Ieri am făcut clătite, astăzi un Seafood, shrimp si peste fript
msine vreau sa fac cartofi cu broccoli chowder.
Postat 12 decembrie 2022 - 08:25
Ieri am făcut clătite, astăzi un Seafood, shrimp si peste fript
msine vreau sa fac cartofi cu broccoli chowder.
Postat 12 decembrie 2022 - 08:35
De ziua lui William mergem la un restaurant fancy brazilian… ziua următoare vedem noul Avatar
De Craciun william face carne de vita ribeye la cuptor,
eu prăjituri cu foi pe dosul tavii, formulate cute gem si nuca quiches…
De anul nou sotul face chioppino si eu pecan pie
Am mai vazut pe net niste painici făcute diferit … daca mai gasesc rețeta
pana acum asta avem planificat
Editat de michelle-usa, 12 decembrie 2022 - 09:11 .
Postat 12 decembrie 2022 - 08:41
Michelle, fraza asta e cea mai periculoasa, doar o data, doar un pahar, doar o bucata, doar o zi.. Lasa-l cum vrea el si respecta-i decizia, bravo Will :) Sunt atatea retete fara zahar, te poti inspira de pe retete pentru vegans, sau folosesti fructe , applesauce, pentru indulcire. Hai ca poti, voi aveti toate ingredientele posibile . https://www.alphafoo...ke-gluten-free/
De ce spui ca e periculoasa, nu înțeleg … e vorba de un simplu tort.
eu cred ca e exagerare când cineva cu body fat f redus spune ca o felie de tort de onomastica are prea mult zahar… si maninca totusi protein bars care au cit de cat, zahar ,
adolescenții au in general tendința de exagerare…
da ii fac chocolate mousse cake , cu zahar redus care place la toata lumea.
Editat de michelle-usa, 12 decembrie 2022 - 09:07 .
Postat 12 decembrie 2022 - 09:38
Si iar e luni ...
Sambata am facut spaghete cu sos de rosii si paste scurte cu branza sarata si slaninuta.
Am reciclat orezul basmati ramas de la patrupeda intr un ghiveci, a iesit delicios, cu gust de vara :-) contra fulgilor de nea care cad azi :-)
Am prestat un gulas, piept de pui cu ciuperci si o tocanita de porc. Seara facusem briose cu de toate: fulgi de cioco, afine, mini-bezele. Si am refacut ouale umplute !
Duminica la pranz am avut somon si salau, cartofi dulci cu broccoli si piure.
Ca sa intru in the mood, am umplut sarmalele (cat urasc sa le umplu, incredibilll) si le am pus la congelator, apoi am facut si turta dulce, din care am mancat ieri in prostie in amintirea vacantelor de vara petrecute la Bistrita :-)
Editat de szivarvany, 12 decembrie 2022 - 11:43 .
Postat 12 decembrie 2022 - 12:38
De ziua lui William mergem la un restaurant fancy brazilian… ziua următoare vedem noul Avatar
De Craciun william face carne de vita ribeye la cuptor,
eu prăjituri cu foi pe dosul tavii, formulate cute gem si nuca quiches…
De anul nou sotul face chioppino si eu pecan pieAm mai vazut pe net niste painici făcute diferit … daca mai gasesc rețeta
pana acum asta avem planificat
Si cum face? Sint in pana de inspiratie! Nu stiu ce sa fac nici de craciun nici de anul nou! Friptura de porc imi iese foarte uscata, curcan nu ne place, sarmale nu mincam toti, nici mielul nu e pe gustul tuturor. Sint stuck!
Postat 12 decembrie 2022 - 14:36
Letita, din ce carne faci friptura de porc de iti iese uscata? Din muschi?
trebuie sa faci din ceafa. O marinezi 2 zile si apoi 3 ore la 180 de grade fara ventilatie.
Postat 12 decembrie 2022 - 14:47
Letita, din ce carne faci friptura de porc de iti iese uscata? Din muschi?
trebuie sa faci din ceafa. O marinezi 2 zile si apoi 3 ore la 180 de grade fara ventilatie.
Din ceafa. Eu am cuptor electric cu ventilatie. Sa vad daca pot sa inchid ventilatia. Poate de la asta mi se trage. O alta varianta ar fi sa pun carnea in punga de aia speciala pentru cuptor. Crezi ca am mai multe sanse sa iasa mai ok?
Postat 12 decembrie 2022 - 15:01
Nici la mine nu se mananca racitura, sau din cele romanesti traditionale , asa ca anul acesta m-am gandit sa iau somon si sa il fac in crusta, niste piept de pui cordon bleu.
Decat sa tin trei ore la cuptor mai bine merg la restaurant, dar probabil asta e secretul.
Postat 12 decembrie 2022 - 15:05
Nici la mine nu se mananca racitura, sau din cele romanesti traditionale , asa ca anul acesta m-am gandit sa iau somon si sa il fac in crusta, niste piept de pui cordon bleu.
Decat sa tin trei ore la cuptor mai bine merg la restaurant, dar probabil asta e secretul.
Nu stiu daca e deschis pe 25. Apoi nu putem merge in fiecare zi la restaurant.
As vrea sa ma tina 2 zile mincarea sa nu gatesc tot timpul. Ideea cu cordon bleu imi suna bine. Ce brinza folosesti?
Postat 12 decembrie 2022 - 15:11
Nici eu nu ma pricep la fripturi, asa ca pun de obicei carnea in multicooker, apoi ii dau doar culoare la cuptor