Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 4 voturi

"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (6)


304 raspunsuri la acest subiect

#21
Sabina

Sabina

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 11.695 mesaje

Postat 15 mai 2007 - 01:07

Miha, ai avut dreptate, n-as fi iesit nici moarta.

dar poate ca puteai tu sa vii la mine acasa, la asta de ce nu ne-am gandit? rusinica sa-mi fie [:I]

data viitoare tine minte, daca e ordine si frumos sigur te invit;-00)))



______________



Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

______________



Sabina si [hippi] Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.


#22
lilanda

lilanda

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.366 mesaje

Postat 15 mai 2007 - 14:32

Mai trimiteti niste vapori si pe-acilea (de caldura, zic [:D]), fiindca e racoare-n Nord!! Suportabila, ce-i drept !!

mihaela, felicitari...sa ne vedem acusica la un gratarel tirziu. Va asteptam [bis]

Sabina, sa porti sanatoasa burtica si costumatia!! Amindoua te prind :-))



Aseara vazui pe aici o stire despre retinerea lui Carmen Lungu la frontiera, in Rusia. Danezii ii acuzau de incompteneta pe consularii rusi, insa ambsadorul Rusiei la Copenhaga declara ca el a avertizat-o pe Lungu de faptul ca s-ar putea sa aiba probleme cu viza pusa pe citeva foi atasate pasaportului, "insa ea a insistat atit de tare ca vrea viza, incit el i-a pus-o...doar nu putea s-o refuze!!" [alcool] (citatul e mai mult sau mai putin exact).



pozulici si calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

#23
doruletz

doruletz

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.979 mesaje

Postat 17 mai 2007 - 03:28

nsoir

gata, a venit weekendu cel lung!! numai ca taman acu se nimeri piticania bolnava, iar i-a dat pretenu ei polin o gastroenterita, le culege si asta pe toate de pe la fratiorii lui mai mari.



breee, da' ce de mai scriserati aci, nu mai prididesc cu cititu [alcool]



tata lu toma, pai bem sau nu?cand? [cheers] vez ca iti trimisei un PM cu detalii multinationale



Mihaela, iti motivaram absenta, felicitari si bafta la nordici! ce zic fetele de perspectiva asta?



Sabinel, e super costumasu si iti sta foarte bine cu burtica !



Xeno, ajunsesi cu tot cu bagaje de data asta?



Restu?[sm]



Azi incepu festivalul de la Cannes, participa si Cristian Mungiu cu un film de-i zice "Quatre mois, trois semaines et deux jours".



Bre, care sunteti la curent cu mondenitatile, auzii careva de unu Lestat Monroe? Cica e de vreo 2 ani in ro si fu directorul artistic al paradei vacilor colorate. e tot ce reusii sa gasesc despre el. alain a primit mai alaltaieri un mail de la el, ca cica a descoperit siteul cu povestea manuscrisului marucai si voia sa stie amanunte. L-a si sunat intre timp, zisa ca vrea sa scrie o carte despre printesa Briana Caragea (asta cine mai e maica? alta ruda a lu Duda?) si vrea sa afle amanunte despre nobilimea scapatata...



Organizam eurovizionu lui base pe sambata? as mai zice si pe tema asta cate ceva da' e tarziu acu, poate maine . Plus ca vaz ca plecarati toti asa ca vb singura p'acia



mai viu io

#24
tata lu Toma

tata lu Toma

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 589 mesaje

Postat 17 mai 2007 - 12:04

Doruletz, e mai multi romani la Cannes :
- Cristi Puiu, în juriul sec#355;iunii 'Un certain Regard'
- Liviu Ciulei / 'P#259;durea spânzura#355;ilor', in afara competitiei la sec#355;iunea 'Cannes Classic',
- Cristian Nemescu, 'california dreamin'(nesfâr#351;it)', va concura la sec#355;iunea 'Un certain Regard',
- C#259;t#259;lin Mungiu. în competi#355;ia oficial#259; cu '4 luni, 3 s#259;pt#259;mâni #351;i 2 zile-Amintiri din Epoca de Aur'.

v
ps.bem tot timpu'
pps.Multam de PM, ti-am raspuns acolo.



_________________________
Take me home, country roads

#25
buli

buli

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.547 mesaje

Postat 17 mai 2007 - 12:12

doruletz, uite citeva stiri despre briana caradgea

FIGURI PESTRITE. Dupa '89, în peisajul autohton au rasarit o serie de figuri nobiliare pestrite de tipul printesei Briana Caradgea, printului Paul de România, precum si autointitulatii împarati si regi ai rromilor, Iulian, respectiv Cioaba;. Chiar daca descendenta nobiliara a Printesei Brianna Caradgea (foto) este veritabila, legându-se de domnitorul fanariot al secolului 19, Caradgea Voda, printesa s-a remarcat mai degraba prin prezenta ei la evenimente mondene, aparitia în ipostaze sumar îmbracate în paginile unor reviste, prin casatoria cu fiul fostei consiliere prezidentiale Zoe Petre sau prin functia de vicepresedinta a Asociatiei Române a Rollerilor Agresivi.

Brianna Caradgea s-a m#259;ritat în secret
Desi striga în gura mare ca nu va mai pune în veci verigheta pe deget, printesa si-a pus pirostriile, în mare secret, cu un american, pe nume Perry. Brianna s-a confesat la radio InfoPro, afirmând ca nu a silit-o nimeni sa faca pasul si ca "numai imbecilii nu se razgândesc".


PARADA GAY
Printesa Briana Caradgea defileaza alaturi de mai multi manifestanti ai paradei gay, desfasurata in centrul Capitalei, sub supravegherea jandarmilor, sambata, 3 iunie 2006. Cu sapte ore inainte de Gay Parade, aproximativ 400 de reprezentanti ai Forumul Crestin "Noua Dreapta" au pornit intr-un mars de doua ore prin Capitala, in semn de protest fata de homosexualitate si de actiunea organizata de Asociatia Accept. (Bogdan Stamatin/NewsIn FOTO)


eu viu simbata la eurovizion :)

Mihaela, felicitari [cheers]

Sabina, esti tare dragutza si costumasul iti vine minunat

am editat ca sa scot maimutele

#26
doruletz

doruletz

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.979 mesaje

Postat 17 mai 2007 - 16:42

nziua

maimuta mea n-a mancat nimic de ieri, are gastro si az noapte avu 40C... Si doctoru cica nu are ce sa-i dea in afara de paracetamol, trebe sa asetptam 3 zile sa-i treaca, asa ca asta e vacanta mea [:(]



buli merci de informatii, vaz ca scoasera capu toate nulitatile 'cu sange albastru' (desi alaturarea asta e 'cam' pleonasm[:D]). hai ca un lucru bun facu si ea daca macar apara drepturile minoritatilor.



vlade, iti scriu pe mail, merci de adresa:)



Acu despre referendum, vazui un sondaj care da 79.0% de NU? asta ar fi bine, problema e ca sondajele astea au un efect pervers, unii dintre cei care s-ar duce sa voteze NU poate ca nu o vor face cu gandul ca oricum procentele sondajelor sunt linistitoare...

Mai vazui ca In subteranele PSD se coace pacea cu basescu, ar fi dezamagitor daca ar accepta vreo impacare cu astia de dragul 'linistii".



Io nu inteleg insa de ce atatea discutii despre vot, lucrurile par foarte clare, nu exista mii de variante, avem de ales intre Basescu care de bine de rau a incercat timid sa faca ceva si Iliescu care a facut mai mult rau Romaniei decat ceausescu si comunistii la un loc. Asta e tot, nu-s alte optiuni, aia de voteaza DA sau se abtin, ii acorda de fapt votul lui Iliescu si turmei lui, degeaba se dau unii mari liberali (dealtfel care liberali? mai exista asa ceva, sau e vorba doar de suporterii lu' tradiceanu, presul lui Ilici? tradiceanu intelesei ca oricum e terminat, cica va fi decabarcat de luni indiferent de rezultate, ilici are deja motiune de cenzura sub perna).



Plus ca nu inteleg argumentul 'basescu n-a facut ce a promis', adica i se pretinde ca in 2 ani sa pedepseasca el (de unul singur si in liniste, fara scandal, va rog frumos!) pe toti aia de jefuira tara in 17 ani (stiind ca cei mai multi dintre ei sunt chiar parlamentarii care, ce surpriza, taman il suspendara?) Si drept pedeapsa ca "io-te domne, nu face" hai sa-l dam jos si sa-i punem la loc pe hoti, nah, uite asa, sa se invete minte! asa da logica, ce sa mai zic [hot].



E adevarat ca Basescu e departe de a fi curat ca lacrima insa faptul ca ajunseram sa nu avem de ales nu e din vina lui, ci tot a lu Ilici si a alora de votara cu picioarele (sau nu votara deloc) timp de 17 ani. Asa ca acu avem de ales intre unu care ne ofera 1% sanse de a schimba ceva si tot aia vechii care au 100% sanse de a fura in continuare, io gasesc ca alegerea e evidenta chiar daca nu cea mai fericita.

Plus ca nu auzii de la sustinatorii DA nici macar o idee despre ce s-ar intampla dupa, o propunere cat de cat constructiva, cand vrei sa darami ceva, chiar prost, trebe sa vii cu solutii pentru a reconstrui, nu darami de-an boulea si 'mai vedem dupa aia', pai dupa aia ce? ne dam toti cu fundu de pamant si dispare Iliescu, isi ia Patriciu bocceluta si se duce singur la parnaie, apare fat frumos pe calu alb (printu Duda?) si ne salveaza de corupti?



Altfel, io in locul lui basescu as dizolva parlamentu, as desfiinta toate partidele si le-as interzice alora de au fost pana acu alesi sa mai candideze vreodata. Dupa asta ar trebui sa organizeze alegeri parlamentare uninominale si apoi sa demisioneze si el si sa fie iar prezidentiale cu oameni noi. Totul trebe reinceput de la 0 altfel o sa avem nevoie de inca vreo 100-200 de ani pana sa se instaleze si la noi o idee de democratie.

In fond, despre care partide vorbim aci? PSDul e partid? I-auz brâul, pai care e ideologia lui, ce clasa sociala apara? Asta e si a fost dintotdeauna o adunatura de hoti care isi vad fiecare de interesul lui propriu, nu-mi inchipuiam ca mai e careva care se indoieste de acest fapt. Liberalii mai semanau a partid intr-o vreme (io am votat numai cu ei din 90 incoace) acum prin grija lu tradiceanu si patriciu au devenit cârpa psdista si asa o sa si dispara din pacate. PC-ul lui Voiculescu e partid? muhahahahah....adica, aaaa... desigur. Ce avem de pierdut daca dispar de pe scena toate javrele astea care oricum, nu se pot numi "partide politice" ci bande de raufacatori care au pus mana pe putere si tin cu dintii de ea de fro 17 ani incoace?



gata, hai ca mai viu io, ma duc sa mai cetesc presa libera pana nu se trezeste piticania bolnavioara:)

#27
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.843 mesaje

Postat 17 mai 2007 - 23:04

dorulets, sanatate Gepetutzei!

Io o vazui in nenumarate randuri pe Briana cea de vitza nobila la teveu la diferite emisiuni...e clar o figura pitoreasca, s-a reintors in Ro dupa o casnicie esuata cu nu stiu ce strainez, parca olandez sau elvetian, asa ceva :). E excentrica, ii iubeste pe gay si isi creste libertin cei 2 baieti, cam atat am retinut despre ea.



Fetele nordice zic de bine, mai sunt 3 saptamani pana vom sti sigur-sigur si de cand...vin io sa dau de beut!



buli, multam! Mai avem un hop de trecut, dar se pare ca va fi bine, speram...



Hmmm, nu comentez politichia ca nu ma prea pricep, da de votat, votez! NU! Macar pe el il stiu, iar pe Becali sau alde Geoana nici nu ma gandesc ca ar putea ajunge in fruntea tarii...[xx(]



Si io mai vin! sau mai bere? :))



Mihaela si fetele mele



#28
lilanda

lilanda

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.366 mesaje

Postat 17 mai 2007 - 23:32

hehe...se enerfa doruletz [:D]

Aia cu puntea de legatura Basescu-PSD sper sa fie un SF, asa ceva...da' de bagat mina-n foc n-o bag, fiindca tot ce e posibil!! [alcool] Din nefericire, presedintele are puteri limitate (conform Constitutiei...hehe) si ca urmare, tot va fi nevoit sa coabiteze cu onor Parlamentul, inca vreo doi ani de-acu' incolo. Io personal, pe termen scurt, nu vaz nici o rezolvare a situatiei politice, chiar si dupa revenirea lui Basescu la Cotroceni. Pe de alta parte, PSD-ul a fost destul de destept sa scoata castanele din foc cu miinile liberalilor, asa ca lor personal, nu li s-a sifonat prea tare imaginea: aia de erau cu ei, tot cu ei ramin, liberalii - se vede treaba, il urasc visceral pe Basescu incit mort copt il vor out de scena politica, iar aia de-s scribiti si de PSD si de Basescu isi vad de treaba lor si merg la mici [cheers]...asa ca schimbarea aia din temelii de care vorbesti, doruletz, se face cu soc si nitel efort. Socul il avuram, da' efortul ba..anyway, io votez la Hamburg!! :-)

Mihaela, ca sa vezi ce ati ratat!! (sper sa intelegi bucatatile-n engleza-vorbita-de-norvegieni...caci ei is autorii filmuletului [:D])

Vazui si io ca-ncepu Cannes-ul...si asta fara vedeta lui consacrata, danezul Lars von Trier...cica el sade frumos acasa, bolnav de depresie. Astia pe-acilea zic ccc ca-i grav si ca n-o sa mai vedem noi nici un film cu semnatura dumnealui, asta, probabil, spre bucuria americanilor [:D]



Si pe-aci e weekend lung, insa io azi lucrai...miine iar am treaba cu gradina mamii ei (ca nu m-ajuta DD s-o termin la vremea ei), simbata m-ocup cu votu' si duminic-oi mai vedea [alcool]

Hai va pup si sanatate Gepetutei!!!







pozulici si calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

#29
doruletz

doruletz

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.979 mesaje

Postat 18 mai 2007 - 19:05

pe unde umblati bre?



arboria, abandonasi virtualu de tot?



adelucci si rayu? va pregatiti de votare?[:D]



sabina o fi deja la baltici?



Lilanda, tu unde votezi ? iar faceti chef la goteborg? Bre, "scarbitii aia de unii si altii care merg la mici maine" voteaza de fapt DA prin neprezentare, chiar daca lor li se pare ca au o atitudine superioara, deasupra tuturor si mai curati ca altii, neprezentarea la referendum inseamna de fapt votul dat lui iliescu, vadim si circarilor lor. In rest, sper ca micii sa le priasca, da' in cazul asta trebe sa nu-si aduca aminte pentru cine au votat...



Io taman citii un articol despre amicii Iliescu, Geoana si Vadim... Ma gandeam ca daca mi-ar fi zis careva acu un an sau doi ca liberalii or sa ajunga sa joace cum le canta vadim as fi zis ca sigur a uitat sa-si ia rudotelu...Ma intreb daca Tradiceanu si suporterii lui pot pune linistiti capu pe perna si stampila pe DA stiind ca au ajuns sa-i cante in struna lu vadim si sa fie in dezacord cu Liiceanu... Lume foooooarte nacajita maica...



De tribun ce sa mai zicem, e clar ca nu i s-au dat medicamentele la timp ca de obicei, dar macar el ramane consecvent cu el insusi nu ca altii:

"Nu ne slabeste deloc. N-am crezut ca am sa ajung in tara mea sa fiu terorizat de niste derbedei. aia nu sunt aviatori! Nu-i nimic! O sa-i bata Dumnezeu pe nenorocitii aia cu elicopterul!”. Elicopterul nu era trimis de Basescu. Desi era portocaliu, era al postului Antena 1 care transmitea mitingul" [alcool]



Hai sa ne consolam ca totusi unii sunt mai necajiti ca noi, cica Iranul o sa fabrice bicicletele islamice pentru femei, dotate cu un fel de cabina care sa ascunda jumate de corp! [alcool] La aberatii d'astea le merge mintea in schimb nici o descoperire stiintifica nu s-a mai realizat p'acolo cam demultisor, de cand cu fanatismu fratilor musulmani. La umbra lu Mohamed nici un mare savant n-a mai scos capu, nici un brevet de inventie nu mai vazu lumina tiparului iar mari scriitori sau compozitori au fost doar aia de detera bir cu fugitii si renegara religia pacii. [titanic]



Mai viu io la blogu asta

#30
mara03

mara03

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 849 mesaje

Postat 18 mai 2007 - 19:29

naziua!



eu sunt aici si ma pregatesc temeinic pentru votul de maine. sper sa mearga cat mai multa lume la vot si sa nu se intample cum spune doruletz. mi-a placut cum a zis basescu ieri ca "nu pot ei fura cat puteti voi vota". dar asta o sa se intample numai daca se merge la vot.

ionu' nu e acasa si maine va ajunge intr-o vreme prin aeroportul otopeni (sau henri coanda, cum s-o fi numind acum...). nu stiti voi, fetelor, o sa poata vota in aeroport?



am mai inaintat un cm in proiectul casa. arhitectul nostru a zis ca ne da proiectul pe 25 mai. [;)]



ce mai face alexandra? a trecut de faza critica? sper ca e mai bine bombonica noastra. [pup]



va pup si mai vin. daca nu azi, maine sigur.



***

***majestate***






Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Testul de toleranta la glucoza

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 09:36

  • Planificarea pe etape

    RoxiMada
    - Ieri, 19:33

  • Organizarea garderobei - sfaturi utile

    Ana1298
    - Ieri, 18:19

  • A 15a postare

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 11:33

  • Cea mai asteptata ecografie

    Roxana3001
    - Ieri, 11:06

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -