Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 7 voturi

Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(41)


204 raspunsuri la acest subiect

#201
ana-alexia

ana-alexia

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 277 mesaje

Postat 06 ianuarie 2009 - 00:07

Ioana, [grup] sa ai grija de tine! Imi pare nespus de rau ca ti se intampla toate astea...[pup][pup][pup]

Beatrice, si eu sunt interesata de doctora ta....daca poti sa-mi dai si mie PM, te rog... Si as mai vrea cateva detalii ref. acupunctura... ce poti sa-mi spui pe PM.. Multumesc anticipat!

Mie mi-au venit rushii in sfarsit, dupa 10 zile de intarziere...si sigur n-a fost sarcina. Mda...asta e...
Doctorita endocrinoloaga imi spunea mai demult ca o faza luteala prea scurta sau prea lunga inseamna o insuficienta de progesteron...
Cum duphaston am luat 3 luni si m-am dat peste cap in halul asta, tb sa gasesc alta solutie progestogenica, dar naturala... daca nu gasesc vitex in timp util, cred ca o sa iau femicur, dar pt o perioada mai lunga de timp, cateva luni... Iar in z21 o sa-mi mai fac si eu dozarile hormonale, sa vad cum mai stau.. Cam atat despre mine...

[pup][pup][pup] toate fetele!

#202
372018

372018

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.350 mesaje

Postat 06 ianuarie 2009 - 10:16

Ioana[pup][pup] sa mergi azi la doctor,la cine vrei tu numa sa mergi.Nu trebuia sa stai asa iubita.Nu-ti risca sanatatea si e suficienta suferinta ca sa mai induri supliciul fizic.Macar iti dadeau litice sau ceva.Ai grija de tine...pentru ca inainte de orice voi trebuie sa fiti bine,sanatosi.

Cristy[pup] bine ca iei antibiotic si pe de-asupra recomandat de dr. Sper sa te simti mai bine.

Beatrice[pup], eu am facut tare urat de la injectii,dar daca ar trebui sa le mai fac nu as ezita. Si ti-am mai spus, depinde la persoana la alta.Sunt fete care nu au avut probleme.Regimul tu alegi daca il tii sau nu.Se merge pe ideea ca endo este cauzata de doua disfunctii grave:hormanala si imunitara.Deci...eu l-as tine pe perioada de menopauza,clar.Detoxifica organismul(ficatul in special)si ai sanse sa porneste cu tot de la zero.Si poate spre bine.

Apropo de regimuri...in luna de dinaintea Miracolulului meu,eu am mancat ca sparta[:I]De toate.Si atunci am reusit sa ma ingras...3 kg cam[:I]Nu a fost o treaba controlata...nici inainte sa ma apuc de mancat si mai ales cand m-am apucat[:I]

Ana-Alexia[pup] o sa vina si la tine BB.Sa nu-ti pierzi increderea.Si eu am avut insuficienta luteala, iar acum sunt convinsa ca utrogestanul pe care-l iau-2/noapte nu face nici o diferenta. Pentru ca de dormit as dormi ziua toata.Cred ca extractele si ceaiurile au avut un cuv greu de spus, dar si faptul ca nu mai m-am ferit de fitohormoni.

Eu azi merg la dr. Sper sa imi placa si sa colaboram pe toata perioada sarcinii.Incerc sa fiu calma.Ieri mi-am petrecut ziua cu capul in toaleta[alcool]...e horror.Incep sa mananc tot mai putin.Si mi-a fost rau,dar rau...eram ca o carpa.Ma durea si capul,burta si tremuram din toate incheieturile.Ma scuzati ca ma vait.[:I]

Ralu[pup] am vizionat boier Tudorel.E frumos rau.Spun boier ca are niste pozitii care vb de la sine in bouncerul-tronul lui[:)]Si in sfarsit l-am vazut zambind![flo]Da-i un tzuc pentru asta de la mine.

Mada,Aerlilian,Magdi,Alexia,Adelamaria,toate iubitele mele [pup][pup][pup][pup]







[gravi]

my little sunshine

#203
magdita

magdita

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.334 mesaje

Postat 06 ianuarie 2009 - 12:31

Ioana[grup] [V], chiar nu mai imi gasesc cuvintele, nu stiu ce sa spun mai mult decat ca ma doare sufletul ca a trebuit sa treci din nou prin trauma asta... E cumplit...Ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Sfanta sa iti dea puterea sa treci peste aceasta pierdere si sa iti gasesti forta de a lupta pentru minunea de a deveni mamica intr-o buna zi. Sunt cu tot sufletul alaturi de tine, si daca pot sa te ajut cu ceva, orice, spune-mi [grup].

Cristy[flo], ma intrebai de simptome. Eu in prima luna am resimtit doar dureri de cap, fruntea si dureri cervicale, iar dupa a doau injectie au aparut bufeurile, suportabile, dar destul de incomode. Sambata fac ultima injectie si sper sa nu am si alte surprize. Plus lipsa secretiei de orice fel. Insa, in mare, nu a fost deloc rea aceasta perioada de menopauza, chiar nu am mai dus grija tampoanelor ori a durerilor menstruale.

Lucic[pup], sper sa treaca cat mai repede perioada asta a greturilor si a raului de dimineata si sa te bucuri din plin de minunea ce creste in tine [pup].

Aerlilian, LilianaFi, Madutz, Alexia, Ralu_t, Georgi, Romanitza, Ancaoradea, Boo, Bonitta si toate fetele nementionate, va urez un An Nou plin de impliniri si realizari, pe toate planurile, si sa ne ajute Dumnezeu tuturor sa ne mearga bine, sa fim sanatoase, sa ne bucuram de tot ce ni se intampla bun in viata, sa reusim sa trecem usor peste situatiile grele, iar aspirantelor anul 2009 sa ne aduca minunea in pantece [ruga].

Pup toate fetele mele dragi [pup][grup].



[*][pegeam][*]

Cu siguranta se va intampla minunea[mamica] !!!

Doamne ajuta tuturor[ruga]

..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?

Dumnezeu a raspuns:

-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tânjesc sa fie copii; ca îsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi îsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.

...ce ai dori ca oamenii sa stie ?

Dumnezeu m-a privit zâmbind si a zis:

-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"

"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler


#204
mada23

mada23

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.125 mesaje

Postat 06 ianuarie 2009 - 12:47

Avem capitol nou aici



madutz

[comoara]

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "





Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Progesteron in sarcina

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

  • Dermatita atopica

    MGeorgi30
    - mar 02 2024 13:10

Last Blogs

  • Vitamine preconceptie si in sarcina

    Deutzuk
    - Astăzi, 14:03

  • Pregătindu-ne pentru sosirea micuÈ›ului

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 13:30

  • Morfologie 2

    Erika91
    - Astăzi, 12:04

  • Locul de muncă È™i sarcina

    Ioone
    - Ieri, 23:41

  • Kinetoterapie

    Vasilescu Georgeta
    - Ieri, 23:32

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -