Eu tai vinetele in jumatate, le tai coada. Sunt f usor de curatat.
Dupa ce se coc si le curat de coaja, le las la scurs.
#31
Postat 02 mai 2022 - 10:37
#32
Postat 02 mai 2022 - 13:59
Eu tai vinetele in jumatate, le tai coada. Sunt f usor de curatat.
Dupa ce se coc si le curat de coaja, le las la scurs.
La ce temperatura le coci? Pui si pe ventilatie?
Eu le coc infasurate bine in folie de aluminiu, la 220 grade si le curat imediat ce le scot din cuptor. Dar mie nu-mi plac, nu se compara cu cele coapte pe gratar.
#33
Postat 02 mai 2022 - 14:06
Ca sa iti iasa cat de cat ca cele de pe gratar, eu le fac la grill 240 cu ventilatie.
#34
Postat 02 mai 2022 - 20:49
Cam la 21o-220 , fara ventilatie. Nu am mancat niciodata facute pe gril, dar am inteles ca ar capata gust de afumatura.
De ex., nici maioneza nu pun la salata de vinete, cred ca asa m am obisnuit din copilarie si mi se pare f buna.
#35
Postat 05 mai 2022 - 09:19
Samosa si spring rolls
Conopida, brocoli, ardei ,Stir fry cu noodles
Sandwich cu avocado, avocado si sfecla rosie+fetta
#36
Postat 06 mai 2022 - 11:36
Exista un lapte bio cocos+orez care e mai putin caloric decat cel de migdale sau de cocos.
#37
Postat 06 mai 2022 - 13:34
Incercati reteta de tofu crocant cu sos de soia si fulgi de drojdie inactiva.
Tocmai mi-am facut o portie si mananc cu salata. Delicios!
Daca aveti curiozitatea sa incercati, va spun ca cel mai bun tofu e cel de la Kaufland. (este si in Romania)
#38
Postat 22 mai 2022 - 10:18
Mi-a placut situl acesta, cu retete de vara.
https://divainbucata...rapide-de-vara/
Asera am facut guacamole si salata de dovlecei cruzi.
#39
Postat 22 mai 2022 - 15:47
M-am indragostit de gustul coreandrului - desi sunt singura din casa care il accepta.
Il pun in guacamole de casa - e superb. va recomand
#40
Postat 23 mai 2022 - 01:50
M-am indragostit de gustul coreandrului - desi sunt singura din casa care il accepta. Il pun in guacamole de casa - e superb. va recomand
pt mine aproape nu exista mancare mexicana fără coriandr( cilantro) proaspăt.
pun in burrito , Quesadilla, enchilada, tacos, menudo..,
guacamole fac cu avocado, roșii, ceapa, grăunte usturoi, lumea si cilantro
coriadrul boabe măcinat îl folosesc la carne de vita, tocănițe, ii da o aroma deosebita .
Editat de michelle-usa, 23 mai 2022 - 01:52 .