Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Sanie cu zurgălăi, frumoși sunt pinguinii tăi!


288 raspunsuri la acest subiect

#211
silvi8

silvi8

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.360 mesaje

Postat 30 ianuarie 2023 - 09:56

Bună dimineata!

 

acum 7 ani am botezat-o pe mica. era tot foarte frig, dar nu era zapada. nu-mi vine sa cred ca au trecut 7 ani de la acea petrecere. i-am aratat si ei ieri poze sa se vada cat era de bebelusa.

 

la noi a nins, in sfarsit! sambata Iuli a fost la scolita, au recuparat ziua de 23 ianuarie, apoi am ramas putin in curtea scolii sa se joace cu prietena ei. ieri am fost la sanie si am facut si oameni de zapada, ne-am batut cu bulgari si am inghetat bocna.

 

Va multumesc pentru urari si gandurile bune! eu de scris o sa scriu mereu, ca e o parte din mine, daca o sa si public ceva nu stiu...oricum nu pe banii mei ca asa as putea oricand. mai astept, daca chiar merita citit ce scriu voi primi si o oferta.

 

Mihaela, felicitari Dianei! [flo2]  [flo2]  [flo2]

 

Fleur, bafta cu reintoarcerea la munca! 

 

Laura, bafta alor tai la concurs! 



#212
Laura25

Laura25

    Membru VIP

  • Moderators
  • 20.662 mesaje

Postat 30 ianuarie 2023 - 11:05

Neata buna!  

 

Ne laudam si noi cu zapada, dar nu chiar asa multa ca in jumatatea de sud. Avem 10-15 cm, suficient cat sa dau  cu Rares la lopata sambata.  "robotizatii" au plecat vineri la Galati, au facut 6 ore in loc de 4, cu stat in coloana din cauza de tir-uri deraiate, zapada, viscol. Au ajuns insa fara probeme. Sambata u castigat concursul (detasat zic ei) , dar au ramas peste noapte ca nu era de plecat pe drumuri la 21 cand au terminat. Ieri au ajuns acasa pe rute  mai ocolitoare (era inchisa o portiune din soseaua pe care trebuiau sa vina) , dar au ajuns bine. 

Eu am profitat de weekendul linistit cu flacaul, am facut amandoi un pic de curatenie, el a lucrat la matematica, eu am gatit, ne-am uitat la un film impreuna si am stat la povesti. 

 

Mihaela, multe multe felicitari Dianei! Succes in continuare in tot ce isi propune sa faca!  



#213
silvi8

silvi8

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.360 mesaje

Postat 31 ianuarie 2023 - 09:04

Bună dimineata!

 

La noi a nins și noaptea trecuta si mai arunca si acum cate un fulg. E frumos așa alb, doar că sunt trotuarele sunt cam alunecoase și piața civică pe care o traversez eu pana la birou e patinoar. 

 

Laura, felicitări echipei pentru rezultatul de la Galați. baftă mai departe!

 

eu mă laud că a început să prindă contur apartamentul. doar că am comandat o faianță de la dedeman- era doar pe comanda si din cauza vremii nu a mai venit camionul și nu știu când vine...

oricum, după ce tremină cu gresia, faianța, usile, parchetul și zugravitul o sa facem o pauza ca nu mai am bani. dar macar o sa fie curat.



#214
roli25

roli25

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.395 mesaje

Postat 31 ianuarie 2023 - 12:52

Silvi, daca aveti unde locui, nici nu ai de ce sa te stresezi cu amenajarea. Si multe mai pot fi facute si dupa ce te muti. Daca ai finisajele gata, practic te poti muta. Sau te referi la mobila? Poti lua provizoriu din mobila pe care o ai, ma gandesc....Noi si acum, dupa un an mai avem de facut lucruri la casa, pe care nu le-am putut face tot din motive financiare. Mai avem de finisat o boxa, finisat un stalp la terasa si unul in mansarda, remediat o bucata de parchet la imbinarea cu o treapta, din cauza careia nu putem pune un prag si o bucata de plinta, cumparat o canapea intr-o camera. Toate astea nu ne-au impiedicat sa locuim. Oho...sanatosi sa fim, ca le facem. 

Zapada si la noi e foarte multa. De vineri ninge aproape continuu, cu o oprire ieri de cateva ore....am niste troiene in curte, pana la jumatea gardului.

Ieri Marc a avut liber la scoala si a fost la ski in Poiana, unde a surprins un fenomen extrem de interesant...n-am mai vazut asa ceva. Aseara au aratat si la TV fenomenul. Va las pozele facute de Marc.

Miniaturi atasate

  • f14febe2-c2e0-4964-b4fd-432b1743dedc.jpg
  • 6f3a845a-4e25-469e-8efd-43023a7ad685.jpg

Editat de roli25, 31 ianuarie 2023 - 13:06 .


#215
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.840 mesaje

Postat 31 ianuarie 2023 - 18:27

Roli, se numeste halou, am văzut și eu de câteva ori aici, am și fotografiat. 
 

Laura, felicitări Biancăi și echipei! 
 

Eu sunt acasa de ieri, răcita. Am răcit in Dubai, am dus pe picioare acolo și săptămâna trecută la job, dar in we m-a răpus și am zăcut. Sunt tare înfundată in cap, e posibil sa fie sinusurile. Am “comandat” soțului un spray nazal cu cortizon sa văd dacă îmi revin. 
 

Mama are pneumonie, a ajuns la medicul de familie, de acolo la urgenta ca avea saturația de oxigen scăzută. I-au făcut raze, a primit tratament. După 3 zile azi, nu era mai bine, au repetat vizita la medic. I-au schimbat tratamentul, a primit inhalator și altceva de tuse. Sper sa se facă bine. In 5 zile pleacă Silvia acolo și tare as vrea sa își găsească bunica sănătoasă, după ce nu s-au văzut de aproape 4 ani…

 



#216
Laura25

Laura25

    Membru VIP

  • Moderators
  • 20.662 mesaje

Postat 01 februarie 2023 - 09:43

roli, cum sta flacaul mic cu stresul? Fain ca aveti asa zapada.

 

Si noi am facut foarte multe dupa ce ne-am mutat. De fapt eram in santier cand ne-am mutat, nici bucataria nu era gata, am gatit la aragazul pus intr-o camera ce nu era finisata vreo 2 saptamani. Centrala au terminat-o de montat dupa ce ne-am mutat si ne-am incalzit la un calorifer electric cateva nopti.  Noi a trebuit sa ne mutam pt ca  vandusem apartamentul si mai mult de o luna nu am reusit sa obtinem de la cumparatori drept de locuire.  Privind in urma, a fost greu, am muncit foarte mult (eu cu barbatul am pus si parchet, am varuit, el a invatat sa puna gresie si faianta) , dar a meritat din plin. 

 

Mihaela, sanatate multa si tie si mamei ! Drum bun Silviei si sa aiba momente de neuitat alaturi de mama si sora ta! Imbratisari calde! 



#217
silvi8

silvi8

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.360 mesaje

Postat 01 februarie 2023 - 11:38

Bună ziua!

 

astazi am zi scurta, am o programare dupa amiaza asa ca am venit devreme ca aveam multe de facut dar deja sunt in grafic.

 

Nu ne grabim deloc cu mutatul. Dacă ne grabeam puteam deja sa ne fi mutat, cu ceva eforturi, dar nu vad  de ce. Stau asa de bine la mine acasa, cred ca o sa ne fie tare greu si tare dor cand ne vom muta. 

s-au mutat cam jumatate din viitorii nostri vecini iar altii lucreaza acum, ca si noi.

nu ne mutam pana nu e gata tot. nu iau nici mobila nici electrocasnice acolo pentru ca nu se vor potrivi, acolo e alt stil, alte culori ...in plus vreau sa inchiriez si o sa las totul asa cum e. 

o sa iau doar o masa pe care o avem de la bunica sotului si care ne place foarte mult si are si valoare sentimentala. 

cand ne-am mutat in apartamentul in care stam acum veneam din chirie si ne-am mutat cu toate ca era doar un dormitor gata, nici baia si nici bucataria nu erau terminate. la baie a fost o problema si am stat la mama o luna, eu cu C, eram in cresterea copilului, in concediu si Flo muncea cu baietii.

dar acum nu ne grabeste nimic. 

 

Mihaela, sanatate si tie si mamei! vacanta frumoasa Silviei! pleaca singura? e tare curajoasa! 

 

ce liniste e la noi si cam pustiu...Viviana, nici tu nu ne mai iubesti? de Ioana, Anja, Strumphy, Rall, Velvet nici nu mai zic nimic...Roxana, Miana cred ca ne-au uitat de tot.



#218
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.840 mesaje

Postat 01 februarie 2023 - 12:50

Silvi, pleacă singura. Asta după ce timp de 6 ani a refuzat sa zboare. A exersat in ultimul an de când știe ca va merge singura in SUA. A zburat întâi la Stockholm de câteva ori, durează 30 de minute zborul. A zburat apoi mai lung de Crăciun cu prietenul ei in Polonia si cu noi in Dubai. Ea si-a cumpărat biletele, zboară cu British prin Londra. Va dormi singura la hotel in Stockholm noaptea dinainte. 
Faptul ca lucrează la aeroport a ajutat-o mult in fobie. 

 



#219
roli25

roli25

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.395 mesaje

Postat 03 februarie 2023 - 13:54

roli, cum sta flacaul mic cu stresul? 

Mai bine ma intrebi cum stau eu cu stresul. Ca el n-are nici un stres, ca daca nu inveti, nici stres n-ai. In schimb mi-a mancat mie ficatul si neuronii.  Cu Marc n-am avut batai de cap, da recuperez acum.



#220
Fleurdelise

Fleurdelise

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.927 mesaje

Postat 03 februarie 2023 - 17:24

Mai bine ma intrebi cum stau eu cu stresul. Ca el n-are nici un stres, ca daca nu inveti, nici stres n-ai. In schimb mi-a mancat mie ficatul si neuronii.  Cu Marc n-am avut batai de cap, da recuperez acum.

 

Asa e si fiu-miu, efort minim daca se poate, si foarte relaxat. El va avea examen de admitere in octombrie, dar si notele de la mate si franceza din anul asta scolar conteaza pentru admiterea la scoala secundara (gimnaziu-liceu), la profilul dorit. Daca il imping de la spate, depune efort si el, daca nu, la minim.

Ne stresam noi si pentru ei.




Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Nasterea prin cezariana

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 10:27

  • Alăptare 🤱🏻

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 09:57

  • Burtica 35

    Roxana3001
    - Astăzi, 09:02

  • Tantrumuri bebe 1 si burtica care pune presiune

    Deutzuk
    - Ieri, 22:26

  • Sarcină

    Erika91
    - Ieri, 21:11

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -