Mihaela, imbratisari calde prieteni tale si tie! cumplit trebuie sa fie sa stii ce te asteapta si sa nu poti opri degradarea . Am vazut si eu pe net ceremonia pt acel hocheist suedez. M-a impresionat foarte tare, desi nu stiam deloc povestea si despre ce e vorba. Imi pare rau ca a murit.
Sa stapanesti sanatoasa masinuta! Sa te duca pe multe drumuri bune si frumoase, fara incidente!
Fleur, e un scump Eric. Tare imi plac si mie cand sunt inca inocenti si se bucura din inima de orice primesc (cand inca nu cer bani cadou de Craciun, de genul : "fa-mi un transfer in cont") . Desi anul asta recunosc ca si ai mei s-au bucurat de surprizele de mos Nicolae, chiar daca au fost niste maruntisuri. Cand erau mici aveam grija sa le pun macar cate un fruct /bomboana prin toti papucii aliniati .
Planul e ca de Craciun sa vina familia la mine, ca in ultimii 8-9 ani de cand reusesc sa ii tot adun pe toti. Desi sora'mea mica mi-a spus deja ca sta acasa la ea anul asta, cu cea mica si sotul, fara deplasari, doar ei, sa se bucure de primul Craciun in care nepotica e constienta de ce se intampla. O inteleg perfect. Sper sa vina totusi sora mea mare si cumnatul si tata, va veni si soacra la masa pe 25. Va fi bine oricum.