quote:
Originally posted by conchita
Flaviuta, io nu am si nici nu vreau sa am bona. vad ca tu tanjesti dupa una, te lauzi ca-ti arunci copchilu la bunici, te plangi ca iti mananca timpu, visezi la joburi pe care altele le au de la 18 ani...atunci de ce ai sarit la gatul lui Kefi ca isi lasa copiii pe mana strainilor? buey, pierdeti cam mult cu menaju, iote ce efecte are asupra memoriei, uitati de la o pagina la alta ce sustineti. ![[:D]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
Eu nu imi amintesc, in astea o mie si ceva de mesaje ale mele sa fi facut vreo supozitie/apreciere/comentariu legat de persoana ta si mai ales de copilul tau.
Dar vad ca tu iti permiti sa strigi in gura mare(sa te auda cine?) ca imi ARUNC copilul la bunici, ca visez la slujbe pe care unele le au de la 18 ani(apropo, ia explica-te cam ce slujba asa barosana poti avea la 18 ani, eu sunt mai retardata ,la 18 ani meregeam cu ghizdanelul in spate la liceu si asteptam sa dau bacul).
Iti spun de pe acum ca asemenea remarci NU ma afecteaza, pentru simplul motiv ca sunt scrise de tine, stiu ce poti.
ce nu inteleg este motivul pentru care faci asemenea afirmatii. si chiar te rog sa te explici.
sau vrei sa incep si eu sa aberez cate ceva despre modul in care iti cresti odorul? vreo replica ce contine cuvantul ARUNCAT...poate TRANTIT...?
nu-ti dau satisfactie, nu ma cobor atat de jos...nu-mi place mocirla!
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale