Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Toamna - "un moment magic" cu must must have


235 raspunsuri la acest subiect

#201
silvi8

silvi8

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.360 mesaje

Postat 17 noiembrie 2022 - 16:27

Bună ziua!

 

Mihaela, ai ajuns deja acasă? te asteptam cu impresii! Zoe e foarte frumoasa! toata lumea vad ca a remarcat carliontii [flo2]

 

Anja, felicitari! ma bucur ca esti pe val. succes pe la conferinte pe unde mai mergi si bafta baietilor cu facultatea!

 

Ella, ma bucur ca ajungi la ai tai. si pentru Revelion imi plan planurile tale!

 

eu sunt bine acum dar am inceput saptamana la spital. nu stiu exact ce mai am acum...din pacate si Iuli a fost cu un virus ceva, luat de pe la scoala cred asa ca a stat acasa o zi si a doua zi a lovit-o pe cea mare si ieri a stat si ea in pat...azi pare ca ne-am revenit toate. sper!



#202
monicabo

monicabo

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.190 mesaje

Postat 17 noiembrie 2022 - 16:57

Silvi, multa sanatate! Au inceput sa circule virusuri de tot felul si se transmit...  Toti medicii spun ca anul asta virozele lovesc mai tare decat in alti ani. Parerea mea este ca intr-un fel sau altul, totul are legatura si cu perioada de restrictii si izolare impusa de pandemie. Ok, am stat la cutie, virusurile nu prea au circulat.....iar acum se "razbuna" ca au dat de noi iarasi in comunitate. Dar nici online for ever nu mai puteam sta.... sper totusi sa nu fie asa de rau toata iarna.

 

Mihaela, foarte draguta Zoe. Sper ca ai ajuns cu bine acasa.



#203
Ioana_Pos

Ioana_Pos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 18.083 mesaje

Postat 17 noiembrie 2022 - 18:19

Incep cu comentatul: de ultima oara pana azi nu am putut sa ma mai logez, iar acum nu ma lasa sa citez. Aveti si voi probleme cu forumul pe telefon?

 

Silvi, am facut salata aia cu sfecla de doua ori deja, e buna dar cam grea. ‘Campioni la Lasata Secului’ :))))

 

Anja, felicitari! Bine-meritat premiul la ce povesteai ca faci la munca. Bravo!

 

Ella, distractie placuta la parinti. Sa ne zici ce fetze au facut.

 

Mihaela, distractie placuta in continuare.


Editat de Ioana_Pos, 17 noiembrie 2022 - 18:41 .


#204
Ioana_Pos

Ioana_Pos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 18.083 mesaje

Postat 17 noiembrie 2022 - 18:22

Silvi, bine ca sunteti ok. Vad ca si aici e o gripa pacatoasa, ne-a tuflit bine pe cativa la munca



#205
Ioana_Pos

Ioana_Pos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 18.083 mesaje

Postat 17 noiembrie 2022 - 18:42

Nush cum sunteti voi, dar eu abia astep sa pun niste luminite prin casa. Am pus deja 2 lampi cu stea, de-alea de la Ikea ca tare repede se intuneca.



#206
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.840 mesaje

Postat 18 noiembrie 2022 - 14:18

Buna dimineața! (Ziua între timp, ca a durat pana am scris mesajul :)).
 

Am ajuns ieri după prânz acasa, am dormit aproape non stop de atunci. Încă sunt zombi. 
 

Am petrecut minunat cu Zoe care este o adorabila. Nu am cuvinte sa o descriu. Știam oarecum ca e așa Pt ca am vorbit de câteva ori pe Skype. Dar nu e același lucru ca și sa fiu acolo cu ea mai multe zile. Nu a vrut sa plec, a plâns când a văzut ca ccc chiar plec. I-am spus ca ma așteaptă Ovi acasa. Pe el nu îl cunoaște fizic și mi-a spus ca Ovi e urat și nu are par, sa nu plec la el. E foarte isteață, foarte activa, mereu se joaca, rade, nu sta locului o clipa. Dar e o bucurie sa fii cu ea. Mereu ma solicita (Mihaeiaaaa…nu îl pronunța pe L) sa ne jucam, sa o gâdâl, sa sărim, sa…Un singur lucru i-a zis surorii mele ca nu ma va lasa, sa o iau in brațe :)). Și așa a și fost. M-am oferit de mai multe ori și de fiecare data am primit un refuz ferm. O singura seara a cerut sa o iau eu din scaun la restaurant ca sa poată fugi in jurul mesei :). Am fost onorata :). 
 

Da, buclele ei sunt atracția nr.1 pt toată lumea. Peste tot pe unde am mers, lumea se oprea și ii lauda buclele. Shirley Temple nr.2 :). Am asistat și la o baie, cu spălat pe cap. E un proces întreg cu buclele, trebuie mult balsam ca sa poată fi pieptănate. După ce se usucă nu se mai pot pieptăna decât umezi ca sa se refacă după dormit. I-am cerut voie sa o mângâi pe bucle, căci ea era foarte curioasa de ce vreau asta :)). 
Cred ca am mai scris ca vorbește perfect românește. Înțelege engleză basic și cu tatăl ei vb engleză dar puțin. A început de o săptămâna sa meargă 3 zile la grădinița, câte o jumătate de zi și acolo va învăța engleză. 
Vara viitoare vin cu toții in Europa și câteva zile și la noi. 
 

Am avut timp sa stam la povesti cu sora mea, ne-a prins la amândouă foarte bine. Și cu mama la fel. A fost o vizita ce mi-am dorit-o demult. Însă niciodată nu am avut curajul, pana acum, sa călătoresc singura. Am avut ceva emoții cu uraganul Nicole, la dus. Stăteam in avion si ma gândeam ca dacă mor, mor fericita :). Dar a fost foarte Ok aterizarea, pilotul a fost mândru de el si ne-a spus ca avioanele astea mari si moderne (un airbus 350) se pot ateriza și pe vânt puternic fără sa simțim mai nimic. 
Inapoi a fost foarte Ok călătoria, nicio întârziere, totul in grafic. A ajuns și valiza de cala. A fost super călătoria și concediul. 
 

A fost cald tot timpul, in timpul zilei mult prea cald Pt mine. Am fost la plaja o zi in Key, in rezervația naturală Bahia. M-a impresionat mult zona Key, e oarecum similară Gotlandului. Neindustrializat, natura protejata, foarte frumos. Key West e frumos, dar nu mi-a plăcut Pt ca e un focar Pt petreceri. Lumea merge acolo sa bea de dimineața pana seara…

Am vizitat și casa lui Hemingway și muzeul de fluturi, unde Zoe a fost in culmea fericirii. 

Sora mea locuiește la casa, la 2 ore de Miami, in nord. Intr-un orășel mic, numai de case. Are piscina care Pt mine a fost ca in paradis. Sa ma trezesc dimineața și sa pot înota o jumate de ora. Sau sa venim seara de la cumparaturi și sa pot face același lucru pe întuneric, a fost cel mai plăcut lucru din lume :). Piscina e încălzită de panouri solare, seara e mai calda decât dimineața :).

 

In Miami nu am vrut sa merg in downtown, am preferat tot natura și plaja, in Miami South Beach. M-am simțit ca in filme, plimbându-ma pe aleea aceea cu palmieri. Apoi am mers pe plaja și am testat apa, era caaalda. Nu aveam costumul de baie cu mine, ca m-as fi aruncat in valuri :). 
 

Cam atât pe scurt :). 



#207
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.840 mesaje

Postat 18 noiembrie 2022 - 16:03

Anja, multe felicitări! Succes in continuare, ma bucur ca ti-ai găsit vocația :). Succes băieților! 
 

Ioana, noi vom împodobi we viitor casa, e primul Advent. Abia aștept sa pun lumini peste tot, stele in geam. Doar bradul îl vom lua înainte de Crăciun. 
 

Am citit tot ce ați scris dar încă sunt zombi cu somnul. Îmi vine sa adorm pe mine, dar îmi voi pune niște scobitori sub pleoape :)). 
 



#208
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.840 mesaje

Postat 19 noiembrie 2022 - 12:04

Ella, cumnatul meu are un Mustang decapotabil cu care a venit in Key. M-a întrebat dacă vreau sa văd cum e in el, dar nu am fost curioasa :). Nu știu de ce, e vânt, e prea soare direct in cap, deh, mofturi…

Sa petreci frumos cu ai tai de Crăciun! 

 

Azi dimineața ne-am trezit cu 10 cm de zăpada și ninge in continuare. E totul alb, alb…și o liniște…

Al meu n-a apucat sa schimbe cauciucurile încă, avem rezervat restaurat la cina, vom lua un taxi.

Mâine e ziua lui. I-am luat un trabuc cubanez și o carte de-a lui Hemingway de la el de acasa. Plus câteva tricouri de la outlet. 
Azi e ziua prietenului Silviei. Au plecat de dimineața in Stockholm sa îl sărbătorească împreuna cu familia lui si apoi cu prietenii. Împlinește rotund ceea ce aici e mare eveniment.
Iar marți e ziua Dianei. Nu voi putea fi cu ea, dar am petrecut o jumate de zi împreuna, înainte sa plec in Miami. 
In 2 săptămâni e ziua mamei mele. Mi-a prins tare bine sa o văd, e sănătoasă, in putere, are grija de Zoe deși împlinește 78 de ani. Am întrebat-o dacă se mai întoarce acasa și a zis ca nu crede. Are tot ce vrea acolo la sora mea. Și sora mea are nevoie de ea, se simte folositoare și asta o tine in forma. Are green card dar problema e cu asigurarea medicală, care încă nu e rezolvată. Va merge in Ro in vara când vin in vizita la medicul ei de familie. Are medicamente Pt tensiune pe care le primește din Ro. 
 

In Ianuarie plănuim o săptămâna in Dubai. Silvia vrea sa vina si ea cu noi. Va puteți imagina? :))) 

 

Sâmbăta frumoasa va doresc! 
 



#209
Ioana_Pos

Ioana_Pos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 18.083 mesaje

Postat 20 noiembrie 2022 - 15:57

La multi ani pt Ovi!  [fiesta] Multa sanatate si zile senine! (Si cu zapada iarna, sa fie frumos si alb)

 

Si la multi ani pt prietenul Silviei! Multe aventuri frumoase sa aiba! 



#210
Fleurdelise

Fleurdelise

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.921 mesaje

Postat 20 noiembrie 2022 - 19:18

Salutare, noi ne uităm la primul meci de la Campiionatul mondial de fotbal, Qatar-Ecuador. Ecuadorul a marcat goluri frumoase, incluzând și primul, anulat.

De dimineață am ajuns și la clinica de urgență, Eric are amigdalită, săracul nu poate vorbi de durere în gât. Toată săptămâna a bolit cu febră. Un virus luat bineînțeles de la școală, complicat cu infecție. A primit antibiotic.

 

A venit și la noi iarna cu vreo 5cm de zăpadă. Au apărut brazii de Crăciun, miroase frumos, decorații și muzică de sezon în magazine.

 

Am văzut și eu scumpetea de nepoțică a Mihaelei. Auzi la ea, "Ovidiu e urât și fără păr" ha ha. O să fie funny când îl va cunoaște în persoană. Sănătate și putere mamei tale, sora și nepoțica sunt norocoase că o au. Și tu.

La mulți ani tuturor sărbătoriților!

 

Ella, frumos program de sărbători. Și noi suntem singurei de sărbători, prietenii pleacă în fiecare an, am pleca și noi dar deocamdată prețurile sunt prohibitive. Visez la mare, la soare, pozele din vacanță ale Mihaelei m-au stârnit. 

 

Silvi, sănătate ție și fetelor, sper că v-ați revenit.

 

Anja, felicitări pentru premiu și baftă studenților.

tăi. Pentru cină, aici sunt servicii cu abonament care-ți aduc rețeta rapidă și ingredientele proaspete să prepari cina rapid. Eu nu am încercat încă.

 

Repriza a 2 a.




Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Progesteron in sarcina

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

  • Dermatita atopica

    MGeorgi30
    - mar 02 2024 13:10

Last Blogs

  • Morfologie trimestrul 1

    ZDenisa
    - Ieri, 22:56

  • Morfologie trimestru 1

    Mica13
    - Ieri, 20:46

  • 6 luni

    EusebiaRalu
    - Ieri, 19:29

  • Vitamine preconceptie si in sarcina

    Deutzuk
    - Ieri, 14:03

  • Pregătindu-ne pentru sosirea micuÈ›ului

    AdrianaBlo
    - Ieri, 13:30

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -