Si pana sa devina bobocei au fost la noi in burtica. Drumul lor il gasiti aici in primul post
Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (62)
Deschis de
sept-oct2008
, feb 20 2009 20:46
226 raspunsuri la acest subiect
Postat 20 februarie 2009 - 20:46
Si pana sa devina bobocei au fost la noi in burtica. Drumul lor il gasiti aici in primul post
Postat 20 februarie 2009 - 20:48
18 iulie - Lucia 2400g, 47cm, cezariana, 34s+1 z Claudia H
13 august - Carla Alexandra 2900g, 52 cm, APGAR 9, 36s+4z, cezariana Anca81
14 august - Florin Razvan 4350g, 55 cm, cezariana, APGAR 9,37s+1z Claudinna
17 august - Mihnea Cristian2600g,48cm,naturala,Apgar9,37s+1zi Corrina
17 august - Eduard-Gabriel 1820g,46 cm,cezariana,Apgar8,37s+5z _Giulianna_
18 august - Andrei 2400g, 49cm, naturala, APGAR 9,5,36s Andy_galro
21 august - Vlad 3600 gr, 51cm, cezariana, APGAR 9 , 38s Freshanana
21 august - Vladimir Andrei 4000g, ? cm, natural cu epidurala, Apgar 9,Dr. Briceag, Spit.Cantacuzino amik
22 august - Mark Theodor 3350 gr, ?cm, cezariana, APGAR ? , 38s+1z Xor
22 august - Mihail 3600 gr, 52 cm, natural, APGAR 8 Didididi
22 august - Alexandru 3170 gr, 50 cm, cezariana, APGAR ? , 38 s , (Spitalul Euroclinic, dr Herghelegiu) Boo
24 august - Matei Gabriel 3300gr, 52 cm, natural , APGAR 10 , 38s+5z, Giulesti, dr. Ciprian Cristescu AlexaM
26 august - Andrey Daniel 3500gr, 51 cm, cezariana , APGAR 9,Clinica Bega, dr. Dorneanu Florin andrey2008
27 august - Maria 3070 gr, 53 cm, cezariana , APGAR 9, 38s , Elias , dr.Dan Tutunaru Kid2003
27 august - Mara Elena 3950 gr, 53 cm, cezariana , APGAR 9, 39s+6z, Elias , dr.Dan Tutunaru Simodina
28 august - Maia 2600gr, 50 cm, cezariana , APGAR 10, 39s+1z JulyMorning
28 august - Anna Sofia 2900gr, 50 cm, natural, APGAR ?, 36s+2z, Maternitatea Giulesti Joy21
28 august - Ruxandra Maria 2850gr, 50 cm, cezariana, APGAR 9, 36s a-rose
1 septembrie - Lucas 3800gr, 52 cm, natural , APGAR 9,39s+5z Bitza2008
2 septembrie - Sebastian 3550gr, 53 cm, natural, APGAR 9,37s+6z Aly_c20
2 septembrie - Dimitri 3930gr, 54 cm, cezariana , APGAR ?,38s+5z,Prof.Radu Vladareanu, Sp.Elias Muuh fratior de Alexei(13.07.2006)
4 septembrie - Irina Alexandra 3300gr,49cm,cezariana,APGAR9,38s Clau_geo
4 septembrie - Andrei Tudor 4000gr, 55 cm,cezariana,APGAR 9,40s + 3z Dyanira
5 septembrie - Ellen Laura ? gr, ? cm, natural, APGAR ? Mmimi
5 septembrie - Maria 3280gr, 52 cm,cezariana, APGAR 9, 38s+3z ,Sp.Elias, Prof.Radu Vladareanu cocutica ,surioara de Elena (04.06.2006)
6 septembrie - Bianca Nicole 2900gr, 49 cm,cezariana, APGAR 8/10, 38s+3z Laureta
Postat 20 februarie 2009 - 20:54
Postat 20 februarie 2009 - 21:04
Pun si aici postarea de la capitolul trecut ca sa se vada, daca nu va suparati:
Matei ia 2 pc de Vigantol pe zi...direct in gurita...deschide cioculetzul ca un pui de randunica...
Eu vreau sa-i fac lui Matei o asigurare cu maturare la 18 ani la AIG. Stiu ca au cam fost zguduiti dar am incredere...tot acolo am si eu si sotul asigurare de viata. Avantajul este ca daca, Doamne Fereste, patim noi ceva asigurarea se plateste automat pana face el 18 ani de catre AIG... Mai sunt si alte avantaje..daca vreti dezvolt.
Vreau si eu sa fac un sondaj...daca aveti chef sa raspundeti:
1.un singur bebe sau 2 sau mai multi? Si de ce?
2. ce distanta intre ei considerati optima?
O prietena care a nascut in iunie mi-a spus azi ca se pregateste de bebe 2... Eu intotdeauna am fost convinsa ca voi face doar un bebe...dar acum nu mai stiu...
Multumesc anticipat!
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
primul mama
Matei ia 2 pc de Vigantol pe zi...direct in gurita...deschide cioculetzul ca un pui de randunica...
Eu vreau sa-i fac lui Matei o asigurare cu maturare la 18 ani la AIG. Stiu ca au cam fost zguduiti dar am incredere...tot acolo am si eu si sotul asigurare de viata. Avantajul este ca daca, Doamne Fereste, patim noi ceva asigurarea se plateste automat pana face el 18 ani de catre AIG... Mai sunt si alte avantaje..daca vreti dezvolt.
Vreau si eu sa fac un sondaj...daca aveti chef sa raspundeti:
1.un singur bebe sau 2 sau mai multi? Si de ce?
2. ce distanta intre ei considerati optima?
O prietena care a nascut in iunie mi-a spus azi ca se pregateste de bebe 2... Eu intotdeauna am fost convinsa ca voi face doar un bebe...dar acum nu mai stiu...
Multumesc anticipat!
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
primul mama
Postat 20 februarie 2009 - 21:10
Trimis la: - 20/02/2009 : 19:08:22
--------------------------------------------------------------------------------
mie tocmai mi-a zis ca de la 3 sa trec la 4............ si mi-a dat si feir 5 picaturi pe zi. si atat in rest nimic
nu stiu ... cred ca 2 sau 3 zile nu-i mai dau nici un fel de medicament sa vad cum se simte.
parca mi se pare mai slabit. nici glas nu mai are. nu prea mai poate plange cum o facea pana acum.
nu stiu la ce sa mai ma gandesc.
daca pana luni nu se amelioreaza ma duc la medic.
Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
--------------------------------------------------------------------------------
mie tocmai mi-a zis ca de la 3 sa trec la 4............ si mi-a dat si feir 5 picaturi pe zi. si atat in rest nimic
nu stiu ... cred ca 2 sau 3 zile nu-i mai dau nici un fel de medicament sa vad cum se simte.
parca mi se pare mai slabit. nici glas nu mai are. nu prea mai poate plange cum o facea pana acum.
nu stiu la ce sa mai ma gandesc.
daca pana luni nu se amelioreaza ma duc la medic.
Postat 20 februarie 2009 - 21:17
Hello girls din frumoasa si insorita Geneva.
Multzu mult pt urari de drum bun, numa ca am plecat ieri din uratul Bucuresti:).
Fetelor, cand am vazut ieri ca ninge am murit, sotului meu ii este frica sa zboare...s-a rugat mult sa anulam calatoria sau sa plecam cand e vremea mai buna macar...dar eu nu si nu.SINCER de abia asteptam sa schimb aerul de Bucuresti si sa schimb si casa si tot dca se putea...e greu sa stai 4 luni singurica cu bb si cu tati care vine tarziu de la munci.Cred ca daca era plecam si la tara ca sa stau putin departe de locul care oricum ma asteapta cu drag sa ma intorc.
Sa revenim...in avion fetelor aveam doi pe cap..nu numai fi-mea de care imi era teama sa nu cumva sa aibe vreo reactie urata la decolare-aterizare sau si in timpul zborului, il mai aveam si pe sotz care tremura din toate incheiturile.
Fetelor norc ca a fost avionul gol ..cred ca eram 15 pers in el...se vede criza nene, de unde erau avioanele pline acum...jale, ma rog...inainte de a decola mi s a aratat cum sa tzin copilul in bratze cu centura ei atasata de a mea...o pozitie de cracaneala pe un picior de al meu.In fine si nu mai decola nene odata...il degivrau, il dichiseau...pana nu s-a mai putut si Karina si-a inceput rolul de soprana...nene si copilul meu plange sanatos, cine a auzit-o stie..inebunisem credeti ma...nu va mai spun ca eram noi 3 ultimii pe locuri si inca 2 pers pe partea cealalta a avionul...aia si-au fc bagajele imediat si s-au carat in fatza.Cu barbati-miu nu ma puteam intzelege...nu mai reactiona era stana...eu eram un car de nervi...dar in cele din urma a decolat avionul si am pus fata la tzitzi si a adormit...dupa ceva timp si sotzul a revenit la viata si uite asa am avut un zbor lin si linistit pana la destinatie.
Grea viata cu bb in avion...fuge lumea de noi
Nikole mami de Karina
Multzu mult pt urari de drum bun, numa ca am plecat ieri din uratul Bucuresti:).
Fetelor, cand am vazut ieri ca ninge am murit, sotului meu ii este frica sa zboare...s-a rugat mult sa anulam calatoria sau sa plecam cand e vremea mai buna macar...dar eu nu si nu.SINCER de abia asteptam sa schimb aerul de Bucuresti si sa schimb si casa si tot dca se putea...e greu sa stai 4 luni singurica cu bb si cu tati care vine tarziu de la munci.Cred ca daca era plecam si la tara ca sa stau putin departe de locul care oricum ma asteapta cu drag sa ma intorc.
Sa revenim...in avion fetelor aveam doi pe cap..nu numai fi-mea de care imi era teama sa nu cumva sa aibe vreo reactie urata la decolare-aterizare sau si in timpul zborului, il mai aveam si pe sotz care tremura din toate incheiturile.
Fetelor norc ca a fost avionul gol ..cred ca eram 15 pers in el...se vede criza nene, de unde erau avioanele pline acum...jale, ma rog...inainte de a decola mi s a aratat cum sa tzin copilul in bratze cu centura ei atasata de a mea...o pozitie de cracaneala pe un picior de al meu.In fine si nu mai decola nene odata...il degivrau, il dichiseau...pana nu s-a mai putut si Karina si-a inceput rolul de soprana...nene si copilul meu plange sanatos, cine a auzit-o stie..inebunisem credeti ma...nu va mai spun ca eram noi 3 ultimii pe locuri si inca 2 pers pe partea cealalta a avionul...aia si-au fc bagajele imediat si s-au carat in fatza.Cu barbati-miu nu ma puteam intzelege...nu mai reactiona era stana...eu eram un car de nervi...dar in cele din urma a decolat avionul si am pus fata la tzitzi si a adormit...dupa ceva timp si sotzul a revenit la viata si uite asa am avut un zbor lin si linistit pana la destinatie.
Grea viata cu bb in avion...fuge lumea de noi
Nikole mami de Karina
Postat 20 februarie 2009 - 21:30
Harnicute albinute, greu mai tine omul ritmul vostru
Nikolici, relaxare maxima si zbor placut la intoarcere
CD banii de studiu sunt pentru facultate,se presupune ca pana atunci copilul invata la stat. Facultatile private sunt in jur de 700 euro/an (in acest moment)
AlexaM eu vreu 2 copii (sotul 3, dar cum eu trebuie sa nasc ...)
Intentia mea este sa raman insarcinata in 2010 astfel incat intre ei sa existe o diferenta de 2 ani. Vreau 2 copii pt ca e bine sa aiba frati/surori sa invete sa impartaseasca lucrurile si sa aiba un umar pe care sa planga.
Diferenta de varsta de 2 ani e optima din punctul meu de vedere, pt ca stie cat de cat sa manance singur, sa isi faca nevoile, etc..si in timp pot avea preocupari comune (intre 14 si 16 ani nu e o diferenta atat de mare).
Daca as face al 3-lea copil probabil ca primul ar trebui sa aiba grija de ultimul si nu ar fi foarte fair play fata de el (sau mai e varianta sa faci trei copii la distanta de 1-2 ani si sa ai tu grija de toti ) .
Eu am 2 frati -unul cu 2 ani mai mare si altul cu 10 mai mic. Ala micu cand era mic nu facea diferente intre mama si mine (imi zicea mami frecvent)
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
filmulete
Nikolici, relaxare maxima si zbor placut la intoarcere
CD banii de studiu sunt pentru facultate,se presupune ca pana atunci copilul invata la stat. Facultatile private sunt in jur de 700 euro/an (in acest moment)
AlexaM eu vreu 2 copii (sotul 3, dar cum eu trebuie sa nasc ...)
Intentia mea este sa raman insarcinata in 2010 astfel incat intre ei sa existe o diferenta de 2 ani. Vreau 2 copii pt ca e bine sa aiba frati/surori sa invete sa impartaseasca lucrurile si sa aiba un umar pe care sa planga.
Diferenta de varsta de 2 ani e optima din punctul meu de vedere, pt ca stie cat de cat sa manance singur, sa isi faca nevoile, etc..si in timp pot avea preocupari comune (intre 14 si 16 ani nu e o diferenta atat de mare).
Daca as face al 3-lea copil probabil ca primul ar trebui sa aiba grija de ultimul si nu ar fi foarte fair play fata de el (sau mai e varianta sa faci trei copii la distanta de 1-2 ani si sa ai tu grija de toti ) .
Eu am 2 frati -unul cu 2 ani mai mare si altul cu 10 mai mic. Ala micu cand era mic nu facea diferente intre mama si mine (imi zicea mami frecvent)
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
filmulete
Postat 20 februarie 2009 - 21:31
Citat: |
citat din mesajul lui Banu2268 Trimis la: - 20/02/2009 : 19:08:22 -------------------------------------------------------------------------------- mie tocmai mi-a zis ca de la 3 sa trec la 4............ si mi-a dat si feir 5 picaturi pe zi. si atat in rest nimicnu stiu ... cred ca 2 sau 3 zile nu-i mai dau nici un fel de medicament sa vad cum se simte.parca mi se pare mai slabit. nici glas nu mai are. nu prea mai poate plange cum o facea pana acum.nu stiu la ce sa mai ma gandesc.daca pana luni nu se amelioreaza ma duc la medic. Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!! |
Postat 20 februarie 2009 - 21:36
eu si asa intru in panica tot timpul ..... nimeni nu-i de acord cu mine.....
sotul zice ca mi se pare mama la fel.............
deja eu sunt pe drumuri numai la dr pentru mine pentru el.
stiti vine lupu vine lupu haha nu vine...
cam asa e la mine m-am panicat de atatea ori incat acum........
sotul zice ca mi se pare mama la fel.............
deja eu sunt pe drumuri numai la dr pentru mine pentru el.
stiti vine lupu vine lupu haha nu vine...
cam asa e la mine m-am panicat de atatea ori incat acum........