of, buna fetelor! Imi pare rau ca nu am mai intrat pe net si pe forum dar am avut o criza renala care m-a tintuit la pat, nasol! Ce sa va zic, meseria asta de designer la mine a venit asa, ca ceva care am stiut intotdeauna ca o sa fac, nu chiar de mic copil, cum se zice, dar am fost preocupata mereu de subiectul asta. Tin minte ca in liceu primeam de la ai mei bani de mancare si eu cumparam reviste cu amenajari, editii straine cam vechi e adevarat din Art&Decoration, Maison& Travaux, casa lux, ce mai era pe atunci. Apoi am reusit sa fac un curs din Anglia tot pe design interior sponsorizat de taica-meu si uite asa am ajuns sa imi fac firma si sa fac si bani. In prezent vreau s adeschid un birou in centrul orasului si sa fac mai multe activitati acolo, toate legate de design. Am avut clienti care chiar nu m-au intrebat nimic de pregatirea mea, de cursuri, au fost incantati de mine si de ideile mele si nu i-a interesat altceva. Chiar nu cred ca a fost vreunul care sa ma intrebe asa ceva. Trebuie sa fiti puse la punct cu trendurile in domeniu eu mi-am propus la anul s ajung cu echipa mea la targul international de la Milano...si am sa ajung! Orice ce mi-am propus pana acum in viata mi-a iesit, asa ca nu vad de ce nu mi-ar iesi si asta...
In alta ordine de idei, vorbind de folosirea programelor de calculator intr-adevar dai clientul pe spate cu o prezentare bine facuta, e altceva, mai ales e foarte bine ca poti face modificarile pe loc, de fata cu el...ii incanta foarte tare. trebuie sa negociati foarte dur si foarte ferm, sa nu va treziti ca munciti degeaba 2 saptamani sau o luna si ca nu sunteti platite. Trebuie s afaceti contracte. Nu stiu ce mai vreti sa stiti, mai intrebati-ma.
Pupici, ma duc sa beau 2 litri de apa, sa nu mai chinuie rinichii astia!
"sky is the limit!"