Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Apa proaspata pentru flori si cafea pentru pinguini


732 raspunsuri la acest subiect

#361
roli25

roli25

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.395 mesaje

Postat 06 iulie 2022 - 11:55

 Seara au plecat toti imbracati la 4 ace la filmul cu minioni. Cica e un trend sa mergi la camasa si cravata la filmul cu minioni. 

Asa s-a dus si al meu. L-am intrebat, unde pleaca asa, la nunta?  [:D]



#362
silvi8

silvi8

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.360 mesaje

Postat 06 iulie 2022 - 12:00

LauraNico, refacere rapida nepotului!   [flo2] bafta cu admiterea!

 

Laura, cam asa e si la mine, doar ca noi avem in gradina inclusiv rosii coapte. La noi e mai cald.  [:)] La multi ani nepoticii tale. Sa fie sanatoasa si norocoasa! Si al meu face 1 an luna asta. 

 

Ioana, multumesc de intrebare, suntem bine si sper sa fim de acum.  [flo2]



#363
monicabo

monicabo

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.190 mesaje

Postat 06 iulie 2022 - 13:52

LauraNIco, multa sanatate nepotului!

Si noi tot astazi am depus pt liceu.

 

Laura, eu rezist cu caldura, nu prea am probleme, eu sunt rea de frig, acolo ma vait :)))

Normal, mi-e cald, transpir, as vrea sa fie putin mai racoare sau sa adia vantul, dar e ok. Nici aer conditionat nu tin musai, daca sunt singura, fac economie la curent :)))

Oricum am inteles ca de maine se mai racoreste, mai ploua...

Si noi ne uitam la tenis, la Wimbledon. Mai urmarim la TV campionatele de natatie juniori si pe net un campionat european de juniori U18, la atletism. Mai stie Andreea cateva fete care sunt cu 1-2 ani mai mari decat ea. 



#364
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.840 mesaje

Postat 06 iulie 2022 - 14:54

Ziua buna! 
 

Ne-au plecat musafirii aseară, a fost bine cu ei. 
 

Eu îmi trăiesc ultimele zile de medical :). De luni încep 100% și parca am un nod in stomac. Era bine sa plec mai devreme și sa am câteva ore doar ale mele. Dar peste o săptămâna sunt in concediu, vin Diana și prietenul ei la noi, apoi noi plecam peste doua săptămâni in concediul nostru. Va fi o vara plină. Pe când venim înapoi, la mijloc de August, e gata vara. 
 

Nimic special altfel, in oraș e Nebunie, e săptămâna politica și tocmai ce voiam sa ies și eu sa ma înghesui, când a fost înjunghiată o femeie, acum 30 minute. Parca mi-e frica sa mai merg. Ideea era sa merg sa fotografiez, Pt o tema de la cursul foto. Trebuie sa fotografiem un eveniment, dar probabil voi sari peste, oricum sunt in concediu când avem acel curs. 
 

Săptămâna frumoasa mai departe! 
 



#365
roli25

roli25

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.395 mesaje

Postat 06 iulie 2022 - 16:11

Mihaela, concediu frumos sa aveti!



#366
Fleurdelise

Fleurdelise

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.921 mesaje

Postat 06 iulie 2022 - 17:32

Salutare,

 

Eu pe acasa singurica, mai trebaluiesc, ma mai odihnesc.

Am inscris copilul la tabara de zi de fotbal, e aici la 5 minute de noi, la centrul comunitar, poate merge si veni pe jos. Se plictisea acasa.

 

Vreau sa-i multumesc Vivianei, care cu titlul de capitol si recomandarea m-a facut sa citesc Valérie Perrin, Changer l'eau des fleurs. Demult n-am mai citit o carte (groasa!), fara s-o pot lasa din mâna. Hipnotica. Vreau sa caut acum celelalte titluri ale ei, de care am auzit tot numai de bine: Les oubliés du dimanche, cu care a luat premiul francez pentru prim roman, si Trois.

Cam cu asta ma ocup, citit, gospodarie, din cand in cand piscina cand e cald si frumos, m-am inscris de fapt la doua cursuri la piscina, initiere la inot si aquaforme. Problema e ca la noi e o vara destul de racoroasa si ploioasa, de fapt pentru mine e perfect ok, nu suport canicula. O zi ploua, o zi e frumos, cam asa, sau ploua noaptea si a doua zi e o vreme superba.

Peste tot miroase a iarba proaspata, azi am condus baiatul la tabara si mai mirosea si a lemn ars in semineu, drumul trece pe langa casele de pe malul apei, avem un afluent al fluviului Saint Laurent pe care e plasata insula noastra, Rivière des Prairies. Vara apreciez cel mai mult zona in care ne-am mutat, e atat de bucolic, linistit, frumos.

 

Vacanta anul asta va fi in mare parte pe langa casa. Mi-e frica de nebunia din aeroporturi. Desigur daca as fi rezervat ceva din timp alta ar fi fost situatia, dar asa nu am ce sa anulez.

Vom face cu siguranta o iesire in saptamanile urmatoare, probabil la Niagara Falls, 2-3 zile, vrem sa vizitam si Marine Land, un zoo acvatic/parc de distractii.

 

In rest liniste si pace. Majoritatea prietenilor si cunoscutilor sunt plecati in concediu.

 

LauraNico, sanatate multa si restabilire rapida nepotului! Mama ta cum mai este?

 

Mihaela, si eu in locul tau as evita aglomeratiile, este mai bine. Ma bucur ca iti incepi si tu concediul in curand si vine Diana. Si Silviei bafta multa in viata independenta ce o va incepe. Wow, o noua etapa, isi incepe viata de adult!

 

Silvi, sper ca esti mai bine cu sanatatea. Plecati si voi in concediu curand?

 

Laura, mare nebunie cu minionii astia, am citit o stire din UK ca au fost inchise niste cinematografe pentru ca tinerii aveau o provocare online sa vina la cinema in gasca imbracati in minioni si sa faca scandal. Ma bucur ca la voi, si la copiii lui Roli, provocarea e alta. Nu strica nimanui sa se imbrace la 4 ace la o iesire la cinema.

Ma bucur ca iti culegi roadele din gradina.

 

La mine in gradina doar cuplul de vecini de jos se ocupa, au plantat tot felul de legume si verdeturi, ma servesc si eu cu verdeturi in special. Eu am plantat doar un leustean de la prietena mea si s-a prins, me happy, doar ca nu creste in ritmul in care as consuma eu leustean.

 

Ioana, ti-am zis ca o sa-ti pierzi gustul/mirosul mai incolo. Mie de-abia recent mi-a revenit, altfel mancam si acuma mancaruri sarate ca naiba, fara sa-mi dau seama. Am citit ca noile astea variante BA 4, 5 au acest simptom. Negativare rapida!

Faine poze, cele care se vad  [:)] . Mi-a placut cea cu lebada si bobocii.

 

Strumphi, cum i-a placut Sophiei ziua de adaptare la secondary? 

 

Zile linistite, fara canicula va doresc.


Editat de Fleurdelise, 06 iulie 2022 - 17:35 .


#367
roli25

roli25

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.395 mesaje

Postat 06 iulie 2022 - 18:24

La mine s-a facut frig! Ieri erau 30 gr,  acum sunt 17 gr. Abia ma bucuram si eu de sandale si rochii de vara.

Sambata mergem in drumetie la cabana Malaiesti si apoi liniste. Duminica, baietii pleaca in tabara o saptamana si de acolo, direct la Sovata cu mama, inca o saptamana.



#368
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.840 mesaje

Postat 07 iulie 2022 - 06:43

Roli, mulțumesc! 
 

Fleur, da…o noua etapa și Pt Silvia dar și Pt noi…e timpul sa își ia zborul. 
 

Nu am mai fost aseară nicăieri. Femeia atacată a fost tăiată in jurul gâtului și a murit. Era medic psihiatru la o instituție naționala, încă nu se știe dacă a fost ținta exactă sau nu. Cel care a atacat-o face parte dintr-un partid nazist. E prima data de când știu eu, când se întâmpla așa ceva la acest eveniment. E trist, cumplit de trist.

 



#369
silvi8

silvi8

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.360 mesaje

Postat 07 iulie 2022 - 08:03

Buna ziua!

 

Mihaela, e socant cand se intampla ceva asa de cumplit chiar langa tine, in zona ta. Sper ca a fost prins atacatorul.

 

Fleur, ma bucur ca esti mai bine. vacanta placuta, chiar daca e pe langa casa. Nici noi nu avem planificat nimic anul acesta. am fost weekendul trecut la mare si o sa mai mergem tot asa cate o zi, doua. noi facem o ora pana in navodari, putin mai mult pana in Constanta  sau daca vrem spre statiuni. 

saptamana viitoare C pleaca in tabata si noi mergem la o nunta si ne-am luat si 2 zile de cazare sa ne relaxam, ca nunta e undeva in delta, are piscina, terase frumoase...

o sa mergem si la munte cateva zile dar nu stiu unde. in august avem de gand dar nu am stabilit nimic. cred ca undeva pe langa o salina...mai vedem.

din pacate anul acesta bugetul de vacanta e foarte limitat pentru ca urmeaza sa ne mutam. am de achitat apartamentul - 50% iar dupa ce il preda dezvoltatorul e la alb...trebuie sa pun parchet, sanitare, mobila, electrocasnice...si iar costa foarte mult. dar nu ma plang, sa fim sanatosi ca se rezolva toate si anul viitor sau in vacanta de iarna poate mergem si in vacante mai frumoase.

 

Roli, vacanta frumoasa baietilor si voua singurei [:)]



#370
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.840 mesaje

Postat 07 iulie 2022 - 09:36

Silvi, a fost prins in 2 minute. A luat-o la fuga, cineva a fugit după el și era plin de lume pe strada. Lumea a strigat sa il oprească și un bărbat de 70 de ani a sărit la el și l-a pus la zid, apoi au ajuns și alții și l-au ținut la pământ pana a ajuns poliția. Bărbatul nu știa ce s-a întâmplat, nu știa ca are cuțit. Ca norocul, atacatorul a scăpat cutitul când a fost împins la zid și nu s-a întâmplat încă o tragedie. Era plin de poliție peste tot, au ajuns foarte repede. 




Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Progesteron in sarcina

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

  • Dermatita atopica

    MGeorgi30
    - mar 02 2024 13:10

Last Blogs

  • Curs prenatal: nastere naturala

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 13:35

  • Morfologie trimestrul 1

    ZDenisa
    - Ieri, 22:56

  • Morfologie trimestru 1

    Mica13
    - Ieri, 20:46

  • Incepem pregatirile

    madalinaiuliana27
    - Ieri, 20:10

  • 6 luni

    EusebiaRalu
    - Ieri, 19:29

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -