Fetelor, eu o sa fac niste incercari in WE asta...combinatii de blaturi, creme si glazuri.
Pai cum, Hildegard, nu faci tu si tort mare si torturi mici? Hm, ma cam mir
Lacri si Alec 30 mai 2006
Torturi si prajituri (5)
Deschis de
Hildegard
, feb 06 2008 22:13
198 raspunsuri la acest subiect
#21
Postat 08 februarie 2008 - 00:40
#22
Postat 08 februarie 2008 - 10:32
Dati-va si voi cu parerea, caci conteaza mult pentru mine la o cutie de mascarpone de 250g sa pun 10gr. de gelatina,yeap? SI ce ziceti de combinatia asta la tortul inima: un blat roz(din ala cu budinca de capsune sau zmeura) si un blat simplu. Cremele: alba intre feliile de blat roz si roz intre feliile de blat normale.
Azi e musai sa gasesc lapte praf, caci vreau sa incerc si eu o data sa fac macar o floare.
Va doresc o zi cat mai...dulce
Lacri si Alec 30 mai 2006
Azi e musai sa gasesc lapte praf, caci vreau sa incerc si eu o data sa fac macar o floare.
Va doresc o zi cat mai...dulce
Lacri si Alec 30 mai 2006
#23
Postat 08 februarie 2008 - 10:33
veronica sa stapanescti inima mare sanatoasa chiar asa...vorba fetelor cum nu faci tu si inimi mari si inimi mici...parca vad o sumedenie de inimi nu numai doua
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
#24
Postat 08 februarie 2008 - 12:34
lyly, vreau sa fac si eu o crema de mascarpone, ma gandisem ori s-o fac cu gelatina 10g-15g la 500g (nu stiu daca e bine), dar cred ca o combin cu ciocolata alba , sa iasa teapana;
imi place combinatia alb-roz, o sa iasa frumos tortul ;abia astept sa vad;
ieri m-am chinuit la flori, aluatul din care am lucrat cum l-am facut a fost excelent, cum a stat in frigider, desi l-am incalzit apoi, deja nu mai era atat de bun de lucrat; si nici colorantul nu s-a intins asa frumos ca la prima tura, asa de acum incolo o sa lucreaz tot aluatul, nu-l las pt mai tarziu;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
imi place combinatia alb-roz, o sa iasa frumos tortul ;abia astept sa vad;
ieri m-am chinuit la flori, aluatul din care am lucrat cum l-am facut a fost excelent, cum a stat in frigider, desi l-am incalzit apoi, deja nu mai era atat de bun de lucrat; si nici colorantul nu s-a intins asa frumos ca la prima tura, asa de acum incolo o sa lucreaz tot aluatul, nu-l las pt mai tarziu;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
#25
Postat 08 februarie 2008 - 12:41
Lyly, un plic de gelatina dr otker granule de 10 g este pentru 500 ml lichid, decit te orientezi.
Eu zic ca in crema la tortul pe care-l faci sa dizolvi 2 pachetele de gelatina. O pui inainte la inmuiat 10 minute in apa rece.
E ok asa cum ai zis sa faci!
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)
Eu zic ca in crema la tortul pe care-l faci sa dizolvi 2 pachetele de gelatina. O pui inainte la inmuiat 10 minute in apa rece.
E ok asa cum ai zis sa faci!
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter- 07.11.2005(2 ani)
#26
Postat 08 februarie 2008 - 18:11
va salut, va citesc si va dau exemplu si prietenelor mele!
eu am mai executat negresa si saleuri...astea la cerere..de-acum termin concediu si e mai greu cu dulciurile...in wk.
beau in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
eu am mai executat negresa si saleuri...astea la cerere..de-acum termin concediu si e mai greu cu dulciurile...in wk.
beau in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
#27
Postat 08 februarie 2008 - 18:39
Iar nu am avut timp sa caut lapte praf
Multumesc pentru raspunsurile voastre legate de crema de mascarpone
Un tort cu fructe in forma de inima ar putea fi ornat, fireste, cu gelatina rosie si fructe rosii. Eu raman insa la variatiuni de roz
Lacri si Alec 30 mai 2006
Multumesc pentru raspunsurile voastre legate de crema de mascarpone
Un tort cu fructe in forma de inima ar putea fi ornat, fireste, cu gelatina rosie si fructe rosii. Eu raman insa la variatiuni de roz
Lacri si Alec 30 mai 2006
#28
Postat 09 februarie 2008 - 17:32
Buna ziua fete dragi.
Azi am inceput primele incercari de torturi-inimi
Unul mare si unul mic. Am facut blaturile si prima crema, acum fac a doua crema si ramane sa le ornez.
Bineinteles ca pe 13 seara fac altele
Si o mica observatie: blatul roz cu praf de budinca a iesit foarte frumos
Va urez spor la toate!
Lacri si Alec 30 mai 2006
Azi am inceput primele incercari de torturi-inimi
Unul mare si unul mic. Am facut blaturile si prima crema, acum fac a doua crema si ramane sa le ornez.
Bineinteles ca pe 13 seara fac altele
Si o mica observatie: blatul roz cu praf de budinca a iesit foarte frumos
Va urez spor la toate!
Lacri si Alec 30 mai 2006
#29
Postat 09 februarie 2008 - 17:53
Lyly, cum ai zis ca ai facut blatul roz? in genul celui de la krem a la krem?
spor la treburi tuturor
eu azi am cumparat tot felul de ciocolatele si bombonele in forma de inimioare [olala]
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
spor la treburi tuturor
eu azi am cumparat tot felul de ciocolatele si bombonele in forma de inimioare [olala]
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
#30
Postat 09 februarie 2008 - 18:04
monica, am facut blatul roz dupa reteta de la prajitura roz a lui Hildegard...cred ca e link-ul pe prima pagina. Oricum, daca nu-l gasesti spune-mi si iti scriu reteta. De fapt, mai am inca o reteta de blat roz tot cu praf de budinca de zmeura sau capsune.
Lacri si Alec 30 mai 2006
Lacri si Alec 30 mai 2006