Silvi, eu zic ca C e ok. Doar sa fie mai atenta cu facutul ghiozdanului. Face destule pt varsta ei.
Si Marcia avea de 3-4 ori pe saptamana activitati extrascolare (ne-am certat la un moment dat pe tema asta, ea ar fi vrut 5/5), plus scoala de dimineata (de la 7.40 sau 8.30) pana la 5/6.
Ea nu s-a omarat cu invatatul, oricum nu face decat ce-i place. Matematica a urat-o, asa ca acolo lua minim. La fel cu economia, acolo a invatat doar pt examen (dar nu a tocit, a invatat logic si doar subiectele care i-au placut cat de cat...aveau mai multe, nu a invatat la toate, pt ca erau 6 carti a cate 500 pagini ). A terminat cu bine cele 12 clase, are si o meserie buna si ft cautata (expertii in transport maritim sunt destul de putini, poate reveni oricand la firma unde a lucrat, ii oferisera job din august); are si diploma de expert in expedieri internationale si logistica (e in engleza si pusa in rama
).
Ea nu a intarziat niciodata la scoala in cei 12 ani; nici la job nu s-a intamplat sa intarzie (tb sa fie la 8 acolo, pauza de masa 12-13 si apoi 13-17); nici la intalnirile cu prietenele nu a intarziat, prefera sa plece mai devreme si sa astepte. Aici imi seamana, eu ajung mereu mai devreme cu 15-30 min