Citat: |
citat din mesajul lui lara_c Mie mi se pare f insensibil sa spui ca regreti vremurile cand inca nu erai cu actuala sotie cu care ai copil. |
Lara, tie ti se pare insensibil din doua motive: nu citesti ce scrie omul sau rastalmacesti (voit) o propozitie. Inclin spre prima, nu am motive sa te suspectez de rea vointa.
N-am regretat nici atunci cand am scris, nici astazi, la aproape 5 ani de cand am intalnit-o pe Tora, vremurile in care eram doar eu si Ioana. De altfel, mai jos spun despre Ioana ca stiu sigur ca, pentru ea, e mai importanta o familie decat rasfatul meu.
Am spus doar ca imi e dor de vremurile acelea, au fost speciale si au consolidat o relatie tata-fiica, in conditiile in care lipsea mama, adica conditii speciale. La fel imi e dor de copilarie, de parinti...si in general de toatelucrurile speciale din viata mea.
E o mare diferenta cu regretul...
Ana a devenit, intre timp, centrul Universului, desi nu crezi ca ar putea fi copilul 2, 3... Nu numai parintii, dar si surorile, prietenii nostri (toti cu copii majori sau aproape), toata lumea se invarte dupa ea; bona nu-i mai e bona, e bunica, fereasca Dumnezeu sa spui ca Ana nu mai are bunici..."dar eu ce sunt?". Adevarul este ca-i un copil deosebit, din multe puncte de vedere.
Intr-adevar e invers. Intotdeauna cel mic e considerat soarele, ceilalti copii facand adesea crize de gelozie. La noi in familie doar Teodora s-a manifestat (geloasa) si numai pe la inceput; la ea este, insa, explicabil, Tora chiar si-a indreptat o vreme atentia spre Ana mai mult si Teodora si-a pierdut locul prim; insa nu vezi joaca mai vesela decat cea intre ea si Ana. Lucrurile se aseaza.
Parinte a trei copii nu-i usor sa fii, iar situatia noastra e si mai complicata; ne straduim, cu mare atentie, si in zilele noastre, dar nu exista vreun moment in care sa nu recunoastem, ambii parinti, ca am facut o "afacere buna" ca ne-am intalnit.
Alex are dreptate...iubirea se multiplica. Nu iubim la fel, e imposibil, dar la fiecare le iubesc particularitatile si sunt foarte mandru de ele...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor
![[foto]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/foto.gif)
![[foto]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/foto.gif)
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde