Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Pachețele de primavara cu legume taiate a la (King) Julien


626 raspunsuri la acest subiect

#611
Laura25

Laura25

    Membru VIP

  • Moderators
  • 20.643 mesaje

Postat 25 mai 2022 - 08:54

Fleur, sanatate multa si bafta lui Eric! Nasol cu ploile.

 

Noi din acelasi motiv am anulat rezervarea din weekend. Scopul era sa urcam pe Rarau, la 15 grade max si ploaie toata ziua, nu aveam nici o sansa. Nu stiu ce voi face in weekend, mai ales ca am si vineri toata ziua libera. Imi cam tai venele pe lung.. ma strange casa, curtea, am o senzatie de sufocare si nevoia sa ies. Ieri am fost singura la lac, am iesit pe poarta si m-am dus (cam 4 km dus-intos, dar am mers pe marginea soselei si f nasol a fost cu masini f multe, zgomot, praf. Trotuare nu sunt. Trebuie sa imi gasesc alt traseu, departe de soseaua principala)  Stiu ca am mare noroc cu zona in care stau si in esenta nu am nici un motiv sa ma plang, dar am o perioada cand ma apasa foarte tare ca lucrez mai mult de acasa si nu prea ies in lume. 

 

Mihaela, distractie placuta Silviei si sa aveti un timp cat mai frumos impreuna si cu Diana. Si pisicile mele imi aduc cadouri de astea. Refacere cat  mai rapida lui Winston! 

 

Laura, sanatate multa mamei tale! 

 

 

 

 

Miniaturi atasate

  • 202205241.png


#612
strumphitza

strumphitza

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.666 mesaje

Postat 25 mai 2022 - 11:00

Hello,

 

Nimic interesant de raportat, doar de ale mele obisnuite. Ori flori ori dureri. Ma doare capul de ma termina si numai ce am sunat iar doctorul de familie sa imi faca trimitere sa vad un specialist si nu vrea inca, mai intai sa fac nu stiu ce teste de sange pentru care abia pe 1 Iunie au loc. Dupa aia mai astept o saptamana rezultatul ori mai mult ca saptamana viitoare e Jubileul Reginei de pe 2-5 Iunie si sunt multe zile libere. Sambata am terminat a 2a tura de antibiotice in mai putin de o luna. Nu mai vreau iar antibiotice, vreau doar sa pot manca, sa pot dormi, sa pot trai... 

 

Ieri a fost frig si urat, intunecat si a plouat in rafale puternice, tunat si trasnit. Am avut o zi mizerabila cum a fost vremea afara. Nu puteam sta nici pe fund de dureri, mi-am facut foc in soba si m-am intins pe canapea si acolo am zacut toata ziua. M-am indopat cu ceai si calmante. 

 

Silvi, te imbratisez tare tare si ma gandesc la tine. Nu e usor prin ce treci mai ales cand nici fizic nu esti ok. Te inteleg atat de bine. Sper ca Iuli se simte mai bine azi.

 

Fleur, imi pare rau ca v-a plouat in excursie. Multa sanatate lui Eric si succes la examene!

 

Laura, frumos la tine la lac. Mi-ai facut dor de coltisorul ala de tara... Sper sa gasesti alt traseu sa poti sa te bucuri de raiul de langa casa ta. Te inteleg cu iesitul in lume. Imi pare rau de ploi si anulatul plecarii pe munte, sper sa puteti reprograma. 

 

Monica, tin pumni stransi Andreei! Foarte bine ca iese si face sport si se vede cu colegii la suc, nu sta toata ziua cu nasul in carti. Are nevoie de aer, miscare, socializare. 

 

Velvet, super ca ti-ai programat inca o iesire la sora ta in vara. Cat de mici/mari sunt nepotii tai? Mi-e dor si mie de nepoatele mele din Bucuresti si sper sa ajung sa le vad vara asta. Nu le-am mai vazut de chiar de dinainte de pandemie.

 

Lauranico, multa sanatate mamei si succes la examene!

 

Otilia, sper sa se mai elibereze la tine la job si sa ai ceva mai mult timp liber. Eu nu mai am spinare de toace desi le iubesc dar nu mai rezist. Deja a pus mandra ochii pe pantofii mei, vrea sa ii pastrez pentru ea. 

 

Mihaela, ma bucur sa aud ca ai sefe intelegatoare. Sper sa te simti bine cat mai curand si sa poti reveni la job 100%. Balul Silviei e in aceeasi zi cu street party ul de la noi din sat in cinstea Reginei. 

 

 

Saptamana viitoare are mandra vacanta si nu mai are rabdare sa treaca si vacanta si Jubileul Reginei cu toate festivitatile si activitatile programate si sa se faca odata timpul de plecat in excursie. Nu a mai fost plecata niciodata sa doarma peste noapte in alt loc decat in casa cu noi si are mari emotii, nu mai zic de mine, dar sper sa se descurce. Maine seara avem o intalnire cu profele sa ne dea mai multe detalii despre excursia asta si sa semnam hartoage. Pentru sambata am rezervat bilete sa mergem la Sandringham, casa Reginei, dar daca nu o sa fiu ok ori vremea tot rece nu bat eu sute de mile aiurea. Duminica suntem invitati la vecini la un gratar dar prognoza meteo arata ploi, vant, frig.  Saptmana viitoare o sa fie vacanta si tot felul de chestii organizate cu ocazia Jubileului in sat la noi si la scoala mandrei in satul vecin Mr. si-a luat si el liber toata sapt cat e mandra in vacanta. Luni mergem la Londra, marti la spital am programare la RMN, miercuri la dr de fam pentru teste si de Joi incolo Jubileu, concert, street party&co. 

 

Cam atat de la mine acum. Sa ne reauzim cu bine in curand. 

 

Aveti grija de voi. 



#613
velvet

velvet

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.613 mesaje

Postat 25 mai 2022 - 11:02

[hia]

 

Fleur  [flo2]  sanatate baiatului!

 

Mihaela sa se faca bine cutu minunat! si distractie frumoasa fetei tale!



#614
velvet

velvet

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.613 mesaje

Postat 25 mai 2022 - 11:21

Strumphi  [cupisi]  Imi pare rau ca ai dureri  [:(] sper totusi sa le dea medicii de capat . Nepotii mei au aproape 9 si 5 ani jumate  [:)] trece timpul, mult prea repede, din pacate...



#615
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.840 mesaje

Postat 25 mai 2022 - 14:47

Monica, Mira e pisica tânăra :). Avem un câine și doua pisici. 
 

Velvet, ce frumos ca ai fost sa îți vezi sora și nepoții. Abia aștept și eu sa merg, deși pana in Noiembrie e mult. 



#616
silvi8

silvi8

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.360 mesaje

Postat 26 mai 2022 - 08:56

Buna ziua!

 

Strumphy, sa stii ca de multe ori m-am gandit ca semanam cumva si ca tu ma cam intelegi...din pacate.despre plecatul in excursie eu zic sa nu iti faci griji. sa isi ea cu ea o carte, o jucarie sau un lucru de acasa si o sa fie bine. trebuie sa isi dovedeasca independenta [:)]  C a tot fost plecata iar anul asta merge o saptamana intr-o tabara de aventura, fara curent electric, telefon, internet etc...

 

Monica, am uitat sa iti raspund. nu stiu daca merg la Craiova copiii nostri dar orice stadion e mai bun ca al nostru, cu siguranta asa ca pentru ei e rai cand vin la Bucuresti sau Bacau. la noi alerga in niste conditii mizere. chiar ieri un baietel si-a luxat glezna ...e mai nou si nu  a invatat toate gropile inca...

pe 4 iunie are cros C adr nu stiu daca va putea alerga. ieri a facut o incercare dar a facut doar incalzirea si nu a mai putut. mai are 2 sedinte laser si luni evaluarea la medic dar nu e inca bine.

 

pe 9 iunie are mica petrecerea de final de gradinita. am stabilit ieri detaliile. vor avea toti coronite, au pregatit niste cantecele si apoi mananca pizza si tort. si apoi doua ore la un loc de joaca. 

C are astazi evaluarea la mate. 

trebuie sa merg sa ii ridic si ochelarii noi. 

cam astea sunt noutatile de la mine.



#617
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.840 mesaje

Postat 26 mai 2022 - 11:51

La noi e zi liberă. Afara ploua, e așa plăcut. E liniște, când ploua. Se aude doar ploaia, plus păsările ciripind, e așa plăcut! 
Am un app cu sunete liniștitoare și unul din ele e ploaia. Îmi place mult cum suna. Ploaia și valurile marii. N-am mai fost de asta toamna sa ascult valurile marii, poate ajung in Weekend. Am un loc preferat, e o plaja cu pietre și e pustie :). Nu se poate face baie acolo, e un loc cu curenți puternici. Acolo îmi place sa zac. Ma întind pe pietre și ascult marea. 
 

Azi o sa ies in curte, dacă se oprește ploaia. E plin de buruieni și iarba e mare, al meu e de garda și azi, nu cred ca apuca sa o tundă. Eu nu am energie Pt așa ceva. 

 

Am comandat și cadourile Pt Silvia de terminare, mai am in plan ceva dar vreau sa îl întreb și pe al meu soț ce crede. Și mai am de făcut prânz azi :). In rest, odihna. :)
 

O zi frumoasa! 
 



#618
moon16

moon16

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.503 mesaje

Postat 26 mai 2022 - 22:34

Buna seara,

 

desi mai intru, de scris nu mai am energie. Chloe are pneumonie si doarme rau si putin, si eu la fel, de lucrat a trebuit sa lucrez si sunt extenuata.

Maine voi fi in concediu medical caci efectiv mie dificil sa ma ocup de ea cat timp lucrez, si sper sa fie mai bine. E si intr-o perioada in care se trezeste plangand si arata cu degetelul bau bau imaginar, si trebuie sa ii aprindem lumina sa vada ca nu e.

Initial voiam sa plecam de 1 iunie la mare, dar faptul ca Chloe e bolnava ne-a potolit. Mai trebuie sa trag o fuga in weekend sa le caut costume cu eroi baietilor caci au carnaval/petrecere la gradi. 

Strumphi cum e viata: eu as dormi si in picioare, si tu nu reusesti sa te odihnesti.

V-am imbratisat, ma duc sa pun la spalat, sa fac un dus si apoi imi fac rondul - invelesc baietii si ii dau antibioticul fetei.

Ella petrecere faina!



#619
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.293 mesaje

Postat 27 mai 2022 - 10:52

Moon, sanatate multa piticei  [pup]



#620
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.293 mesaje

Postat 27 mai 2022 - 11:04

Servus pinguini 

 

A fost frumos in tara, mi-am revazut colegii dupa 10 ani (am fost si la intalnirea de 20 de ani), am petrecut ft ft fain cu pinguinii la nucul stramb  [il] am umplut valiza cu bunatati (am plecat cu ea cu 27 kg, am revenit tot cu 27 kg  [:D])...am petrecut timp cu ai mei, l-am scapat pe tata si de tuns iarba (3 ore mi-a luat  [zirea]).

 

Ieri am avut liber, am fost la degustat vin in Wallis; tb sa vina si socrela, dar a venit doar socrul, pt ca ei nu ii era bine...am plecat la 6am si am revenit la 7pm...ne-am dusat si dupa ne-am uitat la Netflix (un serial mexican, are 2 serii, una cu 44 episoade si una cu 38...aproape ca o terminam pe prima  [ph34r]).

 

De azi in 3 saptamani zbor la mandra, de-abia astept sa o vad  [:I] coreenii nu au renuntat la reguli, tb sa fac si test PCR cu 48 ore inainte de plecare si unul cand ajung acolo  [zirea] masti inca poarta la interior...imi tb si viza online, am luat-o...si mai tb un cod QR, acolo inregistrez vaccinul, datele mele, unde stau, cand ajung si cand plec...dupa ce fac testul si am rezultatul, tb sa il inregistrez si atunci primesc codul...testul imi tb si pe hartie, altfel nu ma lasa sa intru in tara  [batcap] noroc ca am acasa imprimanta.

Am inceput sa fac bagajul : vrea mandra sa-i duc diverse de aici, asa ca le-am pregatit deja. Hainele mele le pun in weekend-ul dinainte in bagaj. 

Cand ajung ma duce la un concert kpop  [alcool] nu puteam sa o refuz  [:)]

 

Weekend fain sa aveti. 




Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Progesteron in sarcina

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

  • Dermatita atopica

    MGeorgi30
    - mar 02 2024 13:10

Last Blogs

  • Curs prenatal: nastere naturala

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 13:35

  • Morfologie trimestrul 1

    ZDenisa
    - Ieri, 22:56

  • Morfologie trimestru 1

    Mica13
    - Ieri, 20:46

  • Incepem pregatirile

    madalinaiuliana27
    - Ieri, 20:10

  • 6 luni

    EusebiaRalu
    - Ieri, 19:29

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -