Pe mine ma infurie tare sefii care vin de prin alte tari, acolo la ei au fost simpli angajati , iar la noi fac pe supertarii si trateaza tot cu o nemeritata superioritate! Am avut eu o sefa din asta!
![[alcool]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/alcool.gif)
dana
Postat 22 septembrie 2008 - 09:59
Postat 22 septembrie 2008 - 18:04
Postat 22 septembrie 2008 - 18:16
Postat 22 septembrie 2008 - 18:24
Citat: |
citat din mesajul lui dana210773 Cred ca foarte mult conteza sa te duci cu drag la servici , sa iti placa ceea ce faci si sa ai colegi buni , pe care te poti baza! Eu , slava Domnului sint intr-un colectiv super si imi place ceea ce fac foarte mult!dana |
Postat 22 septembrie 2008 - 20:43
Postat 01 octombrie 2008 - 01:04
Postat 01 octombrie 2008 - 01:27
Postat 01 octombrie 2008 - 13:45
Citat: |
citat din mesajul lui lia popescu Citesc si va invidiez...La noi incepe ziua cu o sedinta "mobilizatoare" in care suntem facuti cu ou si cu otet, ca suntem lenesi, necivilizati, inculti, fara initiativa... este un monolog ce poate dura peste 1 ora, dupa care suntem in sfarsit liberi sa mergem la treburile noastre. Nu conteza ca cei care ne asteapta sunt oameni, bolnavi si nu dosare... trebuie sa ne luam portia de umilinta, iar ei , saracii , portia de asteptare. Plus ca uneori nici nu avem chef sa mai vedem pe cineva, dupa acest tip de sedinta. Urmeaza o vajaiala de cateva ore in care regreti ca nu te poti dedubla sau tripla... nu se poate pune problema sa iei o pauza pana la 15... nici macar de mers la WC. Daca vrei sa schimbi ceva... din atmosfera sau din organizarea serviciului esti etichetat drept agent provocator si izolat (doamne fereste sa mai mearga cineva cu tine la o bere sau sa te viziteze acasa, ca primeste si el acelasi tratament). Probabil ca va intrebati de ce nu plec in alta parte... pai pt ca nu mi se pare normal sa parasesti un loc pe care l-ai ocupat prin concurs,un loc in care iti faci treaba cat se poate de corect, numai pentru ca un anormal te hartuieste, mai ales ca anormalul mai are putin pana la pensie. Astept cu rabdare sa plece el.AAA , sa nu uit...anormalul nu este patron ci angajat bugetar, ca si mine. |
Postat 03 octombrie 2008 - 17:18
Postat 12 octombrie 2008 - 17:13