faci bine!ce voiam sa-ti zic..nu stiu daca stiai,ca si noi am plecat anul trecut din tara,in ideea de a ne stabili in spania...insa socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ...eu una nu m-am putut acomoda de nici o culoare,andreea nici atat,cand avea cate o criza de plans,ca ea vrea acasa la ea...pt mine si andreea a fost tare greu..lui paul i-a fost indiferent,a zis ca-i ok...nu-i bai...acum depinde foarte mult de fiecare om,de fiecare temperament si caracter...

sa dea domnul sa luati cea mai buna decizie pt voi![pup]

sanca,din pacate nu avem prieteni cu catel,dar avem idee ce presupune ca am mai avut...era andreea mai mica,insa nu aveam timp suficient pt a ne ocupa de el...acum lucrurile s-au mai schimbat,andreea a mai crescut,eu sunt mereu acasa,mai ales ca mihai majoritatea timpului este in terapie...

flower-power,super copil...frumoasa dedicatie....cred ca ai fost tare mandra![pup]

mQQm,concediu placut,sa va simtiti bine si sa petreceti frumos![pup],burtica!

mihaela_s,felicitari dianei,pt punctajul obtinut![flo]

andra,cu scuzele de rigoare,zic si eu cu intarziiere la multi ani,puiului tau,sa-i dea dumnezeu tot binele din lume!





MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)

Blogul lui Mihaita

Despre noi,aici!

A&M





BAZARUL LUI MIHAITA

#28
Sanca

Sanca

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.448 mesaje

Postat 18 martie 2009 - 03:17

Am revenit, de doua ori in aceiasi zi, ce performanta!

Ana [flo] [flo][flo] pentru tine, ca stii sa citesti printre randurile scrise de mine [:D] si ca ai inteles ce am vrut sa zic...

Mara cred ca am inteles ce e lapte gros ala, un fel de rugby dar fara minge, cand se arunca toti unii peste altii. De jucat, eu nu am jucat lapte gros.

Miha - optshte ani. Felicitari ca ai inceput sa suni a suedeza [:D] Tare profu. Filmul cu barbatii care urasc femeile, e comedie?

Miha007. Mare atentie la rasa ce o alegeti. Asta iarna cand am fost in Buc, eram sa adoptez un caine. Mergeam spre casa pe jos in dimineata de Craciun, si in fatza la Ministerul Educatiei, se ia un caine vagabond dupa noi. Frumusel si tinerel. Si in joaca, cainele ia mana lui Matei in gura. Departe de a-l musca, era foarte jucaus. Matei rade, vorbeste cu animalu' si merge cu noi. In fatza la Tonitza, s-au luat cainii de la Radio de el, si nu mai l-au lasat sa mearga mai departe cu noi. Asa de mult mi-a placut de cainele asta, ca eram in stare sa-i fac toate analizele si sa-l aduc cu noi acasa. Seara de Craciun am iesit iara, cu friptura in buzunarul de la palton [:D] dar nu l-am mai gasit. Matei l-a numit Five, ca tot ii dadea cu laba in palma.

Mara cantecele postate nu le stiam. Multumesc.

#29
Ana68

Ana68

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.714 mesaje

Postat 18 martie 2009 - 13:28

Salutare fete dragi...



[:-)))][:-)))][:-)))]Ancutzooo...[pup][pup][pup],may...esti atat de simpatica...Pana vine Mara,incerc io sa-ti spun cum e treaba cu laptele ala gros,ca nu e rugby[:D]...Fi atenta:se aleg doua echipe,se trage la sorti care se pune de lapte gros.Ce inseamna asta,adica echipa de lapte gros se aseaza in sir indian,cu capul in curul celuilat[:D].E de ras,dar asa e pozitia.Adica ,primul se aseaza cu mainile pe un sprijin,poate fi copac,balustrada etc,si cu capul pe maini.Urmatorul se pune in spatele primului,cu capul intre picioarele primului.Deci in pozitie aplecata,ca si cum cel din fata ar sta pe umerii celui din spate...intelegi?Si tot asa se face sirul asta,pana cand se pune toata echipa.Cealalta echipa isi ia avant,si,pe rand,fiecare jucator din echipa 2 trebuie sa sara pe spatele celor pusi capra din echipa 1,deci nu sar peste ei,ci sar pe ei si raman acolo.Ideea este ca daca echipa 1 se prabuseste,pierde si mai sta o data capra,daca sustine timp de o anume vreme stabilita in prealabil echipa 2 pe spate,castiga si e randul echipei 2 sa stea capra.De la treaba asta pornesc si alte anexe ale jocului,cu fel de fel de lovituri cu palmele pe spate,pe care cei ce stau capra trebuie sa le ghiceasca cum au fost facute,atunci cand sunt loviti.

Nah,sper sa fi explicat bine.[:D]

Sar'na de floricele[pup]...cum sa nu inteleg?[flo][:D]



Miha umflatel,saru-mana de urare![asia][pup]Ma fac io bine...nu-i bai.[:D]Daca trec mucii,pot sa spun ca-s ca noua!

Multumesc ca mi-ai impartasit din experienta ta cu Spania...inteleg ce spui.De fel eu sunt o persoana care se adapteaza extrem de repede.Ca o paralela,cand am decis ca plec din Constanta ca sa ma mut la Timisoara,am suferit,plangeam,insa decizia o data luata sub nici o forma nu mai intorceam din drum.Insa stiam ca e doar olecuta de fum ce mi se intampla,ca nici nu apucam sa vad o scanteie,dar-mi-te o flacara[:D]...si asa a si fost.In mai putin de 2 saptamani stiam deja starzile principale ale Timisoarei,ba mai dadeam si indicatii pe strada daca eram intrebata.Nu imi fac probleme pentru mine,Marius sau Luana...si ei sunt ca mine...problema mi-as pune pentru Alex,el e genul care s-ar putea sa nu se adapteze,desi nu prea arata asta...Vom vedea...insa nu am decis nimic.





Sa va zic ultima bomba:imi spune Alexandru aseara ca doamna de mate l-a amenintat ca,daca nu se califica la concursul "Plus si minus poezie" il lasa corijent...M-a busit rasul,apoi m-am enervat...si l-am intrebat pe Alex(bietul copil) asa:"Ce vrei sa fac?Ma duc la scoala si ti-o tarai pe tembela asta de matur holurile cu ea ori o bag in ma-sa si ne vedem de ale noastre?Cum preferi?".Ce sa zica bietul copil?Ca mi-a zis ca sa stiu si eu si ca nici macar sa nu o sun,ca se descurca el...si isi tot zicea singur,ca ce prost a fost ca si-a pus ambitia sa castige la toate concursurile...I-am zis ca asta este,a intrat in hora tre' sa joace,cale de intors nu mai este...Iata inca un motiv ca sa plec ieri din sistemul social romanesc...care e [vom]



Va tzuc[pup] si sa auzim numai de bine![:D]



Ana-Maria,mami deAlex&Luana





Album pi casa



Pi casa nou







Amalgam de ganduri













#30
agho

agho

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 946 mesaje

Postat 18 martie 2009 - 17:08

Sanca, ce m-ai bagat in ceatza cu laptele batut!!![:D] Am citit din urma sa vad ce-am scris. Uau! Pana m-am prins ca era vorba de “laptele grosss”!... De acord, daca vrei tu sa-i zici 007... Iar cu Five pacat ca nu i l-au dus plocon lui Oreo. As fi vrut sa vad ce figura facea.[:D]

Flower, habar n-aveam ca se numea si cum zici tu. [:D]Dar muzica e excelenta!

Ana68, super explicatia cu “laptele gros”! [pup]N-as fi stiut sa dau atatea amanunte. Merci de explicatie! Oricum, i-am zis lui fi-miu si mi-a confirmat si el ce stiam eu. Adica varianta exacta. Culmea e ca cica era si el de fatza. Apoi am pornit tunul de intrebari daca a jucat si el sau daca joaca acel joc avand in vedere c-a avut doua maini rupte. Ca si colegul lor la fel a patit, mai avusese mana rupta. May, ce ti-e si cu copiii astia! De groaza groazei! [:-@]
Versurile sunt de Toparceanu cum bn remarcase si Sanca.
Chiar ca bietul Alex are mult de furca! Am ramas fara replica. Cred ca e tare disperata duuamna. Cunosc si eu una aici. [alcool]

Mihaela, progrese din ce in ce mai mari! Bravo! [flo]Multa bafta si la celelalte compuneri! Fff bun rezultatul Dianei! [flo]Si Ana a mai gresit la virgulitze. Se mai intampla, e normal.[pup]

Mihaela770, bafta in alegeri! [pup]






Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Testul de toleranta la glucoza

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 09:36

  • Planificarea pe etape

    RoxiMada
    - Ieri, 19:33

  • Organizarea garderobei - sfaturi utile

    Ana1298
    - Ieri, 18:19

  • A 15a postare

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 11:33

  • Cea mai asteptata ecografie

    Roxana3001
    - Ieri, 11:06

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -