Azi am aflat, cu tristete, ca cineva drag a devenit mama de inger. Atat de marcati sunt parintii ( Doamne, cat e de nedreapta lumea asta !
![[q]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/plang.gif)
) si , mai ales, mama, care e de o puritate sufleteasca cum rar intalnesti, incat ma doare sufletul incercand sa-mi imaginez ceea ce traieste ea acum. Prietena mea mai are doi copilasi,un sot, care, evident, o iubesc si au maaare nevoie de ea. Problema este ca mami se afla acum intr-o stare pe care o pot intelege cel mai bine numai cei care au trait-o si, mai ales pe aceia, ii rog din suflet, sa ne impartaseasca experientele lor, sa-i spuna mamei cum au reusit sa depaseasca o asemenea drama, sa o ajute sa vada dincolo de acest moment teribil de dureros, sa poata vedea ca nu e singura in durerea ei, ca suntem toti alaturi de ea. Probabil, cum ati intuit deja, e vorba de o membra a acestui forum, Ayla21. Una din bebelusele ei s-a inaltat astazi la ceruri. Sa ne rugam pentru micuta Alma si sa fim alaturi de aceasta familie atat de greu incercata
Mamica de copilasi nazdravani
Good things last forever.