Salutare burtici!
Revin si eu pe forum dupa o perioada in care nu am mai postat..Am ramas in urma cu cititul si tot incercand sa recuperez nu mai apucam sa si scriu. Am fost si cu renovari prin casa, perioada in care am stat la ai mei si acolo nu aveam internet. Acum am ajuns la zi cu cititul si promit ca nu o sa mai lipsesc de langa voi!
Felicitari
Zori pt bebicul tau! E un luptator si sigur va creste mare si voinic! am fost foarte impresionata cand am aflat ca a aparut primul ghiocel!
Maya si
Ayla va tin pumnii sa megeti cat mai departe cu sarcina si sa nasteti niste bebiti sanatosi! Va admir pt curaj si vointa! cu siguranta DD va va rasplati pt rabdarea voastra!
Bun venit pt fetele noi! Sa aveti in continuare sarcini usoare si sa nasteti la termen!
Eu sunt relativ bine, mai am cateva contractii pe zi dar colul e inchis si lung, deci nu-mi fac probleme. Devin din ce in ce mai greoaie, si nervul meu sciatic e destul de afectat, de-abia calc in piciorul stang...Dar nu ma plang, pt ca stiu ca ar putea fi mult mai rau..
Acum o saptamana mi-am vazut printesica la ecograf, avea 1700 de grame si medicul a zis ca e f bine dezvoltata si ca totul e in regula, asa ca sunt f multumita! am vazut la 4d ca are nasucul si buzele lui tati! Mi-e asa drag!!!
Cu lucrusoarele pt ea sunt destul de bulversata, nu prea stiu ce sa iau, sau nu gasesc ce vreau si am cam intrat in criza de timp. in Craiova nici nu gasesti multe lucruri, iar alea care sunt nu sunt calitate buna, asa ca o sa merg la bucuresti in weekend sa caut carucior si patut si e musai sa gasesc! Mi-e teama sa comand pe net ca poate nu-mi place ce primesc. pacat ca babyexpo e tocmai la sfarsitul lui februarie..mi-e teama sa astept pana atunci, deja o sa fiu in luna a 9-a..
Pupici!
Silvia
25+