Mai am pauza vreo 10 min, ca sa ma apuc de partea a doua a examenului.
Eu sunt gata cu cadourile de Crăciun. Aproape :). Prietenei mele trebuie sa ii mai cumpăr.
Am luat așa: Pt al meu soț: doua bilete la un concert de Crăciun, joia viitoare. Am luat fără sa îl întreb dacă are ceva in seara aceea, m-am uitat doar sa nu fie de garda. Când i-am zis, zilele trecute, cică au cina de Crăciun cu colegii! Nah bine, am întrebat-o pe prietena mea dacă vrea sa vina, cică vrea dar nu poate :). Așa ca am negociat cu Silvia sa vina ea. Azi dimineața îmi scrie soțul ca s-a anulat masa de Crăciun, din cauza pandemiei. Așa ca mergem la concert, sper sa nu se anuleze și ăla :).
Apoi am luat Pt casa, obișnuim sa luam câte ceva chestii utile, comune, un aspirator de mâna, micuț. E Pt mașina, canapea, scări. Pe unde nu ajunge robotul.
Silviei i-am luat un parfum (Replica bubble bath) și mai dorește un card la HM Pt haine. Cred ca ii mai iau un puzzle ca astea sunt oricând in top.
Dianei si prietenului ei le-am luat șosete :)) și un suport de lumânări foarte frumos, îl ochisem de o vreme.
Cam atât :)