Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Apa proaspata pentru flori si cafea pentru pinguini


732 raspunsuri la acest subiect

#621
Fleurdelise

Fleurdelise

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.921 mesaje

Postat 03 septembrie 2022 - 20:22

Multumesc pentru urarile la inceput de an scolar.

 

Urez si eu tuturor puilor de pinguin un an scolar bun, cu rezultate frumoase si cat mai putin stres. Am auzit ca sunt multe schimbari anul asta, nu stiu detalii dar sper sa fie spre bine. Nu mai sunt teze, medii?

 

Eric a inceput si el clasa a cincea si, da, invata in continuare la scoala unde predau.

 

Monica si Roli, sa va fie de bine vacantele, eu am fost la Istanbul o singura data, in adolescenta cu parintii. Din Turcia am amintiri amuzante. Am fost cu masina si, la vama la intrare, vamesul m-a cerut de nevasta lui taica-miu, ii oferea nu stiu cate capre, oi.... Aveam 15 ani.

Istanbulul mi-a placut mult, intr-adevar, viu, aglomerat si colorat. Partea asiatica e o lume aparte cu bazarul, aveam impresia ca e un labirint din care nu mai iesim. Fiecare vanzator ne imbia cu ceai, suc, cafea si dulciuri. 

Imi amintesc de sabia lui Stefan cel Mare (intre timp a fost adusa in tara, nu?) si de poarta spre Bosfor a palatului Dolmabahce, care este magica. e foarte frumos, cu trepte de marmura albe care coboara in mare.

 

M-am intins si trebuie sa plec cu baiatul la cumparaturi. E inca foarte frumos si cald, ador luna septembrie.



#622
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.840 mesaje

Postat 04 septembrie 2022 - 20:55

Buna seara! 
 

Sa mai dau și eu de știre pe aici :). Am citit dar nu am avut chef de scris. Sunt Ok, lucrez deja 100% de o luna și e Ok. Am avut și un conflict cu predecesoarea mea doar Pt ca mi-am tras foarte clar limitele și nu a fost Ok Pt ea. Dar eu am fost Ok, ea nu și-a cerut scuze și nici nu a mai vb despre asta. E problema ei. Tot ce s-a întâmplat este ca mi-am pierdut încrederea in ea și respectul. Și am căpătat încredere in mine. :)

 

In alta ordine de idei, ne-am luat mașina noua. E tot Audi A4 dar e sedan și e Quatro (are tracțiune pe toate rotile). E plină de electronica și e automata. Am condus-o deja și trebuie sa ma concentrez serios :). De mâine vom avea numai o mașina. Al meu merge in Ro cu celălat Audi, l-a vândut familiei verișoarei lui. Silvia are SAAB-ul. Iubirea mea :). 
 

Azi am fost și am votat. Votul e duminica viitoare dar cei ce doresc pot vota in avans timp de 2 săptămâni. Cum al meu nu va fi acasa in ziua votului, am votat azi amândoi. 
 

Aici e toamna deja, a venit brusc in ultima zi de August, după ce am avut 29-30 de grade. Îmi place, e plăcut si ploua. Îmi place tare mult cand toată aglomerația si agitația verii se linisteste. 
 

La job avem o șefa noua, e tânăra, îmi place de ea. Sper sa aduca un suflu proaspăt. E mare nevoie. 
 

Astea fiind scrise, va doresc o săptămâna minunata! 
 

Ah, sa va fie de bine concediile! Și un an școlar plin de succese copiilor! 



#623
Laura25

Laura25

    Membru VIP

  • Moderators
  • 20.643 mesaje

Postat 04 septembrie 2022 - 21:04

Sa va fie de bine vara si concediile! 

Mult succes copiilor in noul an scolar! Sa fie unul plin de prieteni, descoperiri frumoase, satisfactii si realizari! 

 

 



#624
roli25

roli25

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.395 mesaje

Postat 05 septembrie 2022 - 12:46

Succes si un an scolar frumos, tuturor copiilor!



#625
roli25

roli25

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.395 mesaje

Postat 05 septembrie 2022 - 12:48

 

Imi amintesc de sabia lui Stefan cel Mare (intre timp a fost adusa in tara, nu?) si de poarta spre Bosfor a palatului Dolmabahce, care este magica. e foarte frumos, cu trepte de marmura albe care coboara in mare.

 

Nu. Originalul e la Istanbul, in palatul Topkapi. La noi este o copie, donata de statul turc.



#626
roli25

roli25

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.395 mesaje

Postat 05 septembrie 2022 - 17:23

Joi ne-am intors si noi din vacanta si pana duminica am tinut-o tot cu musafiri. Azi am inceput scoala, nu foarte fresh. Vacanta a fost plina de vizite la cetati temple grecesti, pt. ca Turcia e plina de vestigiile Greciei antice, muzee, orase colorate si pline de viata, presarata cu plaja, baie, plimbare cu barca pe mare o zi intreaga si activitati sportive pentru baieti. Au fost cu ATV pe munti si prin sate fantoma, au facut scufundari, iar Marc s-a dat cu parapanta de pe un munte de 2000 m pana pe plaja. Am fost pe plaje pitoresti unde se plimbau mistretii printre umbrele sau unde erau cuiburi cu oua de testoase marine. Ultimele zile in Istanbul, am umblat de dimineata pana seara. Au ramas multe de vazut si facut pentru o vacanta viitoare. Am avut vacanta hiperactiva, fara odihna, am batut 4000 km, dar am venit mai bogati (nu material) si cu bateriile incarcate.


Editat de roli25, 05 septembrie 2022 - 18:37 .


#627
silvi8

silvi8

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.360 mesaje

Postat 06 septembrie 2022 - 09:26

Buna ziua!

 

V-am zis ca ma intorc pe 6 septembrie si iata ca m-am intors! [:)]

 

Multumesc pentru urari, am avut o vacanta frumoasa si multumesc Ella  [flo2]

 

In vacanta a fost foarte bine, nici nu am cuvinte sa descriu. Primele zile au fost cu salina, strand, plimbari iar urmatoarele au fost in padure. Va recomand cu tot dragul, green property se numeste. Noi am stat la in cabana vanatorul. Ne-am plimbat prin padure, am facut febra musculara de la cat am plimbat-o pe mica cu bicicleta, am jucat tenis si am stat la soare [:)]

 

Ieri a fost prima zi de scoala a Iuliei. A fost cu emotii dar cred ca va fi bine, ii place doamna invatatoare. Astazi o ia dna T la 10.45 si de maine program normal. La C nu a fost cu emotii, s-a reintalnit cu colegii dar s-au vazut si in vacanta, au fost in tabara, saptamana trecuta s-au intalnit cand si-au luat manualele si au mai stat impreuna in parc. 

 

Chiar in ziua in care am plecat in concediu am primit o veste care m-a surprins foarte tare. Am primit un premiu la un concurs de proză la care si uitasem ca am trimis text [:)] Astazi am primit si diploma. 

 

Am citit despre concediile voastre minunate. Ma bucur ca toata lumea s-a relaxat si si-a incarcat bateriile. 

Mult succes tuturor, indiferent de continent, in noul an scolar! 

 

Mihaela, ma bucur ca ai mai multa incredere in tine, ca muncesti 100% si faci fata bine. Sper ca acum dupa concediu sa fiu si eu mai bine. Ai grija de tine! succes si Silviei pe noul drum [flo2]



#628
Laura25

Laura25

    Membru VIP

  • Moderators
  • 20.643 mesaje

Postat 06 septembrie 2022 - 10:09

Silvia, mult succes Iuliei la scoala, sa ii placa si sa isi faca prieteni multi!  Bafta si Crinei, sa fie un an bun! Felicitari pentru premiu! Ce de talente ascunse ai tu!  [flo2]

 

roli, succes baietilor! Ati avut super-vacanta! Ma bucur pentru voi.

 

 

viviana, cred ca stiu ce spui despre adolescentii din generatiile astea. Ma uit la ai mei si la copiii prietenilor din jur ... Greu, fraaate!! Greu! 

 

Noi in weekend am avut musafiri pe sora, cumnatul si nepotica mica. Ne-a stors de energie in timp ce ne-a umplut casa de ras, veselie si dragalasenie. O dulceata de copil! Duminica am fost invitati la sarbatorirea vecinului nostru cu care ne intelegem cel mai bine dintre toti. Implineste 80 de ani si i-a organizat fata lui petrecere la restaurant cu rude si prieteni. Emotionant si frumos. Sper sa ajung si eu la varsta lui, la fel de energica si lucida. 



#629
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.293 mesaje

Postat 06 septembrie 2022 - 16:42

Succes scolarilor in noul an  [pk]



#630
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.840 mesaje

Postat 06 septembrie 2022 - 16:57

Ziua buna! Ma odihnesc, e bine sa fiu singura, am timp de mine :). 
 

Am fost azi Pt prima data, cu mașina cea noua la job. Am și parcat-o lateral, e mult mai simplu decât la cea veche, Pt ca asta are senzori de parcare in toate direcțiile și nu mai trebuie sa ma uit in spate, văd pe ecran :). In plus se oprește in panta dacă am frânat de tot, nu trebuie sa țin piciorul pe frâna. La fel și la semafor, stau doar cu piciorul pregătit pe acceleratie :). E tare ușor volanul, se mișca super fain. Dacă o pun pe pilot automat, adică sa tina o anumită viteza, tine și distanta la 3 secunde fata de mașina din fata și dacă se oprește cea din fata, se oprește singura și a noastră, apoi pornește singura, fără sa fac eu nimic :)). Mai are o grămada de chestii, le voi descoperi încet încet :). 

Ieri am vb trei ore jumate cu sora mea, cu mama și cu cea mică, e atât de drăguța! Face trei ani in 2 săptămâni și vb non stop :)). Doar in românește, cu tatăl ei vb in engleză puțin. Abia aștept sa merg la ei, in 2 luni! 
 

Azi împlinim 15 ani de când am ajuns pe Gotland. Au trecut cumplit de repede, as vrea sa opresc timpul! 

 

Roli am pus iar castraveți murati după rețeta ta, e minunata! 
 

Trebuie sa îmi gătesc ceva de cina. Ceva cartofi țărănești ca mai am piept de pui de duminica. 
 

Seara faină! 




Panic Questions

  • Cum să scap rapid de ciuperca picioarelor È™i unghiilor?

    MaryJane999
    - Astăzi, 14:34

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Analizele au arătat o deteriorare a stării ficatului. Ce să fac?

    MaryJane999
    - mar 21 2024 12:16

  • Progesteron

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

Last Blogs

  • Vitamine preconceptie si in sarcina

    Deutzuk
    - Astăzi, 14:03

  • Pregătindu-ne pentru sosirea micuÈ›ului

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 13:30

  • Morfologie 2

    Erika91
    - Astăzi, 12:04

  • Locul de muncă È™i sarcina

    Ioone
    - Ieri, 23:41

  • Kinetoterapie

    Vasilescu Georgeta
    - Ieri, 23:32

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -