Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Spitalul EUROCLINIC


148 raspunsuri la acest subiect

#1
yobebe2008

yobebe2008
  • Membri
  • 4 mesaje

Postat 18 decembrie 2007 - 06:21

Sunt [gravi]insarcinata in 8 luni ( prima sarcina ) si sunt pacienta la EUROCLINIC de la inceputul sarcinii. In ultimele 2 luni am tot citit "pareri si pareri" despre acest spital. Eu stiu o vorba din batrani: "pana nu vezi cu ochii tai, pana nu cunosti experienta pe propria piele nu iti da cu parerea inainte". Asa ca, m-am hotarat sa va impartasesc "sarcina" mea in EuroClinic. In primul rand, daca ai asigurare la Interamerican vei avea reduceri de 15% la anumite analize mai sofisticate, reduceri de 15% la pretul final al nasterii ( nasterea este cam singura operatie care se plateste chiar si cu asigurarea Interamercian).
Cat despre spital si personalul de acolo am NUMAI SI NUMAI CUVINTE DE LAUDA. Se respecta programarile, ordinea clientilor. Nu astepti pe la usi in speranta ca se va uita, totusi, un doctor la tine. Totul se face ca la carte.
Intr-adevar, preturile sunt mai ridicate fata de spitalele pe care le stim cu totii, dar in EUROCLINIC nu veti intalni NICIODATA ideea de SPAGA sau teama ca " e de-ajuns ce i-am dat doctorului? ".
Eu o sa nasc intre 10-15 ian. 2008 si impreuna cu sotul meu am decis sa platim in avans rezerva VIP ( 100.000.000 lei vechi, asta insemnand aproape 3.000 de euro). Am luat rezerva VIP pentru ca vrem sa fim prezenti amandoi cand micutul va veni pe lume. Acesti bani reprezinta cazarea si mancarea pe 3 zile (mamica/tatic), hainute ptr bebe, medicamente ( daca este cazul), haine ptr mamica.
Cand am intrebat-o pe Dna doctor cam ce ar trebui sa iau cu mine mi-a raspuns simplu: "Pasta si periuta de dinti!... Restul avem aici de toate!".
Deci, va puteti da seama cam ce inseamna EUROCLINIC. Si, oricum, mai detaliat va pot spune dupa ce nasc. Pana atunci, daca aveti nelamuriri va pot ajuta.
Multa sanatate mamicilor si bebelusilor si nastere usoara ptr mamicile in devenire !
Va pupik dulce !!

[pup][pup][pup][pup][pup][pup][pup]

#2
mariavaleria

mariavaleria

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 16 mesaje

Postat 18 decembrie 2007 - 18:22

Buna yobebe2008!
Sa fii sanatoasa si tu si bebele tau, sa veniti pe lume in cele mai bune conditii si sa aveti parte numai de bucurii!
Ma bucur pentru tine ca ai avut parte de asa o experienta placuta la acest spital. Eu sunt insarcinata in 38 de saptamani, la fel prima sarcina si de cand s-a facut testul cu doua liniute am ales aceeasi varianta ca tine. Eu am ales-o la recomandarea unei prietene, care a avut parte de aceeasi experienta frumoasa. Dar se pare ca eu is ceva mai ghinionista, sau cine stie?! De asemenea am discutat cu sotul meu si am ajuns la concluzia ca pt puiul nostru nici un sacrificiu nu este prea mare, nici macar de ordin financiar, asadar am fost luna de luna la clinica, am facut toate analizele tot acolo, numai ca n-am fost la fel de norocosi ca tine sau ca amica mea. De fapt am fost multumiti mai mult la inceput, primele 4 luni, ulterior, ne-am lovit de aspecte de organizare, ca am ajuns ca cu o zi inaintea nuntii sa ne trezim cu programarea la eco data peste cap de fetele de la receptie, sper, si sa asteptam vreo 2 ore si asa dupa ce ni s-a comunicat ca trebuie sa ajungem la alta ora decat aveam noi notat initial. Oricum, ne-am conformat, era in interesul nostru. Peste nici cateva zile, ni s-a modificat programarea la dna doctor cu nici mai mult nici mai putin de 3 zile mai devreme, decat programarea initiala facuta de dna dr personal. Noroc ca nu plecasem in luna de miere si ca ne anunta prin sms cu o zi inainte. Dar am zis ca e doar o chestie legata de organizare si ca asta e norocul nostru.[poc] Vorba ceea nu sunt pretentioasa iesita din comun, da', daca dai un ban, sa stai in fata...
Totul a decurs fara alte aspecte semnificative, pana prin saptamana 32 cand m-am trezit cu noaptea-n cap cu niste dureri neobisnuite de spate si contractii cu duiumul. Ironia era ca a doua zi chiar aveam programare, dar simteam ca nu e in regula si am urmat sfatul medicului, m-am dus de urgenta la spital, pt ca la telefon nu mi-a raspuns. Am asteptat cuminte cam vreo 2 ore pana ce a venit dna dr, ca era f prinsa(si aici nu sunt absurda, inteleg cand sunt urgente, dar voiam sa ma consulte si sa ma lamureasca) si desi eram anuntata la receptie si i-a fost transmis mesajul, domnia sa a considerat ca trebuie sa mai astept si a luat o alta pacienta inaintea mea. Am asteptat si cand intr-un final am ajuns in cabinet m-a privit de sus si cu un ton vizibil iritat, m-a intrebat cum se face ca ajung la dansa fara programare??????
[bang] ce sa spun, imi facea o deosebita placere sa bat capitala intr-un trafic infernal si sa ma tin de burta... Super atitudine. Am dat-o pe seama oboselii, ca deh si medicii is tot oameni, si vad si traiesc multe, dar cand ma gandesc ca vorbim de o clinica privata, unde lasi niste bani seriosi( by the way, nu sunt abonat si nu am beneficiat de nici un discount)ma apuca indignarea.
Dar am zis ca poate e ceva trecator, si sa continui ce am inceput, ca cel mai important aspect era de fapt binele lui bebe, trecand peste confortul meu psihic.
Numai ca peste doar 2 saptamani, am surpriza sa gasesc o aceeasi persoana sictirita, care nu catadicseste nici sa-mi dea buna dimineata, ci sa ma vada pe masa in cel mai scurt timp, si sa-mi zica sec ca daca nu am programare decat peste 5 saptamani, asta este...daca nu ma simt bine stiu unde e spitalul[neand]
Atunci am simtit ca totul are o limita, si indiferent cate scuze as cauta pt aceste incidente care ma afecteaza, nu gasesc justificare.
M-am simtit mica mica, asa ca un om venit de la tara si mi-am zis, doamna draga nu mai calc pe la tine cate zile oi avea. Ca sa nu mai zic ca de cate ori imi scria o reteta sau analize, imi gresea numele, si am avut necazuri si la starea civila, si la fiecare vizita ma intreba in ce saptamana sunt si ce am luat ultima data.
Mi se pare absolut firesc, ca daca ai niste standarde sa le respecti, adica sa ai un dosar al pacientului, sa-i vorbesti cu amabilitate, sa-l lamuresti in privinta dilemelor lui, ca vorba ceea, daca toti am avea cunostinte de specialitate, nu am mai sta pe la usile doctorilor.
Asadar, dupa un weekend cu o depresie prelungita, mi-am bagat mintile in cap si mi-am zis ca se poate sa fie si o alta cale si slava domnului ca am gasit-o, ca nu e aceasta clinica singura privata, ca sunt OAMENI deosebiti si in alte parti. Multumesc lui Dumnezeu ca i-am gasit, ca mi-au raspuns la toate intrebarile, ca mi-au oprit contractiile cand puiulo meu se grabea sa vina si acum ma simt in siguranta si nu ma tem de nastere deloc.
Sper ca nu te superi ca mi-am bagat nasul si mi-am impartasit experienta la topicul tau. Ma bucur inca o data ca esti o graviduta fericita si ca toate ti-au mers din plin si ai avut parte de asa experiente deosebite la acest spital. Sa ai parte de o nastere usoara, un bebe mancacios si sa fiti fericiti toti 3!!!

#3
psj

psj

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 936 mesaje

Postat 19 decembrie 2007 - 14:32

la ce medic ai mers mariavaleria? mi se pare super aiurea cum ti-a vorbit. chiar ti-a zis daca nu iti convine stii unde e spitalul? pai ce, acolo sunt mai draguti? poate ti-a zis in sensul ca o gasesti mai usor la spital, nu ca ar fi scuzabil dar are mai mult sens.
unde ai nascut pana la urma? sau esti pe ultima suta de metri?
eu n-am avut probleme cu programarile la ei dar nu mi-a placut ca n-am nicio fisa, nu stie nimeni ce saptamana esti decat daca isi aduc aminte intamplator sau estimeaza dupa cum arata burtica eventual. Nu-si noteaza tratamentele iar asta mi se pare grav, pai daca eu vin sa zicem de urgenta in stare nu prea buna, uit sa-mi iau foile si retetele, nici nu-mi aduc aminte ca na, mi-e rau, ei cum stiu istoricul meu?
Dar, majoritatea medicilor de stat sau privat nu fac fisa, adica eu am fost la cativa medici sarcina asta si unul nu mi-a facut fisa nici la stat nici la privat.
Si la Euroclinic mi se mai pare aiurea ca la ecografii tipa care "scrie dupa dictare" nu e asistenta, dintr-o discutie am inteles ca e studenta la ase. O fi si asistenta si studenta la ase dar am mari indoieli.

#4
mariavaleria

mariavaleria

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 16 mesaje

Postat 19 decembrie 2007 - 15:43

Buna PSJ!
Doctora la care am fost e doar la Euroclinic si da, asa s-a exprimat, ca in caz de ceva, stiu unde e spitalul(aici se referea la Euroclinic). Pentru ca deh, sunt foarte aglomerati si daca nu e loc de programare mai devreme de 5 saptamani, asta este. Sa revin peste 5 saptamani. [xx(] Sincera sa fiu mi-a fost lehamite si de ton si de tot. Si ma asteptam sa se poarte delicat si uman cu o graviduta, indiferent la a cata sarcina este. Si eu si sotul eram foarte entuziasmati cand se apropia o programare, pt ca abia asteptam sa aflam detalii despre bebe, eram curiosi ca doi copii, insa la ultimele doua consultatii am iesit cu moralul la pamant, din cauza atitutdinii. Nu vreau sa dau nume, pentru ca sincera sa fiu, nu sunt genul de persoana reclamagie sau frustrata. Initial eram asa de dezamagita ca am vrut sa-i scriu directorului de acolo si sa-i spun de ce si cum renunt la serviciile lor, dar cineva mi-a zis ca e f usor sa faci rau, bine facem mai greu. Asadar m-am canalizat asupra sanatatii mele si a bebelusului si am pornit in cautarea unui medic cu care sa pot comunica. Si l-am gasit, la Medlife.[bis] Suntem pe ultima suta de metri(AMR 8 zile)[bis]
Am avut si probleme ce-i drept, dar am fost sub stricta lor supraveghere si am scapat. Bebe era mai naravas si voia sa vina mai devreme. Dar l-am oprit si l-am mai tinut la caldurica.
Referitor la tipa de la eco, chiar nu stiu ce sa zic, nu am auzit nimic in sensul asta. E adevarat ca scrie dupa dictare, ca am facut si eu 3 eco acolo si la toate s-a intamplat la fel.
Una peste alta, eu sunt un pacient dezamagit. Ma bucura faptul ca alte doamne si domnisoare au avut parte de un tratament deosebit acolo si toate le-au mers din plin, dar mi s-a parut normal sa-mi impartasesc experienta mai putin pozitiva. Poate ca astfel, cei de acolo pe viitor, vor incerca sa-si mentina standardele, sa reglementeze micile aspecte legate de organizare, sa ne urmeze sfatul si sa aibe un istoric al pacientului,ca sa nu mai umblam cu dosarelul sub brat, sau daca unii doctori au dureri de cap cateodata sa ia o aspirina si sa se poarte omeneste, pentru ca toti platim la urma urmei.
Iti doresc numai bine si poate mai dezbatem si alte teme pe viitor!

#5
violetan

violetan

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.678 mesaje

Postat 20 decembrie 2007 - 16:31

Eu am nascut in august la euroclinic si a fost super k lumea. Bine, si asistata de dr petrache, pe care o iubesc din tot sufletul, e cu adevarat minunata! Am facut cezariana, pt ca bb nu a vrut sa iasa natural (dupa o noapte de contractii nu eram dilatata nici macar 1), dar totul a decurs f bine, mai ales operatia si am o amintire frumoasa despre nastere. Si dr steriade (anestezistul) e absolut fenomenal. Nu am simtit ABSOLUT NIMIC cand mi-a montat peridurala, si cand zic absolut nimic inseamna chiar absolut nimic...

Curaj fetelor si sa aveti o nastere usoara si frumoasa si bebei sanatosi si papacioshi!





Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

[url="http://clio78val.hi5.com"]

#6
Roxie

Roxie

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 282 mesaje

Postat 06 februarie 2008 - 18:07

Gravidute care mergeti la euroclinic, si mamicute care ati nascut acolo, am o mare rugaminte: imi puteti spune despre medicii de acolo cu care ati nascut, sau care va urmaresc sarcina, pe cine recomandati? De preferat o femeie ginecolog. As sori sa aflu parerile voastre despre medicii de la Euroclinic, cu bune si cu rele.
Va [pup]

Roxie, bubulutza Denisa [zana](23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian [copil](11 ianuarie 2007)

#7
yobebe2008

yobebe2008
  • Membri
  • 4 mesaje

Postat 13 februarie 2008 - 02:35

Draga Roxie,
pot sa ti-o recomand cu multa placere pe dna doctor Enache Carme Luminita. Ea mi-a supravegheat si sarcina si tot cu ea am nascut. Este foarte buna si, mai mult de atat, iti explica tot ce vrei sa stii.
Sarcina usoara si mult noroc!


#8
marybehappy

marybehappy

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 272 mesaje

Postat 12 martie 2008 - 21:56

Roxie, eu am fost doar la consult la Euroclinic si pana acum am fost multumita de servicii.Am fost la ginecologie la dr.Haduc ,un doctor foarte bun si foarte interesat de pacienta si de demersul sarcinii si care iti raspunde cu rabdare la intrebari(eu merg cu lista).Doar cand am fost la una din ecografii s-a decalat un pic programul(cu vreo 40 de min),dar ni s-a explicat ca mamica care fusese programata inainte venise la o verificare de rutina si chiar atunci aflase ca v-a avea gemeni si asa au fost de verificat doi bebelusi..In rest nu am avut probleme la consult sau la programare.Succes si numai bine!
Sanatate tie si copilasilor![:)]
[gravi]40+

#9
naranja

naranja
  • Membri
  • 7 mesaje

Postat 13 martie 2008 - 18:52

Buna!
De la Euroclinic va recomand din suflet pe dr. Herghelegiu si dr. Dinu. Eu m-am operat de curand acolo, de endometrioza, si s-au purtat foarte frumos amandoi. Sunt profesionisti! La fel si dr. dr anestezist Steriade. Toti trei fac o echipa pe cinste. Mergeti cu incredere pe mana lor si n-o sa va para rau!

#10
mariavaleria

mariavaleria

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 16 mesaje

Postat 16 martie 2008 - 20:55

Buna seara Eva F. Dr cu care am avut divergente e Nuraltay Emel. Dar cine stie, poate pur si simplu noi doua nu ne-am inteles. Eu am fost realmente nemultumita de felul cum am fost tratata de domnia sa. In acelasi timp si eu pot afirma cu mana pe inima ca dr Dinu e un om de toata isprava. Acum sunt insa tare fericita ca mamica si am dat uitarii acele momente neplacute. Iti doresc multa sanatate, sa comunici bine cu dr tau oricare ar fi el si sa ajungi cu bine la termen.



Maria Valeria mami de bebe Vladi
http://picasaweb.google.ro/eugen.serb



Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Bebe s-a intors deja, 28 saptamani

    marile11
    - Ieri, 22:17

  • Dublu test pozitiv È™i nopÈ›i întregi nedormite!

    Ana1298
    - Ieri, 17:26

  • Gata vacanta!

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 16:16

  • Minunea asteptata din burtica

    RoxiMada
    - Ieri, 15:26

  • Nasterea prin cezariana

    AdrianaBlo
    - Ieri, 10:27

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -