Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

pretul platit de femei...


164 raspunsuri la acest subiect

#51
kariguld

kariguld

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.428 mesaje

Postat 28 martie 2008 - 14:14

ramiris, eu nu am vrut sa polemizez cu nimeni si nu am nimik cu andira, numai ca ea a pornit polemica! ma deranjeaza ca unii cred ca numai ce spun ei este corect si numai parerea lor este dreapta si adevarata!!! daca fieacre ne-am lega si am analiza ce a spus cutare si cutare, ca are dreptate sau nu, ca e corect ce a spus sau nu, atunci unde am ajunge??? nu am sustinut si nu sustin ca detin adevarul si nici altcineva nu poate spune asta, problema pusa de bonamea la acest topic este o realitate si un lucru care se intampla in Ro, dar ca unii traiesc pe langa... iar ca fiecare avem o parere si un mod de a aborda subiectul, este alta realitate.
si mai este un adevar, MARE, unii traiesc intr-o realitate imaginara, cred ca daca ei au un job bun, bine platit, nici o problema, asta e valabil pentru toata lumea, in orice oras ar trai!!!! asta m-a deranjat, ca nu se vede realitatea!!! orice forma ar avea ea, buna sau mai putin buna!
eu am ales cum sa traiesc, mi-am construit o viata buna, am avut si sansa sa ma nasc intr-un oras cu potential, tot ce am, am construit prin munca, pentru mine viata e f buna si ma simt implinita; dar vad si reversul si viata altora care nu au avut sansele mele.

andira, nu eu am pus acel citat "nu toti avem acelasi potential", citeste mai bine pe cine am citat eu!
si sincer, andira, kill out!!!!


Kari



#52
ramiris

ramiris

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.273 mesaje

Postat 28 martie 2008 - 14:29

quote:
Originally posted by kariguld

si sincer, andira, kill out!!!!


Kari





Probabil ca vrei sa spui "chill out" (= calmeaza-te), kill inseamna cu totul altceva, nu de alta dar sa nu se apuce andira sa killareasca pe cineva [bang]


#53
andira

andira

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.106 mesaje

Postat 28 martie 2008 - 15:25

quote:
Originally posted by ramiris

quote:
Originally posted by kariguld

si sincer, andira, kill out!!!!


Kari





Probabil ca vrei sa spui "chill out" (= calmeaza-te), kill inseamna cu totul altceva, nu de alta dar sa nu se apuce andira sa killareasca pe cineva [bang]



Ramiris - [:-)))][:-)))][:-)))] ca sa te citez ca ai zis bine, asa-i cand vrei sa "te transformi din muncitor in fabrica cu 8 clase in patron multimilionar fara sa treci pe pe la niste scoli "

Kariguld - in continuare combati persoane, nu pareri, nu am vazut nimic concret in mesajul tau. Vrei sa-mi dai numerele de tel de la 2 avocati - nu multumesc, am si eu, dar tu nu poti sa-ti argumentezi singura opiniile? Ai nevoie de sprijin?
Eu am vazut foarte bine cine a pus acel citat, si se pare ca tot n-ai prins ideea... de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, stii proverbul...[:)]

#54
ramiris

ramiris

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.273 mesaje

Postat 28 martie 2008 - 16:29

Am si eu o curiozitate, numerele alea de tel "de la doi avocati", cu cescop erau impartasite? Ca sa ce? Sa ne explice avocatii ca e greu sau usor sa razbesti in viata?


Acum lasand gluma la o parte, fiecare a ales la un moment dat in viata pe ce drum vrea s-o ia, si din pacate multe din femeile la cere se refera bonamea au facut un pic de scoala (10 clase sau profesionala pt. ca erau obligatorii) s-au grabit sa se marite si sa faca copii si acum sunt nemultumite ca nu pot face altceva decat sa lucreze intr-o fabrica de provincie, muncitoare la patron pe bani putini. Munca asta nu se plateste nicaieri in lume cu sume impresionante. Din cate stiu eu la fabricile din Bucuresti nu se castiga mult peste sal min. pe economie.

Dar ce altceva stiu sa faca? Singure si-au limitat alternativele, daca asta nu este ce-si doresc.

Daca se compara cu o absolventa de facultate in Bucuresti, care mai vrobeste si ceva limbi straine si a mai facut un master sau un doctorat sau chiar a doua facultate, clar ca nu le convine ca probabil cea de-a doua castiga de 10-20x cat ele sau mult mai mult.
Dar.... se pot compara? Hai sa comparam nu numai cat castiga una fata de cealalta ci si cat a muncit fiecare ca sa ajunga sa castige atat.



#55
tusferi

tusferi

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 618 mesaje

Postat 28 martie 2008 - 17:24

Hai ca vin si eu sa pun niste paie pe foc...

Vad aici ca zice lumea ca noi astea din Bucuresti suntem tare fericite si norocoase ca ne-am nascut aici. Pai depinde la cine ne raportam, nu? Pot sa ma consider norocoasa ca m-am nascut in Bucuresti si nu in Mogadishu sau pot sa ma consider mare ghinionista ca m-am nascut aici si nu in LA.

Nu sunt patroana si nici nu castig prea grozav pentru Bucuresti dar nu o sa ii arat cu degetul pe altii si sa dau vina pe altii pentru faptul ca m-am complacut in situatia asta. Desi am terminat facultatea acum vreo 10 ani si nu mai imi este asa usor sa invat, m-am inscris la un master anul trecut. Fara munca, fara sacrificii, fara seriozitate, nu realizezi mare lucru (daca nu primesti mosteniri cadou, bineinteles). Daca vreau sa castig mai mult, trebuie sa ma zbat mai mult!

Spuneti ca salariile sunt mai mari in Bucuresti, da, sunt mai mari, dar si costurile sunt mult mai mari in Bucuresti. Nu mai vorbesc de ritmul si de stressul care este aici. Am o colega care a fost zilele trecute in delegatie intr-un oras din provincie. Nu ii venea sa creada ce relaxati si lejeri erau cei de acolo si aia nu intelegeau de ce ea este in priza. Presiunile sunt mult mai mari in orasele mari. Asta nu se intampla doar in Romania. Sa va spuna fetele de afara. Eu pot sa va zic cum e in UK de exemplu. In Londra salariile sunt mult mai mari decat in alte orase, dar putini rezista sa lucreze in Londra mai multi ani. Este un ritm infernal. Am o prietena care lucreaza intr-un oras din UK si care este terminata de stress-ul de la munca. Are post de conducere. Ea imi spunea ca nu s-ar putea duce sa lucreze in Londra ca acolo este si mai rau.

Ca sa nu ma mai intind la nesfarsit, idea este ca nici in Bucuresti nu umbla cainii cu covrigii in coada. Daca suntem asa de invidiat, va poftim la noi. Locuri de munca se gasesc. Iar cei care se duc sa lucreze in Italia si Spania, stau cate 4-5 intr-un apartament, nu sunt acolo chiriile ieftine. Se poate face asta si in Bucuresti.

Bonamea, daca sotul vede ca esti nefericita si discriminata in orasul in care locuiti, puteti veni amandoi in Bucuresti sau poti incerca sa iti schimbi tu norocul si viata in orasul in care stati. Vaicaritul cred ca n-a ajutat niciodata pe nimeni. Poti sa te inscrii la cursuri, sa inveti o limba straina, eu nu cred ca toate femeile din orasele mici sunt exploatate, batjocorite, discriminate, etc.



"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

#56
tusferi

tusferi

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 618 mesaje

Postat 28 martie 2008 - 18:52

Imi cer scuze ca mai postez un mesaj, dar mai am ceva de zis, apropos de patroni. Citind postarile, vad ca unele persoane considera ca patronii, ca o categorie generala, sunt un fel de stapani de sclavi, care n-au alta grija decat sa isi traga banii din sudoarea fruntii angajatilor. Nu sunt patron si nici nu am fost patron si nici sotul meu sau cineva din familia mea nu este patron, deci nu am niciun motiv sa le iau apararea.
Ma deranjeaza insa modul simplist de a vedea lucrurile si de a-i baga pe toti in oala cu vampirii care sug sangele poporului.
Credeti ca este asa usor sa fii patron? Eu ca angajat stiu ca la sfarsitul lunii imi iau salariul pe ce am muncit. El nu stie daca isi incaseaza facturile, daca are ce incasa, daca are cu ce isi plati oamenii, daca are cu ce isi plati facturile la randul lui. Pe mine ca angajat lucrurile astea nu ma intereseaza. Eu trebuie sa imi primesc salariul in ziua Z indiferent ca el are sau nu de unde plati, indiferent ca el trebuie sa isi vanda din casa sa imi dea mie banii.
Am un prieten care este patron. Eu imi fac 21 zile de concediu pe an, el abia poate sa isi ia o saptamana. Da, el are mai multi bani decat mine, dar el nu are timp sa se bucure de ei.
Mie nu mi se pare asa usor sa fii patron si nu imi doresc sa fiu patron. Daca vi se pare asa usor, faceti un credit, ipotecati casa si apucati-va de afaceri. Aaa, o sa imi ziceti ca cine are sange in vine sa faca asta... Pai... un patron.... Despre asta este vorba.

Nu vreau sa le iau apararea, ca sunt multi care intr-adevar sunt lacomi si nu le pasa de nimeni si de nimic dar nu generalizati cu patronii, chiar daca e mai usor sa dati vina pe ei pentru toate necazurile voastre.



"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

#57
kariguld

kariguld

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.428 mesaje

Postat 28 martie 2008 - 19:19

nr celor doi avocati erau pentru andira, care vroia dovezi ca exista procese ale angajatilor nedreptatiti!

ramiris, da "chill out" am vrut sa spun, numai ca in graba mea, am gresit tastele! asta asa ca sa ma mai intepe andira!!!!

andira....chiar nu stiu ce as putea sa-ti mai spun....???? daca m-as apuca sa-ti scriu dovezi si argumente pertinente, atunci ai spune ca ma laud, asa ca mai bine ramai cu parerea ta proasta despre mine, eu bucurandu-ma in continuare ca nu ma cunosti catusi de putin!!!!! si ma amuz teribil ca m-ai judecat si "clasat" dupa cateva propozitii pe care le-am scris.


Kari


#58
ramiris

ramiris

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.273 mesaje

Postat 28 martie 2008 - 19:33

quote:
Originally posted by kariguld

nr celor doi avocati erau pentru andira, care vroia dovezi ca exista procese ale angajatilor nedreptatiti!

ramiris, da "chill out" am vrut sa spun, numai ca in graba mea, am gresit tastele! asta asa ca sa ma mai intepe andira!!!!

andira....chiar nu stiu ce as putea sa-ti mai spun....???? daca m-as apuca sa-ti scriu dovezi si argumente pertinente, atunci ai spune ca ma laud, asa ca mai bine ramai cu parerea ta proasta despre mine, eu bucurandu-ma in continuare ca nu ma cunosti catusi de putin!!!!! si ma amuz teribil ca m-ai judecat si "clasat" dupa cateva propozitii pe care le-am scris.


Kari




Pai daca ai argumente pertinente, ignora prezenta Andirei pe forum si impartaseste-le cu noi, ceilalti.
Eu sunt curioasa.




#59
andira

andira

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.106 mesaje

Postat 28 martie 2008 - 20:57

quote:
Originally posted by kariguld

nr celor doi avocati erau pentru andira, care vroia dovezi ca exista procese ale angajatilor nedreptatiti!


Kari




Pai, asta spuneam si eu mai devreme, ca ai toate sansele sa castigi un proces impotriva unui angajator, si ca asta e o solutie, ca sa iti respecte drepturile.
Pana la urma, stii ce combati sau nu?...


#60
kariguld

kariguld

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.428 mesaje

Postat 28 martie 2008 - 22:34

ramiris, nu era vb de argumente pertinente! intr-o postare a mea, anterioara am spus urmatoarele:
stiu si cazuri de procese care au fost initiate de angajati, dar putine s-au rezolvat! si mai stiu foarte multe, care asteapta sa fie inca rezolvate! cine are nervi si luni sau ani de pierdut in astfel de procese? ,
vorbind in perfecta cunostinta de cauza, stiind precis ce spun!!! nu am spus acest lucru aiurea, la intamplare, chiar daca nu am dat exemple, de cazul lui X si Y, care sincer, nu au nici o relevanta, (decat ca amanunt nesemnificativ!!!), andira a spus ca nu este asa, ca legea s-a schimbat si astfel de procese se rezolva in trei luni!!!! stiu si eu ca legislatia spune asta, dar realitatea este alta!

m-am mirat si in acelasi timp m-a deranjat ca cineva care nu ma cunoaste isi permite sa spuna ca eu nu dau raspunsuri corecte!!!
merg la tribunal destul de des si vad acolo lucrurile astea, am prieteni avocati care imi spun despre astfel de lucruri, am avut in familie si prieteni cu astfel de cazuri; si cineva care nu ma cunoaste si doar a citit postarile mele, imi spune ca nu dau raspunsuri pertinente!!!!
si putin off topic, ieri a venit o veche cunostinta la firma noastra si ne-a spus ceva ce ne-a socat!!! ca a fost la sectia financiara sa-si plateasca impozitul si acolo i s-a spus ca la adresa lui, figureaza altcineva ca proprietar!!!!! sa lesine omul cand a auzit!!! a facut cercetari si a aflat ca o anume persoana care era intr-un anumit proces, a mituit pe cineva de la sectia financiara ca sa-l treaca pe respectivul cu procesul, fictiv, pentru scurt timp, ca proprietar, in locul adevaratului proprietar. e ceva ce multi cred ca nu poate fi adevarat, daca nu li se intampla lor sau daca nu vad ei cu ochii lor, dar astfel de lucruri se intampla mereu in tara noastra.

ce ar fii mai important?, sa dau exemple de X, Y, Z, care au patit astfel de lucruri, doar ca sa fie cineva multumit? sau sa fim cu totii crezuti pe cuvant, ca ceea ce spunem este real, adevarat si pertinent??


Kari



Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Minunea asteptata din burtica

    RoxiMada
    - Astăzi, 15:26

  • Nasterea prin cezariana

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 10:27

  • Alăptare 🤱🏻

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 09:57

  • Burtica 35

    Roxana3001
    - Astăzi, 09:02

  • Tantrumuri bebe 1 si burtica care pune presiune

    Deutzuk
    - Ieri, 22:26

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -