Stiu ca nu faci mult, dar faptul ca faci atit de diversificat si in cantintati mici se pare de admirat. Eu nu pot gati putin! Trintesc o ciorba si un felul 2 care sa tina 3 unerori chiar 4 zile. si cu asta basta!
Si eu la fel, în general fac asta in weekend. In timpul saptamanii cand se termina mancarea fac ceva rapid care se mananca imediat: ficatei, un piure, un gratar, salata de ton, etc.
Dar sa bibilesc mancarici cantitati mici, nu am rabdare
Saptamana scurta si aici, vineri e zi pedagogica si telemunca, yeyyy.
Va invidiez pe cele din tara pentru minivacanta de Andrei, 1 decembrie si ce o mai fi. Hai ca acusi vine si Craciunul!
Weekendul asta am avut invitati asa ca s-a mancat absolut tot! Mai am o lingura de ciorba de fasole (da, mi-am servit invitatii cu ciorba de fasole, sunt de-ai casei sa zic asa, prieteni buni)
Asa ca zilele astea sa vad ce incropesc.
Am pus la dezghetat un fileu de cod, deci fish and chips.
Mai am praz, deci praz cu masline.
Si o mare vanata, cu care ma gandesc sa fac un ghiveci cu cartofi si legume.
Si niste prune cu care nu am reusit sa fac prajitura planificata in weekend, dar tare mi-e pofta de ea, cred ca fac maine, cand ajung acasa mai devreme. Ii zice pflaumkuchen daca am scris bine, am gasit zece retete diferite, sa vad pe care o aleg. Daca are cineva o reteta incercata, merci beaucoup en avance!