Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Pingüinos felices saluta 2022! Adios 2021!


441 raspunsuri la acest subiect

#41
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 04 ianuarie 2022 - 12:59

Ce frumos cu zapada!

Noi avem 9 grade si soare.

 

Tare repede trece timpul. In galop lasand doar  amintiri care se estompeaza  si ele incet, incet.

Prezentul e cel mai important. Si conjuctiile planetelor, poate?

 

Anul asta "conjuncția Jupiter-Neptun ne îndeamnă către toleranță, bunătate și acceptare și ne ajută să accesăm rezervele psihice și spirituale de care avem nevoie pentru a pune în aplicare principiul moral al respectului necondiționat față de cei din jur."

Oau! 

Cica Jupiter tranziteaza zodia pestilor timp de 6 luni si  ii ajuta sa construiasca o lume mai buna. Poate e timpul sa imi fac un blog.

 

Horoscop 2022 (eastrolog.ro)

 

Am observat ca predictiile astea astrologice nu zic niciodata nimic de rau. Acolo, printre constelatii totul e binne.



#42
ab5174

ab5174

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.395 mesaje

Postat 04 ianuarie 2022 - 19:28

An nou fericit!  [flo]



#43
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.840 mesaje

Postat 04 ianuarie 2022 - 22:15

Seara buna!

 

A venit copila rătăcitoare acasa :). A fost tare bine in Stockholm. Familia prietenului ei au primit-o tare frumos, a fost înconjurată de atenție si s-a simțit bine. V-am spus ca sunt polonezi? Veniți cu câțiva ani înaintea noastră. Sunt tare de treaba si buni din ce povestește Silvia. 
 

Mai e vacanța pana martea viitoare, așa ca mai are timp de relax. Începe apoi ultimul semestru din viața ei de elev. Puh…cum au trecut anii…

 

Aseară am avut iar cursul foto, am avut de făcut trei fotografii la o lampa. Una in care sa nu te gândești la o fotografie, ci sa vezi doar obiectul fotografiat, adică lampa. A doua sa fie o fotografie frumoasa cu aceeași lampa, nu e nevoie sa se vadă lampa in întregime, poate sa nu se vadă deloc. A treia sa fie o fotografie cu aceeași lampa dar care sa îți provoace sa te gândești la tine însăți, sau la cel care a făcut fotografia, sau la lume, etc. A fost foarte interesant sa auzim comentariile la trei poze a câte 40 de participanți :). Și foarte instructiv in același timp. 
Pt data viitoare avem de fotografiat in stilul deadpan artistic. Nu auzisem de așa ceva. Acum îmi trebuie idei :). 

 

Ma pun la un film, seara frumoasa! 
 



#44
Laura25

Laura25

    Membru VIP

  • Moderators
  • 20.643 mesaje

Postat 05 ianuarie 2022 - 08:27

Ziua buna si La multi ani! 

Sa aveti un an bun, cu liniste, sanatate , sa nu pierdem pe nimeni!

Noi am avut un Craciun frumos in familie si un revelion mult peste asteptarile mele de distractiv cu o mana de prieteni. Ne-am revenit un pic si am inceput in forta serviciu, scoala.  



#45
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.293 mesaje

Postat 05 ianuarie 2022 - 16:05

Servus pinguini

 

La noi e frig, 2° azi, dupa ce ieri am avut 16°. Aseara mirosea a zapada, dar a plouat.

 

Am reusit ieri sa schimb decorul in casa, am revenit la cel normal  [:)]

 

Si noi am inceput in forta, dar cum eu lucrez de acasa, e ok. 

 

Am vorbit si cu 2 foste colege de clasa, vin si ele in mai...eram un grup de 4 zapacite, cu una din ele insa vorbesc din cand in cand...pe celelalte le-am gasit pe Linkedin  [:)] cele 2, dupa ce am luat bacul, s-au ras in cap  [:D] tin minte ca ne-am plimbat si cu barca in Herastrau si ele au facut baie imbracate [:-)))] eram nebune rau, cantam in ore, faceam special sa ne dea profii afara...daca o dadea doar pe una din noi, faceam si mai rau, asa ca pana la urma ieseam toate...cand chiuleam, mergeam intr-un bar nu departe de Lazar (Cismigiul nu ne-a atras niciodata, daca am fost in cei 4 ani de liceu de 2 ori acolo)..amintiri de acum 30 de ani..una din ele e medic cardiolog (fara copii), alta stomatolog (are 4 copii)  si una economist (ca si mine..si ea tot o fata are).

De-abia astept sa le revad si sa stam la povesti. 

Din clasa noastra sunt doar cativa plecati, din alte clase ft multi (in general in USA).

 

Gata cu trancaneala, o zi faina sa aveti. 


Editat de Ella73, 05 ianuarie 2022 - 16:06 .


#46
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 06 ianuarie 2022 - 09:28

Iata a venit si boboteaza!

Maine e sfantul Ion. Desfacem bradul si declaram inchise sarbatorile de iarna!

 

Am citit aventura lui Djokovich de la Australian Open.

Nu inteleg de ce i-au permis in primul rand sa participe. Astralia care are cele mai dure si stricte masuri si acu se confrunta cu zeci de mii de cazuri.

 

Apoi despre Djokovich se stie ca e un antivaccinist convins, a facut declaratii publice in acest sens.

Iar delcaratia lu' ta-su - ne batem cu ei pe strazi (cu politia australiana) nu face cinste si arunca o pata pe reputatia lui fiu-sau si asa sifonata.

 

Ce i-aș putea spune acum? Bine, Nole, dacă așa de mult contează pentru tine povestea asta cu vaccinul, atunci bine... Dacă nu ești primit la Melbourne, du-te acasă, mai organizează un Adria Tour la Belgrad fără să respecți niciun fel de norme sanitare, cum s-a întâmplat în iunie, că la Belgrad se poate, ești lăsat să faci ce vrei, încheie-l cu un party sălbatic, așa cum s-a întâmplat în iunie și fii fericit", a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.



#47
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.293 mesaje

Postat 06 ianuarie 2022 - 11:55

Am vazut si eu ieri la stiri: din cate am inteles, era in aeroport in Melbourne, probleme cu viza. Au mai zis ca ar fi avut de 2 ori covid: 2020 si 2021. 



#48
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.293 mesaje

Postat 06 ianuarie 2022 - 11:57

O colega a plecat in Chile, avea test si formular, vaccinata de 2 ori (era inainte de booster). Pt Chile tb sa inregistrezi vaccinul facut in alta tara, altfel nu poti intra (nu lasa decat pe cei vaccinati); ea trimisese totul de 3 saptamani, dar nu primise inca validarea. A sunat la ei, a scris e-mail-uri, nimic. A ajuns in Chile si au trimis-o inapoi, au zis ca le pare rau, dar fara validare nu intra. Cand a ajuns aici, a primit si validarea. 



#49
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.293 mesaje

Postat 06 ianuarie 2022 - 12:02

Acum la stiri : australienii nu il lasa sa intre, il trimit acasa  [pk] el i-a dat in judecata  [zirea]



#50
strumphitza

strumphitza

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.666 mesaje

Postat 06 ianuarie 2022 - 12:51

Brrr.... cu adevarat gerul Bobotezei la noi! [*]

 

Am fost pe campuri la aerisit de dimineata si am ajuns acasa bocna.  [fri]  Cu 2 perechi de sosete de lana groasa incaltata si tot cu degetele inghetate m-am intors. Mi-am lasat cafeaua pe soba ca nu apucasem sa o termin si acum e numa` buna calduta si perfect de baut. Br.. mi-a intrat frigul in oase si o sa dureze ceva pana ma dezghet dar nu conteaza, a fost tare frumos.  [il]

 

Aseara am facut niste paste cu chorizo si un sos de gorgonzola si nu stiu de la ce ma luase o alergie de nu mi-a trecut pana nu am luat o pastila. [ups]  Mandra nu a avut nimic, deci cred ca nu e de la sosul de branza ori chorizo, eu in plus am mancat cu rasol de sfecla rosie si hrean de la mama peste care am mai pus cateva lingurite de sos de hrean iute cumparat ca nu a pus mama destul hrean si il voiam mai picant.  [alcool]

 

Am pus deunazi la spalat lenjeriile si cand le-am scos din masina imi tot mirosea a levantica. Ma tot minunam cat de frumos miros. Le-am bagat in uscator si cand au fost gata si am deschis usa sa le scot iar ma da pe spate mirosul. Ma gandesc ce naiba de Lenor am eu in masina ca parca nu e de levantica. Ma uit in dulap si clar nu e levantica!  [clo]  [:-)))]  Stau si ma scarpin in cap 2 secunde.... si imi aduc aminte ca mi-a spus barbatu` ca si-a pus un saculet de levantica in fata de perna sa doarma bine si eu am uitat si am spalat nu numai lenjeria dar si levantica!  [batcap]  Am uscat levantica de am taiat-o din gradina si am legat-o buchete la grinzi si am uscat-o cateva luni. Dupa Craciun am scuturat crenguta cu crenguta la mana toate florile de levantica si le-am pus in saci micuti de in si i-am imprastiat prin dulapuri, in special unde imi tin puloverele si cardiganele de lana. Nu zic ca nu am pus niste levantica si in sertarul cu desuuri... nu cumva sa nu imi miroase si nadragii a levantica.   [soricel]   [:-)))] Barbatu` si-a pus levantica si in perna si i-am spalat-o sa miroase frumos!  [:-)))]

 

Aseara s-a dus Mr. pana in satul vecin sa isi ridice roata de la bicicleta ca a dus-o la reparat. Ii zic daca tot ajunge acolo sa intre si la magazin:

- can you please pop into the shop and buy some loo roll as we`re running very low!  [help] ( nu doar brie ul e esential, hartia igienica e prima pe lista!  [:D] )

Sophia: - no loo roll left?!

Mr: - oh no! My books are in danger! 

Sophia: - noooo, they`re safe! They escaped the fire!! ( i-am promis ca aprind focul in soba cu ele daca ii mai vin zilnic carti in posta )   [:-)))]  [:-)))]

 

Va las poze inghetate si ma duc sa imi fac un ceai sa ma incalzesc. Azi si maine nu cos ca-s sarbatori, deci mai trec eu pe aici. 

 

O zi frumoasa!  [flo2]




Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Progesteron in sarcina

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

  • Dermatita atopica

    MGeorgi30
    - mar 02 2024 13:10

Last Blogs

  • Morfologie trimestrul 1

    ZDenisa
    - Ieri, 22:56

  • Morfologie trimestru 1

    Mica13
    - Ieri, 20:46

  • 6 luni

    EusebiaRalu
    - Ieri, 19:29

  • Vitamine preconceptie si in sarcina

    Deutzuk
    - Ieri, 14:03

  • Pregătindu-ne pentru sosirea micuÈ›ului

    AdrianaBlo
    - Ieri, 13:30

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -