mai imi place (imi scapa numele) Sub soarele Toscanei parca? cu diane lane
gen, mamica doar de
![[bicla]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/bici.gif)
poze cu de-alde noi
Postat 25 august 2005 - 13:21
Postat 25 august 2005 - 21:04
quote:Bridget Jones is the best of the best!! Si mie mi-a placut taaaaaaaaaaaaaaaaaaare mult. Si ascult adesea melodiile din coloana sonora a filmului. Acum ma duc sa o mai vad o data, ca mi-ati facut pofta! See ya! Happyalex --------------------------------------------------- I'm always right. If you disagree with that you are simply wrong...
Originally posted by bb_alinus Fara indoiala pt mine cea mai tare este....Bridget Jones si ale sale jurnale! Cand sunt intr-o pasa proasta imi pun DVD-ul si...nici nu vad cand trece timpul!
Postat 26 august 2005 - 23:08
Postat 27 august 2005 - 13:26
Postat 01 septembrie 2005 - 01:43
Postat 01 septembrie 2005 - 14:03
Postat 05 septembrie 2005 - 00:36
Postat 05 septembrie 2005 - 13:42
quote:am vazut filmul acesta cel putin de 5 ori.
Originally posted by oana cretu Si "Only you", sunt innebunita dupa el si dupa...am uitat cum ii cheama (actorii care joaca), dar sunt frumosi rau. Oana si Seb(10.01.2005
Postat 06 septembrie 2005 - 11:00
Postat 08 septembrie 2005 - 13:44
quote:Eu am vazut "Noua luni" si mi-a placut tare, mai ales ca l-am vazut cand eram gravida. Instaleaza eMule si cauta-l acolo sau pe alt program de descarcare de filme. Dai cautare la "Neuf mois".Oana si Seb
Originally posted by Stefana
WHEN HARRY MET SALLY e cel mai tare film din domeniu. As putea sa-l vad si de doua ori pe zi.Am vazut acum cativa ani un film frantuzesc numit "Noua luni", o varianta a Nine Month, insa mult, mult mai amuzant. L-a mai vazut cineva? Il are cineva, ca tare mi-l doresc...It's nice to be important, but it's more important to be niceRochita de vanzare