Mie-mi place asa de mult crema de zaar ars, ca nu as amesteca-o cu nimic altceva. Dar cam dulce cu 12 lg. zahar la 6 oua, nu?! Iar siropul caramel, daca e prea mult zahar, iese amar. Pe incercatea, de mai bine de 15 ani de cind fac crema de zahar ars.
Americancele gatesc :))
Deschis de
Andrada
, apr 17 2008 19:37
228 raspunsuri la acest subiect
#221
Postat 12 iunie 2008 - 06:09
#222
Postat 12 iunie 2008 - 08:39
Ok.Got it.
Fara cacao,scortisoara sau alte chestii.
O sa-l pun pe sot sa ia 2 tuburi de frisca:1 regular si 1 fat free.
Simina, tu cat zahar recomanzi?
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Fara cacao,scortisoara sau alte chestii.
O sa-l pun pe sot sa ia 2 tuburi de frisca:1 regular si 1 fat free.
Simina, tu cat zahar recomanzi?
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
#223
Postat 12 iunie 2008 - 08:47
La un litru de lapte un sirop caramel de aprox. 120 g zahar e destul cantitativ si inca nu prea amar. In compozitie depinde de gustul fiecaruia.
#224
Postat 12 iunie 2008 - 17:54
quote:
Baga un ochi aici sa vezi daca asta ai vazut: http://allrecipes.co...n-Rolls/Main.as
quote:
Erau melcii astia din poza dar lipiti intre ei intr-o tava rotunda si balteau intr-un sirop de caramel si avea o gramada de nuci intregi. Aluatul era clar de cozonac - de obicei la melcii cu nuca si scortisoara aluatul este de foaetaj frantuzesc. Mie mi s-a parut absolutul cozonacului pentru ca era insiropat putin cu siropul asta gros. Iar nucile... Ce mai, sunt obsedata.
alice
#225
Postat 12 iunie 2008 - 18:19
quote:
Originally posted by simali
Erau melcii astia din poza dar lipiti intre ei intr-o tava rotunda si balteau intr-un sirop de caramel si avea o gramada de nuci intregi. Aluatul era clar de cozonac - de obicei la melcii cu nuca si scortisoara aluatul este de foaetaj frantuzesc. Mie mi s-a parut absolutul cozonacului pentru ca era insiropat putin cu siropul asta gros. Iar nucile... Ce mai, sunt obsedata.
alice
Exact asta inseamna Cinnamon Rolls (sau Cinnamon Buns). Acuma unii ii fac in tava patrata, uni in rotunda...dar in final acelasi lucru e. Este un fel de coca de cozonac (mie mi se pare mai pufoasa, mai aerata). Nucile banuiesc (depinde de locatie) ca sint pecans...un soi de nuca mai frageda si un strop mai gustoasa.
E usor sa faci acasa, uite reteta (cred ca te descurci in engleza, daca nu, zi-mi):
http://www.foodnetwo...6_37530,00.html
Anamaria
#226
Postat 12 iunie 2008 - 19:20
una din retetele pe care o fac des si e tare simpla (ramona) e orez cu shrimp. unduiesc o ceapa mare si dulce in ulei de masline, adaug o punguta de shrimp de-ala pitic, apoi un cup de orez, un cup juma de apa sau broth (e mai bun) si folosesc numai jasmine rice, mi se pare cel mai fain, dau in clocot, apoi la foc mic 30 de minute. se serveste cald cu parmesan cheese din abundenta pe deasupra. la inceput faceam risotto, dar ia prea mult timp, asta e reteta rapida.
philip&andreea
philip&andreea
#227
Postat 12 iunie 2008 - 19:24
Aicea sint! Yum, dar ai mei nu maninca shrimp. Eu imi luam de la Trader Joe pungi de stir-fry, shrimp din ala mare-mare si amestecam cu paste fierte. E atit de bun!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
#228
Postat 12 iunie 2008 - 20:26
Haideti la partea II: http://forum.desprec...TOPIC_ID=122593
N-am pus linkul ascuns sub cuvint din cauza de computer al Ramonei
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
N-am pus linkul ascuns sub cuvint din cauza de computer al Ramonei
Anamaria