Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

sexul si adolescenta


9 raspunsuri la acest subiect

#1
andreutzaa

andreutzaa
  • Membri
  • 9 mesaje

Postat 01 septembrie 2005 - 16:51

am 17 ani si pot sa zik k nu sunt kiar inapoiata cand vine vorba de sex,nu mi-am inceput inca viata sexuala,dar ma inteleg f bine cu prietenul meu,care a ajuns deja la stadiul de iubit;nu am facut dragoste pana acum pt k eu sunt virgina,si inca cred k trebuie sa mai astept putin,nu sunt 100%hotarata de asta,dar totusi suntem impreuna de 6 luni si facem sex oral(stiu k site-ul asta e mai mult pt mamici,asa k va rog sa nu ma judecati aiurea sau sa va faceti pareri gresite),si am o mare nedumerire.nu stiam cu cine sa vorbesc,si am ales site-ul asta(cele care stiu si vor sa ma ajute le-as fi recunoscatoare);care e pb:v-am spus k facem sex oral,dar am o intrebare:el are sub capul penisului(sub preput) niste proeminente mici,k niste cosuri micutze)si vroiam sa stiu dak e normal sau e ceva in neregula cu el? nu am indraznit sa-l intreb tocmai pe el si as vrea sa ma ajutati cu un rasp dak se poate...

we have just one life,so don`t lose it,use it!

#2
mirabela_lp

mirabela_lp
  • Membri
  • 5 mesaje

Postat 02 septembrie 2005 - 00:12

iti dau si eu niste pareri..
in primul rand.. spui ca nu ti ai inceput viata sexuala.. din cate stiu eu, inceperea vietii sexuale inseamna inceperea "practicarii" oricarui fel d sex (normal, oral, anal).. sau poate ma insel.. asta e mai putin important, oricum..
in al doilea rand, pt a face orice fel d sex, iti trebuie un anumit grad d inceredere in persoana cu care faci asta.. exista o groaza d boli transmisibile sexual, unele care nu se manifesta la barbati ci doar la femei.. deci nu poti fi singura d el decat dupa anumite analize si teste in privinta asta.. si daca nu le ati facut,este obligatoriu pt sanatatea amandurora sa va protejati in timpul actului..
trebuie sa fiti responsabili pt ceea ce se intampla intre voi.. ceea ce n am remarcat din msj`ul tau..
daca te intelegi bine cu iubitul tau, d c nu purtati discutii cu privire la ceea ce va macina? fara incredere si ajutor reciproc, nimic nu merge..

sper sa nu t supere cu nimic msj`ul meu.. nu asta a fost intentia.. repet:sunt doar niste pareri..
ai grija d sanatatea ta.. e cel mai important lucru..




#3
ankadra

ankadra
  • Membri
  • 3 mesaje

Postat 02 septembrie 2005 - 01:18

buna.. si prietenul meu a patit acest lucru.. i`a iesit pe penis o bubita mica.. care semana cu un cos.. S`a interesat.. si a aflat ca acest lucru este normal la baieti.. mai ales la cei care nu au intretinut de mult timp relatii sexuale.. La scurt timp.. bubita s`a retras.. Dar eu zic sa discuti cu el despre acest lucru.. la 6 luni de relatie cred ca puteti vorbi deschis despre ceea ce va macina.. deoarece mai pot fi si alte cauze ale aparitiei acelor preminente.. bafta }{

#4
andreutzaa

andreutzaa
  • Membri
  • 9 mesaje

Postat 02 septembrie 2005 - 01:43

mersi pt mesaje..sunteti niste scumpe..da mirabela ai dreptate,viata sexuala inseamna orice fel de sex,eu am gresit aici,ma refeream la contact sexual direct:)..si stiu k sanatatea mea si a noastra e cea mai importanta..insa am incredere in el..vb deskis despre asta,el a mai avut relatii inainte,si de asta ma temeam,insa l-am pus sa-si faca analizele,si mi le-a aratat..e in regula,eu nu avea rost sa-mi fac pt k nu am mai avut rel de genu asta inainte,dar tot mai astept sa ma lamureasca cineva..

we have just one life,so don`t lose it,use it!

#5
mama lia

mama lia

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 444 mesaje

Postat 02 septembrie 2005 - 10:05

sa nu aiba condilomatoza......si atunci vei deveni si tu o "fericita"

daca tot porniti pe un drum, macar aflati despre ce este vorba....de implicatii.....si cite si mai cite.....

cit despre viata sexula....ai inceput-o.....si nu tocmai cum trebuie.....sexul oral de aia se cheama...sex.....

sincer, e mai pervers asa decit sa incepi viata sexula normal...ce faceti apoi intre cearsafuri e treaba voastra.....

mama domnisoarei Cristina [majoreta] (28.09.1993)

#6
KUKI

KUKI

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 891 mesaje

Postat 18 septembrie 2005 - 19:10

Mai, fata a cerut lamuriri cu privire la o anumita problema, nu aprobari sau dezaprobari referitoare la cum anume si-a inceput viata sexuala, asa ca nu mai dati cu rosii. E problema lor cum au ales sa faca asta. Si nu-i mai bagati prostii in cap ca "e mai pervers asa decat altfel". Nu exista perversiuni intre doi oameni care se iubesc. Nu exista normal si anormal, bine sau mai putin bine. Se iubesc cum vor si cum simt, cu conditia sa "faci ce vrei, dar stii ce faci". Cat despre intrebarea ta, Andreutza, nu stiu, n-am intalnit, dar cred ca cel mai bine ar fi sa puteti discuta despre asta si sa cereti parerea unui medic.

Iulia

#7
danna2002

danna2002

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 67 mesaje

Postat 19 septembrie 2005 - 00:28

draga mea, important e sa te protejezi, pilula si/sau prezervativ, restul tzine de voi si de alegerile voastre.

daca el a mai avut relatzii inainte e ok, se presupune ca stie ce are de facut, repet: PROTECTZIE SI..:) toate cele bune!

despre intrebarea ta: nu stiu ce sa tzi raspund, cred ca ar fi ok ca el sa se duca la medicul de familie sa isi spuna deskis problema si sa urmeze sfatul acestuia!

[flo]

[pup]

Nu uita sa zambeshti macar o data pe zi..sa te bucuri..shi sa speri!

danna2002

#8
marcellinna

marcellinna

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 230 mesaje

Postat 20 septembrie 2005 - 05:31

Draga mea nu stiu ce sa-ti spun despre acele "cosuri micute" ca mie din fericire nu mi-a fost dat sa vad asa ceva.S-ar putea sa fie vorba despre oarece banal si fara pericol tot asa cum s-ar putea ca acele bubite sa insemne ceva serios.
Acuma sincer daca ai fi fiica mea,mi-ar placea sa ai un prieten care odata ajunsi la punctul asta (ai vazut acele bubite) sa aibe curajul sa mearga la un dermato-venerolog(poate cer prea mult dar asta e nu ma pot abtine sa nu-mi doresc asta inclusiv pt tine).
Pe mine sa fiu in pielea ta,nu m-ar convinge de "nevinovatia" acelor bubite decat un certificat de la un astfel de medic. imi cer scuze fata de medicii de alte specialitati ,dar in cazuri ca astea,"cine stie se pricepe".
Nu ti-ar face placere sa afli peste timp ca te-ai ales cu un herpes genital sau mai stiu eu cu ce boala insidioasa care daca tot veni vorba...cand apare cand dispare dar da neplaceri urate pe viata.
Ia-l cu binisorul pe prietenul tau,si chiar de manuta daca vrea si el si mergeti la un venerolog...daca se/te iubeste o va face.
Si daca tot ai inceput viata sexuala,iti doresc sa ai una pe care sa o traiesti linistita si iti amintesc un proverb:"oamenii,iubesc persoanele care au autostima".
Asta am putut ca mama de fata,asta-ti zic.


#9
marius

marius

    Membru VIP

  • Moderators
  • 25.083 mesaje

Postat 20 septembrie 2005 - 09:23

Uite un raspuns la intrebarea ta. Acele proeminente de care amintesti sunt normale. Asa este forma anatomica si mai ales functionala a zonei preputului. Rolul acelor excrescente este de secretie. Daca vei avea un baiat candva ar fi recomandabil sa intrebi asa cum ai facut aici pentru a-l putrea ajuta si pe el in viata lui. In mod normal acest raspuns ti-l pute da si partenerul tau. Sincer eu sunt extrem de bucuros as putea sa spun ca am ajuns sa vad persoane care se intereseaza de probleme de ordin sexual sau anatomo sexual. Deci totul e Ok asa e normal.
Ceea ce insa as fi extrem de satisfacut daca ai retine si mai ales daca ai aplica este protectia. Insa protectia nu este doar pentru sarcini nedorite ci pentru sanatatea ta efectiva. Sunt multe boli cu efecte grave care se transmit nu neaparat sexual. Nu stiu daca ai inteles ca partenerul tau nu este unul stabil. Chiar si atunci de multe ori nu e Ok. Insa acum sincer increderea ta in el este buna dar nu tine de cald. Barbatii sunt predispusi sa aiba relatii sexuale diverse prin natura lor. Si partenerul tau putea sa aiba o relatie sau va putea sa aiba relatii sexuale sau colaterale cu terte persoane. Cu alte cuvinte daca nu se protejeaza isi asuma riscuri majore. Unele boli grave nu au neaparat modalitatea de transmitere contactul sexual. Ghici cine va avea probleme dintre voi daca tu nu te protejezi? Nu uita ca unele boli cutransmitere sexuala (chiar si sexul oral) sunt netratabile deci nu te mai poti vindeca niciodata iar o parte dintre ele duc inclusiv la pierderea vietii.

Si in final bine ai venit pe desprecopii unde nu-ti face griji lumea este extrem de ajutatoare. Vei avea un ajutor sigur aici. Poti sa discuti si cu prietenele tale si chiar si cu prietenii tai in general. Voi sunteti cei mai importanti pentru voi insiva. Altii va pot doar ajuta.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

#10
andreutzaa

andreutzaa
  • Membri
  • 9 mesaje

Postat 21 septembrie 2005 - 15:41

pt inceput vreau sa-i multumesc intai lui marius pt k m-a lamurit despre ce este vorba,si tuturor care m-au ajutat macar cu un sfat,acum m-am linistit,dar m-am si despartit de prietenul meu.eu aveam incredere in el,si cand l-am intrebat a zis k este normal,dar vroiam sa ma asigur.nu stiu ce s-ar fi intamplat dak cineva mi-ar fi dat un raspuns negativ,oricum nu mai era cale de intoarcere...va multumesc inca o data..si numai bine tuturor..

we have just one life,so don`t lose it,use it!


Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Amniocenteza la 19 săptămâni

    Ana1298
    - Astăzi, 16:15

  • Top 10 lucruri utile consumabile pentru bebeluÈ™i

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 11:05

  • bucurie dublata

    Andrevvv
    - Astăzi, 10:53

  • Diabet gestational

    ClaudiaRamona24
    - Astăzi, 09:07

  • Bebe s-a intors deja, 28 saptamani

    marile11
    - Ieri, 22:17

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -