Bună ziua!
v-am citit pe fugă, e cam nebunie si lka muncă și acasă. multumesc pentru urari!
vestea, dacă pot să zic așa, e că C e cu piciorul in ghips de vineri. a cazut pe scari cand se ducea la antrenament. am pus gheata, a mai stat asa dar cand am vazut ca se umfla prea tare a dus-o taica-su la spital si i-au pus ghips. pana duminica trebuie sa stea cu el sus, nu are voie sa il puna in pamant deloc. are si o carja si topaie prin casa. noroc ca nu e chiar grav.
partea cea mai rea, pentru ea, e ca rateaza concursul de la Bacau din weekend-ul viitor.
in rest suntem bine. din cauza ei nu am mai mers nicaieri, nici macar la țară, nici la târgul de Craciun...am stat in casă. am împletit un spate de vestă ![[:)]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif)
Roli, nici nu stiam ca nu mai conteaza notele, am auzit ca se discuta dar nu stiam ca e hotarat. eu nu o bat la cap pentru ca vreau sa ia numai 10, vreau sa stie. e drept ca nu tot timpul notele reflecta si cunostintele dar totusi, macar in mare parte, un copil cu note mari inseamna ca stie mai mult ca unul cu note mici.
Mihaela, bafta la job sa gasesti solutia buna. si sa rezolvati si cu masina!
Fleur, ii stiu pe cei la care mergeti la concert. au fost pe la concursuri și pe la emisiuni, sunt oarecum cunoscuti. cred ca o sa fie frumos!