Cafeaua vidată am ajuns cu ea țeapănă dupa zborul spre Ro. Știu ca mi s-a mai întâmplat dar nu îmi amintesc cum am rezolvat-o. Cred ca dupa ce am desfăcut-o, subit sau mai lent și-a revenit. Intenționam sa o dau cadou, dar ezit dupa cum arată deocamdată. Experiențe similare?
Cafea întărită in punga / zbor avion?
Postat 09 septembrie 2023 - 16:18
Postat 09 septembrie 2023 - 21:03
Cafeaua vidată am ajuns cu ea țeapănă dupa zborul spre Ro. Știu ca mi s-a mai întâmplat dar nu îmi amintesc cum am rezolvat-o. Cred ca dupa ce am desfăcut-o, subit sau mai lent și-a revenit. Intenționam sa o dau cadou, dar ezit dupa cum arată deocamdată. Experiențe similare?
Cafeaua vidată e țeapănă, ca o cărămida, nu cred ca are legătura cu zborul. Dacă a moale înseamnă ca a intrat aerul in ea.
Postat 10 septembrie 2023 - 06:35
Eu nu sunt băutoarele de cafea și realizez ca poate am greșit denumirea?! Punga respectiva are un cerculeț pe o fațeta și era moale înainte de călătorie. Acum este țeapănă și deformata arată suptă înăuntru cumva. Ce crezi prin urmare ca s-a petrecut și mai poate fi folosită?
Postat 10 septembrie 2023 - 12:06
ML,
alt stress nu ai?
vacanta frumoasa in romania !!
Postat 10 septembrie 2023 - 12:29
Ml,
eu cred ca nu are nimic, e de la presiune.
Am avut odata o punga cu croisant, a venit umflata ca un balonl
Postat 10 septembrie 2023 - 14:09
Eu nu sunt băutoarele de cafea și realizez ca poate am greșit denumirea?! Punga respectiva are un cerculeț pe o fațeta și era moale înainte de călătorie. Acum este țeapănă și deformata arată suptă înăuntru cumva. Ce crezi prin urmare ca s-a petrecut și mai poate fi folosită?
Dar dacă o înțepi cu acul puțin? Oricum, n-are nimic. E foarte buna de băut.
Postat 10 septembrie 2023 - 14:24
De ce sa o intepi?
Daca persoana nu desface relativ repede pachetul sa o consume?
Postat 10 septembrie 2023 - 21:11
Ahaha, Elkia, am o ureche înfundată de miercuri de când am aterizat. Abia in urma cu 1 ora s-a desfundat. Cred ca si ea este in situația pungii cu cafea.
Judoka, băiatul îmi spunea ca și lui i s-a umflat punga cu chipsi când a început sa urce in altitudine in Colorado cu masina.
Este f. tentanta ideea cu înțepătura totuși, Letiția. Este adevărat ca nu știu care va fi soarta pungii după ce i-o dau dentistului. Trebuie sa ii explic cumva. Tot ce vreau sa știu ca nu s-a stricat
Postat 10 septembrie 2023 - 21:18
nu s-a stricat mai, si mie mi s-a intamplat
Postat 11 septembrie 2023 - 04:42
Acel cerculeț este de fapt o supapa, unele sortimente de cafea au asa ceva, apeși pe punga pentru a simți aroma .
Din cauza presiunii din timpul zborului, tot aerul din pachet a ieșit prin supapa.
Acum a devenit oarecum vidata :-).
Cu siguranță că poate fi folosita, cafeaua în sine nu a pățit nimic.
Încearcă sa apeși ușor cu o scobitoare în centrul cerculetului, poate reușești sa deblochezi supapa. Deși din câte știam aceste supape sunt unisens, doar lasă aerul sa iasă din punga, nu și sa intre .
https://blog.kfea.ro...e-folosesc-ele/