1. Ma alatur majoritatii in privinta locului de joaca. Nu am nicio preferinta, dar ma voi baza pe ce spun mamicile care au fost deja intr-un loc sau altul, adica au luat exact "pulsul". Sunt patita cu decizie luata exclusiv pe ce am vazut pe site, si nu ma refer numai la locuri de joaca acum.
2. Si data, daca se doreste a fi schimbata, pentru a prinde un loc de joaca anume, mi-este indiferenta. Vom veni precis, fie ca este in uikend, fie ca este in timpul saptamanii.
3. Meniul, la fel. Daca nu imi place cum arata ceva, nu ii voi da Mariucai, dar evident ca il voi plati.
4. Alte optiuni... ar fi haios un clovn sau un magician, ceva. Am vazut ca ar fi in jur de 2-3 milioane, impartit la 20-30 mamici, ar fi o suma mica in plus.
5. Fotograf sau cameraman - ne lasa sa aducem unul din afara sau suntem obligati sa ii luam pe ai lor? V-ar interesa acest aspect? Sau ne bazam pe aparatele noastre si apoi facem o colectie comuna?
6. Eu zic exclusivitate, ca sa stam linistite ca nu fuge careva cu geanta proprie cat alergam dupa pitacul propriu. Prefer sa platesc in plus, dar sa stiu ca suntem numai noi. Nu in ideea de tigani, ci de oricine altcineva din afara. Mai mult decat atat, cand vom face poze sau cand va face poze fotograful angajat, vom fi sigure ca doar copiii nostri vor aparea in ele.
7. Cadoul la tombola - si eu zic ca trebuie sa il cumparam noi, cu toate ca nu imi surade deloc aceasta idee. Mariuca are tone de jucarii si, sincer, nu as mai vrea inca una in plus. Daca se decide sa fie numai jucarii, aia e, ii voi cumpara una, dar daca nu, atunci ii voi cumpara altceva. Noi haine avem sa imbracam inca 5 copii cel putin, iar jucarii cel putin pentru 2-3.
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
![[fetita]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/fetita.gif)