Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Toamna - "un moment magic" cu must must have


235 raspunsuri la acest subiect

#61
velvet

velvet

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.613 mesaje

Postat 17 octombrie 2022 - 11:57

Mi-ar placea sa am si  eu sa povestesc despre copilul/copiii mei, cum faceti voi. dar n-am ce. 

 

va pup. succes in tot si sanatate!



#62
silvi8

silvi8

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.360 mesaje

Postat 17 octombrie 2022 - 13:24

Bună ziua!

 

a fost un weekend cald, parca prea cald pentru perioada asta. Am fost la țară. Am adunat nuci, ne-am jucat cu cainele...adica așa, activitati de relaxare.

 

Am avut la muncă niște situații mai urate. Am mai scris cate ceva si aici, pe ghetar. Unele le-am rezolvat, altele încă mă consumă ...la unele mă gândesc că poate am acționat greșit. Partea bună e că în două luni se termină proiectul la care lucrez și o să fiu mai liberă. Mă gândesc uneori și că am neglijat job-ul nr. 1, cu toate că apoi analizez și constat că am fost la fel de implicată... nici eu nu știu.

 

Încurajată de premiul pe care l-am luat am mai trimis texte la alte concursuri, și de proză și de poezie. Acum am convins-o pe C să trimită și ea un text la un concurs de proză scurtă pentru categoria ei de vârstă.

 

Mihaela, felicitări pentru fotografii. La tine nu este doar o pasiune, chiar ești foarte pricepută și se vede că ai făcut și ceva cursuri. Eu îți admir toate fotografiile.

 

Velvet, îmi pare rău că nu te simți bine, resimt așa de multă tristețe, chiar dacă nu scrii prea mult.  [flo2]



#63
roli25

roli25

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.395 mesaje

Postat 18 octombrie 2022 - 12:10

Ziua buna, cu soare, va doresc! Avem o toamna frumoasa, calda, insorita, asa ca un fel de vara prelungita. Ziua se fac 19-20 gr, dar noptile sunt reci, 4-5 gr. Totul in jur e inca verde. E bine, nu-mi doresc ploi si frig.

In rest totul in linie dreapta, nimic deosebit, in afara de faptul ca vine vacanta de toamna. E binevenita pentru copii, ca fac pauza de la trezitul cu noaptea in cap si pentru mine ca fac pauza de la pachetul de scoala. Suna hilar pauza de pachet, nu? Dar pe mine ma seaca 2 pachete pe zi, mari, consistente, satioase, pentru hranit 2 baieti care nu se satura prea usor, intre 7 - 16. Mi-a venit ideea de afacere "pachetul de scoala" - un loc de unde sa cumperi pachetul in drum spre scoala, mai mic sau mai mare, in functie de ora la care ajungi acasa. Cu sandvisuri, fructe, un dulce simplu facut in casa...nu chipsuri, sticksuri si prostii. As face-o, daca as putea.

Marc pleaca sambata in excursie cu scoala, in circuit Budapesta, Bratislava, Praga, Brno, Viena. Merg multi, vreo 2-3 autocare. Andrei ramane acasa pe vacanta, cu meditatiile.



#64
Laura25

Laura25

    Membru VIP

  • Moderators
  • 20.662 mesaje

Postat 18 octombrie 2022 - 15:18

Ziua buna!  si la noi e inca destul de frumos si cald peste zi, dar noapte se raceste bine. Am facut de cateva ori foc in centrala, nu chiar zilnic. 

 

Roli, excursie cat mai placuta lui Marc! Si Rares pleaca cu un grup din scoala pana la Viena, cu popas la Budapesta. Mie mi se pare tare putin timpul alocat fiecarui oras, dar vad ca la voi traseul e si mai lung cu si mai multe  locuri de vizitat. 

 

Mihaela, felicitari pt fotografiile vandute! Cred ca e tare fain sentimentul sa iti fie recunoscute si apreciate munca si talentul. 

 

silvia, spor la scris si la noi premii!  

 

velvet  [flo2]



#65
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.294 mesaje

Postat 18 octombrie 2022 - 15:36

Servus pinguini

 

LauraNico, sa va traiasca baiatul si sa fie sanatos  [pup]

 

Miha, felicitari  [flo]  [flo]  [flo]

 

Vacanta faina scolarilor. 

 

Mi-a fost rau dupa booster-ul 2, aceleasi reactii ca dupa doza 2: febra, frisoane, fara putere, durere de cap si de muschi  [ups] Marco nu a avut decat durere de cap si de muschi...vineri am dormit pana dupa pranz, dupa a trebuit sa muncesc, erau cateva urgente care nu puteau astepta pana luni...sambata am fost ok, dar nu am facut nimic pana dupa masa, cand am iesit la plimbare cu Marco, am mers pana la mexicani...era cald afara, asa ca mi-a prins bine aerul curat...duminica am fost la restaurant la socrii in oras, au avut un eveniment : carne pe piatra incinsa, muzica...a fost fain, ne-am simtit bine, multi portughezi, am si dansat  [:D]

 

Si la noi e cald si soare, noaptea insa frig...am strans mai devreme frunzele din curte si gradina, am umplut un sac in care intru si eu si Marco  [:D] asta e doar inceputul cu frunzele, vor mai fi de strans. 

 

Acum 2 weekend-uri m-a vizitat fata unei membre de pe DC  [:I] inteligenta si frumoasa (e aici la studii pentru cateva luni, schimb de studenti)...ne-am intalnit in gara in Zurich, dupa am plimbat-o prin oras, am fost sa mancam la mexicani si seara ne-am uitat la Netflix...a dormit la noi...am povestit mult,  am vorbit vrute si nevrute, am ras, mi-a placut mult de ea...am ramas in contact, imi povesteste din cand in cand ce face...e ft talentata la desen, deseneaza orice...a vandut ft multe desene, face si desene la comanda (inclusiv manga)...face si politica si sport..si vorbeste ft bine romana, desi nu e nascuta in Romania si acasa a vorbit doar cu mama in romana..scrie la fel de bine...m-a impresionat si nu pot spune decat jos palaria  [pk] mi-a spus ca sunt non-conformista, ca-i place cum ma imbrac (asa colorat  [ph34r]).

 

Cam atat de pe frontul de vest.

 

O zi faina sa aveti. 


Editat de Ella73, 18 octombrie 2022 - 15:36 .


#66
roli25

roli25

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.395 mesaje

Postat 18 octombrie 2022 - 15:56

 

Roli, excursie cat mai placuta lui Marc! Si Rares pleaca cu un grup din scoala pana la Viena, cu popas la Budapesta. Mie mi se pare tare putin timpul alocat fiecarui oras, dar vad ca la voi traseul e si mai lung cu si mai multe  locuri de vizitat. 

 

Merci, la fel lui Rares! La Marc excursia e toata saptamana, dar oricum e traseu lung si multe de vazut. El a mai fost cu noi si multe obiective le-a bifat deja. In Praga si Viena ii lasa sa-si aleaga singuri obiectivele la care vor sa mearga. Rares va avea timp de vizite pe indelete, daca merge doar in 2 orase.



#67
Laura25

Laura25

    Membru VIP

  • Moderators
  • 20.662 mesaje

Postat 18 octombrie 2022 - 16:22

Stau o noapte in Budapesta, 2 in Viena si inca o noapte in Ungaria la intoarcere intr-o statiune balneara. doar 4 nopti sunt cazati in afara tarii. Si cu 2 zile pe drum (nu au cazare in tara, vor sta in autocar f f multe ore). 



#68
roli25

roli25

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.395 mesaje

Postat 18 octombrie 2022 - 17:03

Ei calatoresc noaptea la dus si intors, iar cazarile sunt 3 in Praga si 2 in Viena. In Budapesta, Brno si Bratislava, petrec cateva ore in tranzit. Nu le duc grija ca e obositor, cu siguranta se vor distra si vor face multe lucruri faine. Eu ma bucur ca in liceul lui se fac astfel de excursie, ca nu sunt multe cele care fac.



#69
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.840 mesaje

Postat 18 octombrie 2022 - 21:52

Ah vacanța, excursii…ce frumos! Sa petreacă frumos copiii voștri, Roli și Laura. 
 

Eu am avut doua zile super pline la job, însă lucrez și săptămâna asta doar 4 zile, am timp sa ma recuperez. Apoi doua săptămâni pline și am concediu 2 săptămâni, când plec in Florida. Sunt tare nerăbdătoare. E prima data când călătoresc singura așa departe. Mi-e puțin groaza de zborurile lungi peste ocean. Încolo va fi ziua deci ma voi uita la filme :). Înapoi va fi noaptea, îmi va fi greu sa dorm. Nu prea pot dormi in fund, când calatoream îmi puneam capul pe picioarele soțului. Trebuie sa am capul jos ca sa pot dormi…măcar știu ca am loc la geam in toate zborurile, așa am ales.  
 

Noutăți nu am, toate bune și frumoase. 
 



#70
silvi8

silvi8

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.360 mesaje

Postat 19 octombrie 2022 - 07:40

Bună dimineața!

 

și la noi e frig noaptea, chiar dacă ziua e soare și plăcut. noi avem caldura in sistem centralizat asa ca mai dureaza pana dau drumul. deabia ieri au pus un afis cum ca ar face probe in weekend. 

seara am mai bagat in priza caloriferul electric. socrii au facut sambata foc in soba. 

la noul apartament vom avea centrala proprie. sunt cam amarata ca nu ne mutam. am vecini care deja si-au amenajat, au apartamentele gata si asteapta receptia in noiembrie ca sa se mute. noi nu am facut nimic. 

 

ce bine ca baietii se bucura de viata de liceu. sa aiba excursii frumoase și Marc și Rareș!

 

Laura, ms [flo2]

 

Ella, asa deci, cat e Marcia plecata ti-ai gasit o alta „fiica„ [:)] nici nu ma mir ca i-a placut de tine.  [flo2]

 

Mihaela, te cred ca ai emotii pentru calatoria lunga, peste ocean, dar...ce bine o sa fie sa iti vezi mama si sora și mai ales pe zana mică. Merita! 

 

eu tot caut pian pentru mica. a pus doamna un link cu un pian pe care il recomanda doar ca nu l-am luat atunci si la doua zile dupa nu mai este in stoc. l-am cautata si la alte magazine si nu il mai gasesc. m-am uitat ieri sa iau ceva similar dar nu ma prea pricep. cel pus de doamna era aproape 900 lei. ce gasesc eu sunt dublu sau chiar mai mult.

in rest nu ma laud cu nimic.

 

zi buna!




Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Tantrumuri bebe 1 si burtica care pune presiune

    Deutzuk
    - Ieri, 22:26

  • Sarcină

    Erika91
    - Ieri, 21:11

  • Cum am aflat că sunt însărcinată?

    Ana1298
    - Ieri, 18:14

  • Prin Italia cu bebe in burtica

    Pau26
    - Ieri, 14:55

  • Ma copleseste oboseala

    ZDenisa
    - Ieri, 14:42

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -