Buna ziua!
nu am reusit sa intru din cauza de treaba multa dar imi era foarte dor de voi...
de raportat nu am prea multe: C a terminat vineri scolita cu pus medii etc. a terminat slabut. stiti ca ma plangeam eu ca nu se straduieste...8.96, mult sub anul trecut. cica pe semn II isi imbunatateste notele. cert e ca daca nu trece de 9 nu merge intr-o tabara de aventura unde s-a inscris.
puzzle am facut si eu cu mica. unul de 1000 ce turnul eiffel (cred ca am mai zis) si acum facem tot unul de 1000 cu alba ca zapada si piticii. asta e foarte antrenant pentru mica, sta lipita de el.
ne-am uitat la europenele de patinaj. am fosta la tara la socri. soacra e cam bolnavioara - nu covid, afectiuni vechi doar ca acutizate, sa zic asa.
duminica am fost la fratele meu si m-am jucat cu nepotelul. fetele il baga in seama fix 1 minut si apoi il ignora.
Monica, de parcare nu zic nimic ca la noi in oras e si mai haos. au reziliat toate contractele pentru parcare si cica le vor atribui prin licitatie. exista o taxa de plecare de 150 lei si limita e cerul...o prostie. sunt multe de zis...deocamdata parchez gratis ca mi-au reziliat contractul dar am inca placuta...lumea merge pe modelul vechi si asteptam...
Laura, sa iti fie bine la noul si vechiul job!
multumesc ca nu ai uitat!
Strumphy, foarte frumos la tine, idilic...tot ce povestesti poate fi prins intr-un tablou. acum ca ai si gard si poarta si loc de flori esti "àcasa"... sanatate si tie si lui Mr. N.
de cand am scris eu a trecut un secol. mazarea era comandata, la pachet. avem mai multe firma care livreaza mancare la noi la munca. eu am mancaruri favorite si mazarea e nr 1 la astia. e mazare cu cartofi si carne de porc. nu stiu cum o fac dar e foarte buna, carnea e foarte bine facuta si de obicei are si ardei copt. poate ca pare o combnatie nepotrivita dar nu e.
Mihaela, foarte frumos la voi. am admirat-o pe aurora
. sanatate surorii tale. cand crezi ca mergi sa iti vezi nepotica? al meu e un dulce, duminica face 6 luni si tot atunci ar fi facut 3 ani nepotelul care nu mai e.
nu pot sa cred ca Silvia se muta de acasa! cred ca iti e tare greu...macar ai timp sa te obisnuiesti pana la toamna. eu te citesc cu mare drag si avand fetele la aceiasi diferenta de varsta iau notite.
LauraNico, tin pumnii pentru mama ta! va fi bine! ![[flo2]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/floare1.gif)
Ziki, sanatate! sa treaca repede! poti sa faci puzzle...o sa treaca zilele foarte repede!
Miana, ma bucur ca ai mai intrat pe la noi. ai cam lipsit. pisicile sunt tot doua si tot foarte frumoase dar nu tot alea doua. nici nu vreau sa intreb de ce ![[zid]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/zid.gif)
Velvet, of, ce pacat ca nu ai ajuns la sora ta. asta iti doresc anul asta, sa ajungi la ei!
Anja, influenterita, deabia astept sa ne arati ce ti-ai cumparat si cum le combini. zici ca te trimit in India? pe pandemia asta? singurica?...cred si eu ca nu vrei.