Postat 20 februarie 2008 - 13:59
vai, m-am uitat la pozele cu prajiturile voastre si sunt minunate, daca as vedea un tort asa frumos mai ca mi-ar fi mila sa il tai. Sper sa reusesc si eu intro-zi sa fac ceva asemanator.
Eu nu am mai apucat sa fac checul cu mascarpone si mere de care va vorbeam caci luni am ramas inzapeziti ( a nins la Atena, nu mai ninsese din 2002 )si mi s-a cerut inca un castron de trufe, ca tot eram cu totii acasa.
As vrea zilele urmatoare sa fac o prajitura care se numeste Pasta Flora, e o prajitura foarte comuna la Greci ( avem si noi in Romania ceva asemanator dar nu stiu cum se cheama ). E defapt o coca acoperita cu un strat gros de gem de caise si apoi cu un " grilaj " de coca, si coapta la cuptor. Problema mea e ca nu reusesc niciodata grilajul ala. Voi aveti vreo tehnica ? Mie ori imi iese prea gros si atunci se scufunda in gem , ori prea subtire si atunci se rupe...