Supă de pui, șnițele, garnitură varză de Bruxelles, cartofi mici și bacon, la cuptor.
Am pus ardei umpluți la slow cooker, să avem pentru 2-3 zile.
Sper să nu mai deschid aragazul până miercuri.
Citi ardei faci și cita apa pui? Mersic.
Postat 29 ianuarie 2023 - 22:48
Supă de pui, șnițele, garnitură varză de Bruxelles, cartofi mici și bacon, la cuptor.
Am pus ardei umpluți la slow cooker, să avem pentru 2-3 zile.
Sper să nu mai deschid aragazul până miercuri.
Citi ardei faci și cita apa pui? Mersic.
Postat 29 ianuarie 2023 - 23:10
Cred ca nu i-a plăcut ca ai schimbat reteta!
e posibil
Tonia, daca remarcam numai o data , nu mai scriam.
Apropo de modificat.
De sarbatori, am copt si dus la club biscuiti cu nuca ( cu nuca normala si cu nuca de cocos) si am modificat la ochi reteta.
Si mi a cerut cineva neaparat reteta, ca e f buna. Acum tot ma tot gandesc ce am pus exact , sa nu scriu vreo prostie si sa nu iasa.
Postat 29 ianuarie 2023 - 23:15
Fi miu a deschis azi frigiderul si a decretat ca nu avem mai nimic. Asa ca si-a gatit singur o reteta de macaroane cu vinete( si branza cheddar rasa ) la cuptor. F buna a iesit, , / a mancat singur aproape o tava.
Dar e bine ca are initiativa si probeaza retete. O sa ii fie mai usor cand o sa plece de acasa, la un moment dat.
Ideea cu ardeii umpluti e f buna. Merci, fleur.
Postat 30 ianuarie 2023 - 10:30
Buna dimineata si o saptamana usoara !
Sambata am inceput ziua cu paine cu ou si paste scurte cu feta, dupa-masa am facut asa: supa de fasole uscata + afumatura, cartofi gratinati in forme de briose, mancare de spanac - clasica, mancare picanta de dovlecei, snitele de pui, cascaval pane. Si seara am terminat de facut si o tava de lasgna, la fix am pus o la cuptor dupa un blat de chec (simplu, apoi l am umplut cu o crema de mascarpone + frisca + nutella) si din albusuri congelate am improvizat pricomigdale - dar doar cu nuca de cocos (au iesit absolut deliciosi).
Postat 31 ianuarie 2023 - 07:12
Azi a facut sotul chow mein cu piept de pui. Maine facem niște ficaciori si ciotoiase la grătar si garnitura cartofi mici.
mi-ați făcut tare pofta de porumb fiert, maine cumpăr si fac si eu.
Editat de michelle-usa, 31 ianuarie 2023 - 07:14 .
Postat 31 ianuarie 2023 - 07:17
Citi ardei faci și cita apa pui? Mersic.
Mie imi încap vreo 4- 5 ardei si pun 1 cana de apa fiarta . După 1 o ora adaug sos cu făina si suc de rosii .
Postat 31 ianuarie 2023 - 13:47
Mie imi încap vreo 4- 5 ardei si pun 1 cana de apa fiarta . După 1 o ora adaug sos cu făina si suc de rosii .
eu vreau sa ii pun dimineata si sa plec la munca. E o problema daca pun tot o data, suc de rosii+o cana de apa? apoi ii las 8 ore la low. E ok? In general mie imi ies cam 6.
Postat 31 ianuarie 2023 - 17:05
eu vreau sa ii pun dimineata si sa plec la munca. E o problema daca pun tot o data, suc de rosii+o cana de apa? apoi ii las 8 ore la low. E ok? In general mie imi ies cam 6.
e ok si eu am mai pus totul o data si am plecat la munca.
singura problema poate sa fie cu temperatura, daca e safe pt carne cruda sa fie la low pt perioada lunga
incearca măcar 30 min-1hr pana pleci sa fie la High si apoi sa dai la low.
Sau, pana prepari totul sa dai drumul la oala la High si sa pui si sosul fierbinte.
Postat 31 ianuarie 2023 - 17:26
e ok si eu am mai pus totul o data si am plecat la munca.
singura problema poate sa fie cu temperatura, daca e safe pt carne cruda sa fie la low pt perioada lunga
incearca măcar 30 min-1hr pana pleci sa fie la High si apoi sa dai la low.
Sau, pana prepari totul sa dai drumul la oala la High si sa pui si sosul fierbinte.
De ce sa nu fie? Ieri am lasat pulpele de miel la low pentru 8 ore, Cadea carnea de pe os cind am ajuns acasa. Foarte bine a iesit, dar cam mult sos. Data viitoare pun mai putin vin cind pun la fiert.