Sâmbătă bbq si tempura shrimp
Ieri somon fript cu orez
Azi carne vita la slow cooker, cu pasta pt sot si simpla pt mine .
Editat de michelle-usa, 30 august 2022 - 01:27 .
Postat 30 august 2022 - 01:23
Sâmbătă bbq si tempura shrimp
Ieri somon fript cu orez
Azi carne vita la slow cooker, cu pasta pt sot si simpla pt mine .
Editat de michelle-usa, 30 august 2022 - 01:27 .
Postat 30 august 2022 - 01:26
Michelle, cum se descurca william cu mancarea ? Are cantina, are unde sa prepare cate ceva? Eram curioasa, ca poate ajungem si noi la etapa asta.
Se descurca f bine.
Sta in campus (nu isi poate prepara nimic, decât la microunde… dar el nu prepara nimic) si mănâncă la cantina, mai vin vânzători ambulanți ( așa se spune?) cu mancare, plus ca sunt multe restaurante in zona, are cu el multe snackuri high in proteine… așa ca sigur nu moare de foame.
se spune ca majoritatea studenților iau in greutate primul an 15 lb
la el in campus sunt si cămine care au Bucătărie… dar pt cei din anii 2+
cei care nu prea au bani de cafiteria si restaurante isi cumpara de la magazinele din zona casolete cu mancare congelată si o pregatesc la microunde .
mancarea sa fie ultima ta grija
Editat de michelle-usa, 30 august 2022 - 03:23 .
Postat 30 august 2022 - 11:11
Michelle,
merci
eu nu gatesc azi. Mai avem din ciorba de ieri. Poate fac niste toast cu feta/cascaval.
Postat 30 august 2022 - 11:15
Eu diseara musai sa fac dovlecei pane, am mai primit 2 bucati
Noroc ca la toata lumea ii plac, aduc si la munca maine
Editat de szivarvany, 31 august 2022 - 07:54 .
Postat 31 august 2022 - 07:41
Postat 02 septembrie 2022 - 14:37
Gata vacanta si la mine, de luni m-am apucat de gatit :))).
Am facut asa: icre, salata de vinete, sushis, peste pané cu cartofi prajiti si spanac, musaca de vinete, croque monsieur, chili con carne, gratar cu legume la wok.
Deseara o salata de linte cu ton, maine la pranz gratar cu salata.
O sa mai fac in week end o ciorba acra de porc, vinete evantai cu mozzarela si o mancare de vinete.
Da, fac multe vinete :)) ca ne plac, e sezonul si sunt bune si dulci.
Postat 03 septembrie 2022 - 20:10
Mcoca, bravo, cate ai gatit! Si noua ne plac vinetele foarte mult, ar trebui sa mai incerc si alte retete ca mereu fac salata. O musaca poate.
Am venit aici cu o intrebare: cum congelati sarmalele? Am de facut sarmale pentru o nunta sambata, e ceva restrans, nu fac pentru o armata, dar nu am timp sa le fac cu o zi inainte..
Le pot face doar in weekendul asta lung, am liber luni sau pot sa le fac si marti dupa amiaza, ca am zi scurta.
Am congelat o data sarmale gata facute si decongelate nu mi-au placut, le-am aruncat.
Deci, cum procedati voi ca sa fie bune, le congelati crude?
Merci!
Postat 03 septembrie 2022 - 22:29
Fleur, eu congelez si fierte si nefierte. Pe cele fierte le pun in punga cu dublu zip si le decongelez lent. Sunt ca proaspete.
Pe cele nefierte le pun in cratita in care le voi fierbe, gata pregatite de fiert. Scot cratita si e pun congelate la foc mic.
Postat 04 septembrie 2022 - 12:56
Fleur eu le congelez crude și sint ca proaspăt făcute după ce le fierb. N-am congelat fierte.
Postat 04 septembrie 2022 - 14:56
Deseara o salata de linte cu ton,[/quote]
Cum prepari salata asta?